Ο Μάρκους Μπεργκ δεν θέλησε να πει τίποτα για το μεταγραφικό του story με τον Ολυμπιακό αλλά δήλωσε έτοιμος να αγωνιστεί την Τετάρτη στο "Γ. Καραϊσκάκης".
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σουηδός φορ στην κάμερα της Cosmote TV:
-για την επιστροφή του στην Ελλάδα: Έζησα τέσσερα υπέροχα χρόνια εδώ στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό και χαίρομαι πραγματικά που γύρισα.
-για το καλοκαιρινό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού: Δεν θέλω να μιλήσω για κάτι που δεν έγινε. Είναι παρελθόν και κοιτάζω την ομάδα μου μόνο, που είναι η Κρασνοντάρ.
-για το εάν έχει ενημερώσει τους συμπαίκτες του για την ατμόσφαιρα: Ναι τους έχω μιλήσει λίγο αλλά είναι γνωστό σε ολο τον κόσμο πόσο παθιασμένοι είναι οι φίλοι του Ολυμπιακού.
-για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: Πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας. Ξέρουμε τι να περιμένουμε. Είναι ένα εκτός έδρας ματς. Ο Ολυμπιακός θα έχει τον κόσμο του και πιστεύω ότι θα είναι ένας ανοιχτός αγώνας.
-για το κατά πόσον πιστεύει σε καλό αποτέλεσμα: Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Είμαστε και οι δύο επιθετικές ομάδες και πιστεύω θα είναι ένα καλό παιχνίδι για τον κόσμο να το δει. Ελπιζω να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.
-για το αν θα ξεκινήσει βασικός: Θα δούμε. Είναι κάτι που θα το αποφασίσει ο προπονητής. Ίσως θέλει να σας κάνει έκπληξη. Πάντως εγώ είμαι έτοιμος.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!