Στα δυο παιχνίδια με την Τσέλσι, ο Άγιαξ πήρε μόλις ένα βαθμό, κάτι που απογοήτευσε τον Έρικ Τεν Χαγκ, ο οποίος υποστηρίζει πως η ομάδα του δικαιούνταν τέσσερις βαθμούς.
Σε δηλώσεις του, μετά το εντυπωσιακό 4-4 στο "Στάμφορντ Μπριτζ", ο προπονητής του Άγιαξ, Έρικ Τεν Χαγκ, δήλωσε: "Είμαι απογοητευμένος, όχι μόνο για σήμερα (σ.σ. χθες), αλλά και για το πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι.
Θα μπορούσαμε να πάρουμε τέσσερις βαθμούς σ΄ αυτούς τους δύο αγώνες, το δικαιούμασταν χωρίς αμφιβολία".
Υπενθυμίζεται πως, δυο εβδομάδες πριν, στο Άμστερνταμ, η Τσέλσι είχε επικρατήσει 1-0, με γκολ του Μπατσουαγί στο 86ο λεπτό.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
