Η ανακοίνωση αναφέρει:
Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings πιστή στις αρχές της κοινωνικής της ευθύνης αποφάσισε να αφιερώσει τον αγώνα κόντρα στον Ιωνικό Νικαίας Affidea στην αλληλεγγύη και την ανιδιοτελή προσφορά.
Στον αγώνα της 11ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League (14 Δεκεμβρίου – 15.45), με σύνθημα «Βάλε και εσύ καλάθι, μπορείς!», θα συγκεντρωθούν τρόφιμα υπέρ των συσσιτίων του Νομού Ρεθύμνου. Οι φίλαθλοι θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, με την προϋπόθεση να φέρουν από ένα κιλό τρόφιμα μακράς διαρκείας.
Η συγκέντρωση τροφίμων θα πραγματοποιείται στα καλάθια που θα είναι τοποθετημένα σε όλες τις θύρες του κλειστού γυμναστηρίου «Μελίνα Μερκούρη» την ημέρα του αγώνα, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου από τις 14.00 έως τη λήξη του.
Στην πρωτοβουλία αυτή μπορούν να συνεισφέρουν και οι επαγγελματίες της πόλης μας, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο σε αυτήν την πολύ σημαντική προσπάθεια.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 2831036279.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!