2 ΣΧΟΛΙΑ

Οι πρωταγωνιστές του Stranger Things έλαβαν τεράστια αύξηση στις αποδοχές τους


Το «Stranger Things» είναι η σειρά που λάτρεψαν πολλοί καθώς εκτός από το σασπένς που έχει μας προσφέρει και ένα ταξίδι στη δεκαετία του ‘80.

Σύμφωνα με το Deadline αυτή η τεράστια επιτυχία της σειράς «μεταφράζεται» και σε γιγάντια αύξηση των αποδοχών των πρωταγωνιστών.

Φυσικά, τη μεγαλύτερη μισθολογική άνοδο φέρεται να είχε η βασική πρωταγωνιστρια,η Μίλι Μπόμπι Μπράουν, ενώ στον λογαριασμό περιλαμβάνονται και τα έσοδα από συμμετοχή σε διαφημιστικές εκστρατείες πολλών brand και από τον ρόλο της στην ταινία «Godzilla».

Οι ηθοποιοί του «Stranger Things» είναι διαφορετικών ηλικιών από 14 έως 60 ετών.

Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν είναι 15 ετών, ο Γκάτεν Ματαράτσο και ο Φιν Γούλφχαρντ 16 ετών, η Σέιντι Λινκ 17 ετών και ο Νόα Σναπ ο νεότερος, ηλικίας 14 ετών. Η Γουινόνα Ράιντερ είναι 47 ετών και η Μάγια Θέρμαν – Χοκ, κόρη των ηθοποιών Ίθαν Χοκ και Ούμα Θέρμαν, 20 ετών.

Όταν ξεκίνησε η σειρά, οι νεότεροι ηθοποιοί εισέπρατταν 30.000 δολάρια ανά επεισόδιο. Μετά τη μεγάλη επιτυχία του Stranger Things οι πρωταγωνιστές υπερπλασίασαν αυτό το ποσό.

Ο Φιν Γούλφχαρντ (Μάικ), ο Νόα Σναπ (Γουίλ), ο Κάλεμπ ΜακΛάφλιν (Λούκας) και ο Γκάτεν Ματαράτσο (Ντάστιν) κερδίζουν πλέον 200.000-250.000 δολάρια ανά επεισόδιο. Η Μίλι Μόμπι Μπράουν εισπράττει περισσότερα, αν και το ακριβές ποσό δεν έχει αποκαλυφθεί.

Η Γουινόνα Ράιντερ (Τζόις) και ο Ντέβιντ Χάρμπουρ (Τζιμ) κερδίζουν 300.000 έως 350.000 δολάρια ανά επεισόδιο και άλλοι ηθοποιοί, οι Τσάρλι Χίτον (Τζόναθαν) και Ντάλια Ντάιερ (Νάνσι) πιστεύεται ότι αμείβονται με 150.000 δολάρια ανά επεισόδιο.

Σύμφωνα με το Celebrity NetWorth, η Μίλι Μπόμπι Μπράουν έχει περιουσία ύψους 4 εκατομμυρίων δολαρίων.

Με βάση τις εκτιμήσεις του Deadline, η ηθοποιός θα εισπράξει 2 εκατομμύρια δολάρια από τη συμμετοχή της στον τρίτο κύκλο της τηλεοπτικής σειράς και θα προστεθούν στη μέχρι τώρα αμοιβή της, που ήταν 510.000 δολάρια.

Ο Φιν Γούλφχαρντμ, ένα ακόμη από τα αναγνωρίσιμα πρόσωπα της σειράς, έχει περιουσία 2 εκατομμυρίων δολαρίων. Συμμετείχε στη νέα εκδοχή του θρίλερ «It» το 2017 και πρωταγωνιστεί επίσης στις ταινίες «The Goldfinch», «ItTwo» και «TheAddamsFamily».

Ο Γκάτεν Ματαράτσο έχει επίσης περιουσία που υπολογίζεται τα 2 εκατ. δολάρια. Θα πρωταγωνιστήσει στο μιούζικαλ «IntoTheWoods» και θα κάνει περιοδεία στην Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ με το γκρουπ WorkinProgress, του οποίου είναι μέλος.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
aliceaek - 10/7/2019 22:28

Σειράρα!!!!

dominick - 10/7/2019 14:30

Αξίζει να την ξεκινήσει κάποιος καθώς το σενάριο και οι ηθοποιοί σε συνδυασμό με την ατμόσφαιρα των 80's δημιουργούν ένα εξαιρετικό συνδυασμό.

ΕΠΟΜΕΝΟ