0 ΣΧΟΛΙΑ

Μητέρα αγοριού στο Ίλιον: Ήταν ατύχημα, δεν γυρίζει πίσω το αγοράκι μου

Για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατηγορούνται οι γονείς του δυόμιση ετών αγοριού που έχασε τη ζωή του μέσα στο σπίτι του στο Ίλιον, ενώ αφέθηκαν ελεύθεροι μετά τις καταθέσεις τους.

Ο εισαγγελέας, ο οποίος θα αποφασίσει για την πορεία της υπόθεσης, ζήτησε, επίσης, και διενεργήθηκε έρευνα στο σπίτι στο οποίο έχασε το αγόρι τη ζωή του, ενώ αναμενεται και η έκθεση του ιατροδικαστή.

Η μητέρα του παιδιού μίλησε στον ΑΝΤ1 και έκανε λόγο για «ατύχημα» αναφέροντας ότι «τον πλάκωσε το στρώμα και τον πλάκωσε αυτό το πράγμα και δεν τον πρόλαβα μέσα στη νύχτα».

«Κάναμε δουλειές χθες (σ.σ. την Κυριακή) το πρωί και ο μικρός... είναι ένα κρεβάτι που έχει αποθηκευτικό χώρο. Είχαμε βγάλει λοιπόν τα ρούχα τα χειμωνιάτικα, βάλαμε μέσα τα καλοκαιρινά μας και ο μικρούλης πήγαινε και μου κρυβόταν και μου έκανε "κου-κου-τα μαμά" και παίζαμε.

»Και το βράδυ άφησα λίγο ανοιχτά εκεί το κρεβατάκι να πάρει αέρα και ήταν λίγος ο χώρος, ίσα δηλαδή που χώρεσε και πέρασε αυτός μέσα. Πήγαμε και κοιμηθήκαμε, ξαπλώσαμε κατά τις 19:30 γιατί είναι μωρό, κοιμάται νωρίς, και με πήρε κι εμένα ο ύπνος μαζί του γιατί ξυπάνω από τις 4 το πρωί λόγω του μωρού για να το ταΐσω.

»Έχουμε δύο παιδάκια, αυτός ήταν 2,5 και το μωρό είναι 15 μηνών και όπως καταλαβαίνεις το μικρούλι ξυπνάει ακόμα τη νύχτα. Κάθε μέρα λοιπόν ξυπνάω 4 η ώρα τη νύχτα, μετά ξύπναγε ο μεγάλος και συνεχίζαμε. Οπότε γύρω στις 19:30 ήμασταν έτοιμοι για ύπνο. Ξάπλωσα κι εγώ δίπλα του, ξαπλώσαμε και κοιμηθήκαμε με το μωράκι μου.

»Το πήρα αγκαλίτσα, κοιμηθήκαμε και κάποια στιγμή ξύπνησε και πήγε μέσα και πήγε εκεί πέρα από κάτω για να παίξει και τράβηξε και τον ιμάντα και τον πλάκωσε το στρώμα και τον πλάκωσε αυτό το πράγμα και δεν τον πρόλαβα μέσα στη νύχτα, δεν τον πρόλαβα, 5 η ώρα τον είδα. Στις 5 το είδα το παιδί. Ατύχημα ήταν το παιδί μου... δεν έρχεται το παιδάκι μου πίσω».

Ο πατέρας του παιδιού, όπως ο ίδιος είπε στο protothema.gr, είχε αφήσει σηκωμένο τον μηχανισμό προκειμένου να διευκολύνει τη μητέρα να τακτοποιήσει πράγματα στον αποθηκευτικό χώρο, αφού η ίδια είχε πρόβλημα με το χέρι της και δεν μπορούσε και εκείνος θα έφευγε νωρίς.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ