Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Θρίλερ» με την τύχη του Χαμενεΐ. Η αινιγματική ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του

Πυκνώνει το μυστήριο γύρω από το αν πέθανε ή είναι ζωντανός


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Άγνωστη παραμένει η τύχη του ανώτατου ηγέτη του Ιράν Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ , καθώς μετά τον βομβαρδισμό του παλατιού ο χώρος ισοπεδώθηκε. Μέχρι τώρα ο ηγέτης του Ιράν δεν έχει εμφανιστεί, με την Τεχεράνη να αναφέρει πως ο Χαμενεΐ ζει, ενώ στο Ισραήλ υπάρχουν αναφορές πως είτε είναι νεκρός είτε έχει τραυματιστεί.

Ο Ντόναλντ Τραμπ με ανάρτησή του αναφέρει ότι ο Χαμενεΐ είναι νεκρός τονίζοντας ότι «πέθανε ένας από τους πιο διαβολικούς ανθρώπους στον κόσμο».,

Το Ιράν από την πλευρά του διαψεύδει τον θάνατο του ανώτατου ηγέτη του.

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, Αμπάς Αραγτσί, δήλωσε στο NBC ότι ο ανώτατος ηγέτης Αλί Χαμενεΐ και ο πρόεδρος της χώρας, Μασούντ Πεζεσκιάν, είναι στη ζωή.

Το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA με ανάρτησή του τα ξημερώματα της Κυριακής επιμένει ότι ο αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ είναι καλά στην υγεία του και ασφαλής.

Ωστόσο, την ίδια στιγμή μια αινιγματική ανάρτηση εμφανίστηκε μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στον επίσημο λογαριασμό του ανώτατου ηγέτη του Ιράν.

«Στο όνομα του ευγενούς Αλί, η ειρήνη να είναι μαζί του», αναφέρει η ανάρτηση που συνοδεύεται από μια εικόνα με μια θεϊκή μορφή να κρατά σπαθί που μοιάζει με πυραύλους που είναι έτοιμοι να χτυπήσουν στόχους.

Νωρίτερα, ο τηλεοπτικός σταθμός Channel12 είχε αναφέρει ότι η ισραηλινή εκτίμηση ήταν ότι ο Χαμενεΐ «τουλάχιστον τραυματίστηκε» και ότι η εκτίμηση αυτή δεν βασιζόταν σε δορυφορικές εικόνες που έδειχναν την καταστροφή του προεδρικού συγκροτήματος του Χαμενεΐ, αλλά σε πληροφορίες από ανώνυμες πηγές. Παράλληλα, άλλα ισραηλινά Μέσα μετέδιδαν πως ο ηγέτης του Ιράν είναι νεκρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χαμενεΐ αναμένεται να απευθύνει σύντομα διάγγελμα. Η τηλεοπτική αναφορά υποδηλώνει ότι, αν αυτό συμβεί, η ομιλία έχει ηχογραφηθεί εκ των προτέρων.

Το Channel 12 αναφέρει επίσης ότι οι σημερινές επιθέσεις έχουν προκαλέσει «πολύ σημαντική ζημιά» στην ηγεσία του ιρανικού καθεστώτος και στους στρατιωτικούς διοικητές του.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ