0 ΣΧΟΛΙΑ

Δύο τηλεθεάτριες τηλεφωνούν «αυθόρμητα» στην εκπομπή της Καινούργιου και λένε ακριβώς τα ίδια!

Κάποιοι θα πουν ότι τα τηλεφωνήματα στην εκπομπή είναι γενικότερα στημένα και οι "αυθόρμητες" διαβάζουν σενάριο, αλλά θα είναι κακεντρεχείς

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου... ξεχωρίζουν τα αυθόρμητα τηλεφωνήματα τηλεθεατών που θέλουν να μοιραστούν με τον κόσμο της ιστορίες τους. Τηλεθεάτριες, συνήθως, που έχουν ζήσει αδιανόητα πράγματα όπως το να κάνουν σχέση με τον "γιο του κουμπάρου του γιου, του γιού του Γκέκα" μέχρι το να μην μπορούν να φανέ ψωμί γιατί ο πρώην τους ήταν φούρναρης.

Στις 17 Μαΐου και στις 16 Οκτωβρίου όμως συνέβη το απίστευτο. Δύο διαφορετικές τηλεθεάτριες μοιράστηκαν με το κοινό ακριβώς την ίδια υπόθεση. Έζησαν με κάθε λεπτομέρεια την ίδια... τραγωδία και βγήκαν να την πουν στην Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της.

Κάποιος κακεντρεχής θα μπορούσε να πει ότι οι τηλεθεάτριες που τηλεφωνούν στην Καινούργιου διαβάζουν σενάριο και πιθανότατα τηλεφωνούν από το κοντρόλ, όμως δεν υιοθετούμε τέτοιες απόψεις.

Πιθανότατα δύο διαφορετικά άτομα έζησαν, με λίγους μήνες διαφορά, ακριβώς την ίδια ιστορία και την διάβ.... εξιστόρησαν με ακριβώς τον ίδιο τρόπο. Μπορεί να συμβεί στον καθένα μας.

Την αποκάλυψη έκανε η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά που είναι φίλος της Κατερίνας Καινούργιου, τουλάχιστον μέχρι να δείξει το συγκεκριμένο βίντεο.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ