Με στόχο τον τρίτο τίτλο τα τέσσερα τελευταία χρόνια, το Κονέκτικατ προκρίθηκε στο Final-4 του NCAA, νικώντας 73-72 το Ντιούκ, σε παιχνίδι με απίθανο φινάλε.
Με το Ντιούκ να προηγείται 70-72, ο Μπρέιλον Μάλινς έκλεψε την μπάλα και μετά ευστόχησε σε τρίποντο από τα δέκα και πλέον μέτρα, για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του με 73-72.
Μπροστά σε 19.502 θεατές, στην Capital One Arena της Ουάσινγκτον, το Κονέκτικατ βρέθηκε στο -19, αλλά, πέτυχε την ολική ανατροπή, την οποία υπέγραψε ο Μάλινς, ένα παιδί γεννημένο στην Ιντιανάπολις, εκεί όπου θα διεξαχθεί το Final-4 του NCAA.
Το εφετινό Final-4 περιλαμβάνει τους ημιτελικούς Κονέκτικατ-Ιλινόι και Αριζόνα-Μίτσιγκαν.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

