Δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας Mundo Deportivo αναφέρει πως, πριν από δυο εβδομάδες, η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε κρούση, μέσω του Πίνι Ζάχαβι, στην Παρί Σεν Ζερμέν για τον Νεϊμάρ.
Ο μεγαλοατζέντης ενημέρωσε την πρωταθλήτρια Γαλλίας πως η Ρεάλ προσφέρει 90 εκατομμύρια ευρώ συν τον Γκάρεθ Μπέιλ, για να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο άσο.
Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, στα "έμψυχα" ανταλλάγματα περιλαμβάνονταν και ο Χάμες Ροντρίγκες, αλλά ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός προτιμάει να πάει στην Ατλέτικο Μαδρίτης.
Η Ρεάλ θέλει να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του Μπέιλ, τη στιγμή που για τον Ουαλό άσο υπάρχει ενδιαφέρον από Κίνα μεριά με τους Ασιάτες να του προσφέρουν συμβόλαιο με εβδομαδιαίες αποδοχές πάνω από 700.000 ευρώ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
