10 ΣΧΟΛΙΑ

Ο Κόκκαλης κάνει έξωση στον Ολυμπιακό από του Ρέντη!

Μαίνεται ο εμφύλιος στον Ολυμπιακό, σφοδρή επίθεση της ΠΑΕ στον πρώην πρόεδρο της ομαδας - Η εταιρεία ΙNTRAKAT ζήτησε επιστροφή έκτασης του προπονητικού στον Ρέντη και να πληρωθούν τα… νοίκια που εκκρεμούν

Οι ανοιχτές πληγές που υπάρχουν στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, όσον αφορά το πιο σημαντικό κομμάτι βιωσιμότητας ενός συλλόγου, δηλαδή των εγκαταστάσεων και υποδομών, φαίνεται πως φέρνουν… έξωση από του Ρέντη! Μετά τα μπλεξίματα για το Γ. Καραϊσκάκης, με την γνωστή ιστορία των δανείων και των τεράστιων ποσών που δεν εξυπηρετούνται, η εταιρεία ΙNTRAKAT του Σωκράτη Κόκκαλη έρχεται να ζητήσει επιστροφή έκτασης του προπονητικού στον Ρέντη και παράλληλα ζητά να πληρωθούν τα… νοίκια που εκκρεμούν και αντιστοιχούν στο ποσό των € 15.033,84.

Eπιστολή INTRAKAT προς ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ:
 
«Όπως γνωρίζετε, η διάρκεια του από 01.02.2014 μεταξύ μας Ιδιωτικού Συμφωνητικού Μίσθωσης του οικοπέδου επιφανείας 12.655,08 τμ που βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη Αττικής, έληξε την 30.6.2019.
 
Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, η Εταιρεία μας δεν προτίθεται να προβεί σε παράταση ή ανανέωση του μισθωτηρίου, καθώς σκοπεύει να προβεί σε πώληση του ακινήτου της.
 
Κατόπιν αυτού, παρακαλούμε να μας αποδώσετε το ακίνητο, κατά τα προβλεπόμενα στο άρθρο 12 του μισθωτηρίου, εντός 30 ημερών από την παρούσα. Επίσης, σας γνωρίζουμε ότι για το χρονικό διάστημα από την 1/7/2019 μέχρι και σήμερα οφείλετε το ποσό των € 15.033,84 ως αποζημίωση χρήσης του ακινήτου κατά τα προβλεπόμενα στο άρθρο 9 του μισθωτηρίου.
 
Αρμόδιος επικοινωνίας για την παράδοση του ακινήτου και την τακτοποίηση τυχόν εκκρεμοτήτων από το μισθωτήριο είναι ο κ Ιωάννης Σχοινάς».
 
Επιστολή-απάντηση της ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ προς την INTRAKAT:
 
«Με μεγάλη απογοήτευση αλλά χωρίς ίχνος έκπληξης, λάβαμε την επιστολή σας που μας ενημερώνει ότι η Εταιρεία σας αποφάσισε απροειδοποίητα και κατά παράβαση των οικείων νομοθετικών διατάξεων, και θέτοντας διορία μόλις 30 ημερών, να διακόψει τη μίσθωση οικοπέδου που αποτελεί μέρος των προπονητικών εγκαταστάσεων του Ρέντη και στο οποίο προπονούνται και αγωνίζονται οι ομάδες της Ακαδημίας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Σημειώνεται μάλιστα ότι η INTRAKAT είχε αποκτήσει το οικόπεδο αυτό από τη ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε. κατά την περίοδο που ιδιοκτήτης της ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε. και της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ήταν ο Σωκράτης Κόκκαλης, στερώντας με αυτό το τρόπο ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο από την ομάδα μας.
 
Επιλέγετε μάλιστα να το κάνετε αυτό κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου ώστε η ζημία να είναι μεγαλύτερη αφού ανατρέπεται όλος ο αγωνιστικός προγραμματισμός της Ακαδημίας μας.
 
Δυστυχώς επιβεβαιώνεται και πάλι η εχθρική στάση του Σωκράτη Κόκκαλη και των εταιρειών του απέναντι στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
 
Αποδείχθηκε με την υπόθεση του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», τη στάση του τα τελευταία τρία χρόνια και τις συμμαχίες του και τις δουλειές με όλους σχεδόν τους εχθρούς του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, καθώς και με το γεγονός ότι ο ίδιος και οι εταιρείες του δεν συνεισέφεραν ούτε ένα ευρώ για τον Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ τα τελευταία δέκα χρόνια.
 
Δυστυχώς για τον Σωκράτη Κόκκαλη, τους γιους του και τους συνεργάτες του, βασιλιάς τους είναι το χρήμα ενώ ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι ένα όχημα επίτευξης κερδών για τις κρατικοδίαιτες εταιρείες του.
 
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ήδη ετοιμάζει νέους χώρους κοντά στο προπονητικό κέντρο, για να φιλοξενήσουν τις ομάδες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού που κάνουν προπόνηση και αγωνίζονται στον συγκεκριμένο χώρο στον οποίο έχουν επενδυθεί από μέρους μας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ώστε να φτάσει στα υψηλά επίπεδα του προπονητικού κέντρου.
 
Σε ότι αφορά σε μια οφειλή μερικών χιλιάδων ευρώ σε σχέση με την μίσθωση, την οποία αναφέρετε στην επιστολή σας, σας ενημερώσουμε ότι έχει εξοφληθεί. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, τα τελευταία δέκα χρόνια, δεν αφήνει χρέη όπως γινόταν επί των ημερών σας, με τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ χρέη της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που μας μας κληροδοτήσατε.
 
Για όλους εμάς, η λειτουργία της Ακαδημίας και των Σχολών, είναι πολύ σημαντική για τον Σύλλογο και την κοινωνία γιατί αποδίδει σε αυτήν εξαιρετικούς αθλητές, μαθητές και κυρίως ανθρώπους.
 
Να είστε σίγουροι ότι μαζί με τη παραλαβή του οικοπέδου σας θα εισπράξετε και την καθολική αποδοκιμασία του κόσμου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για ένα ακόμα απρόκλητο χτύπημα στον Σύλλογο».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
ottoman21r - 19/11/2019 23:13

http://metamatiatougaurou.blogspot.com/2010/09/blog-post_8735.html

AEK_APA - 20/11/2019 04:30

Τέλειο . Ξεβρακώνει όλους αυτούς που κάνουν το ασπρο - μαύρο τόσα χρόνια.

AEK_APA - 20/11/2019 04:13

4.000€ το μήνα ενοίκιο αναλογεί για προπονητικό κέντρο!!!!

Τσαμπατζίδεςςςςςςςςςς

HELLas - 20/11/2019 00:04

Έχω κάνει κοιλιακούς από τα γέλια...

TRELOPOULOS21 - 19/11/2019 22:20

Σάπιλα βρώμα δυσωδία

Constantinoupoli86 - 19/11/2019 22:12

Το συμφέρον μας είναι να αλληλοφαγωθούν. Δεν υπάρχει τίποτα πιο διασκεδαστικό από το να σκοτώνονται μεταξύ τους οι 2 στυγνότεροι εγκληματίες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είτε με τον έναν είτε με τον άλλο, εγώ ξερνάω!

MaRkOsS - 19/11/2019 21:30

Χο χο χο

leaek1924 - 19/11/2019 20:47

Παρτους και τα Σωβρακα Σωκράτη

diogeo - 19/11/2019 21:05

Το οτι υπαρχουν οπαδοι της ομαδας μας που ασχολουνται με το τι κανει ο κοκκαλης με τον Μαρινακη με ξεπερνα.Ειδικα κατι σχόλια του τυπου ''γεια σου Σωκρατη,παρτου και τα σωβρακα Σωκρατη.. κτλ κτλ'' μονο ως αστεια τα διαβαζω.Ξεχνατε φιλοι..ξεχνατε πολυ ευκολα ποιος μας διελυσε αρχικα και ποιος εστεισε την αρχιπαραγκα προ 20+ετιας.Το οτι η ΙΝΤΡΑΚΤ πηρε την υπογειοποιηση δεν μου λεει απολυτως τιποτα για δειξω την παραμικρη συμπαθεια.

MaRkOsS - 19/11/2019 21:45

Αδερφέ κανένας δεν ασχολείται με το τι κάνει ο κόκκαλης με τον μαρινακη. Απλα ολο αυτο είναι ενδεικτικό της κουλτουρας και του επίπεδου των γαυρων. Δεν εχουν ιερο και οσιο απο τον πρωτο (κοκκαλης-μαρινακης) μεχρι τον τελευταίο. Όλοι μας έχουμε φίλους ολυμπιακούς που εκτός ποδοσφαιρικών συζητήσεων είναι αδέρφια μας, και όταν η κουβέντα πάει στο ποδόσφαιρο βάζουν, όλοι ανεξαιρέτως την μάσκα του "αιπιστυμωννα" και γίνονται κάφροι χωρίς την παραμικρή αιδώ. Δεν... Συνέχεια ασχολούμαστε σε διαβεβαιώ, απλά γελάμε με την δυσωδία του βοθρου οσφπ.

ΕΠΟΜΕΝΟ