Η Ιταλία υπέστη ένα ακόμη... κάζο και έμεινε εκτός Μουντιάλ για τρίτη συνεχόμενη φορά! Η «σκουάντρα ατζούρα» ηττήθηκε από τη Βοσνία στα πέναλτι με 4-1, μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας και δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την κορυφαία εθνική διοργάνωση, στην οποία έχει να αγωνιστεί από το μακρινό 2014. Ο αποκλεισμός της Ιταλίας έφερε και την απόλυση του Τζενάρο Γκατούσο απο την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Οι τρεις επικρατέστεροι για τον πάγκο της «Σκουάντρα Ατζούρα», είναι οι πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές - θρύλοι, Ντανιέλε Ντε Ρόσι, Φάμπιο Γκρόσο και Φάμπιο Καναβάρο, οι οποίοι ήταν μέλη της ομάδας του 2006 που είχε φτάσει μέχρι την κατάκτηση του Μουντιάλ.
Η ιταλική σελίδα «tuttomercatoweb», ανέλυσε τα θετικά και αρνητικά των τριών πρώην διεθνών, σε περίπτωση που αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της Ιταλίας.
Τόνισε ότι μια πιθανή πρόσληψη ενός εκ των τριών, θα έφερνε στην ομάδα την... αύρα του 2006 και θα μπορούσε να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους ποδοσφαιριστές, ενώ παράλληλα θα υπήρχε μεγάλος σεβασμός προς το πρόσωπο του προπονητή.
Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, το αρνητικό της υπόθεσης είναι το γεγονός ότι κανένας εκ των θριαμβευτών του 2006, δεν έχει καταφέρει να πετύχει στην προπονητική του καριέρα, με εξαίρεση τον Πίρλο, ο οποίος κατέκτησε ένα Κύπελλο Ιταλίας και ένα Super Cup με τη Γιουβέντους.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

