Τέλος σε οποιαδήποτε σενάρια απόσυρσης έβαλε ο Πάου Γκασόλ, μιλώντας στο ESPN για την πορεία της αποθεραπείας του και την επιθυμία του να επιστρέψει στα παρκέ. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός διεθνής σέντερ δήλωσε πως: «Η αποθεραπεία μετά την επέμβαση πάει πολύ καλά και πιστεύω πως θα είμαι απόλυτα έτοιμος να γυρίσω στα παρκέ τον Αύγουστο. Ανυπομονώ να επιστρέψω στην δράση».
Βέβαια, ο 38χρονος σταρ είναι ελεύθερος αυτήν τη στιγμή και το μέλλον του στο NBA μόνο εξασφαλισμένο δεν είναι. Ο Γκασόλ είχε τραυματιστεί στις 24 Μαρτίου, με αποτέλεσμα να χάσει τα Playoffs του "μαγικού κόσμου" και απέχει από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
