Ο Μαουρίτσιο Σάρι υπέστη πρόσφατα πνευμονία και οι άνθρωποι της Γιουβέντους κάνουν ό,τι μπορούν για να τον πείσουν να κόψει το κάπνισμα.
Κάποιοι λένε πως ο Ιταλός προπονητής, ο οποίος φέτος το καλοκαίρι άφησε την Τσέλσι για να επιστρέψει στην πατρίδα του και να αναλάβει τους «μπιανκονέρι» μπορεί να καπνίσει δύο πακέτα τσιγάρα την ημέρα.
Εδώ και αρκετές ημέρες ο 60χρονος Σάρι νοσηλεύεται με πνευμονία και έτσι απέχει από τα καθήκοντά του. Δεν ήταν στον πάγκο της Γιουβέντους στο παιχνίδι της πρεμιέρας της Serie A κόντρα στη Πάρμα, δεν θα είναι ούτε στο προσεχές με αντίπαλο τη Νάπολι. Αν όλα εξελιχθούν ομαλά με την υγεία του, θα επιστρέψει μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.
Όπως αναφέρει το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA, οι άνθρωποι της Γιουβέντους είναι οργισμένοι με τον Σάρι, καθώς θεωρούν ότι δεν προσέχει καθόλου την υγεία του. Προσπαθούν να τον πείσουν ότι θα πρέπει να μειώσει, αν όχι να «κόψει», το κάπνισμα ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
