H ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ συνεχίζει να γεμίζει το ρόστερ της και συμφώνησε σε όλα με τον Σωτήρη Γιόσμου. Ο 29χρονος παίκτης υπέγραψε ήδη το νέο του συμβόλαιο και δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να ανακοινωθεί επίσημα.
Ο έμπειρος πίβοτ με ύψος 1.78μ προέρχεται από τον Αερωπό Έδεσσας, πέρσι αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ, ενώ την διετία 2016-2018 στον Διομήδη Άργους όπου είχε συνεργαστεί μαζί με τον προπονητή της ΑΕΚ, Δημήτρη Δημητρούλια.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Φέτος όντως θα είναι μάγκες, οι ομάδες του Δημητρούλια έχουν πάθος και τσαμπουκά
Πολυ καλα συνεχιζεται ο σχεδιασμος στο χαντμπολ! Καλως ηρθε ο Γιοσμου στην τριαδα των πιβοτ μας (Παπαδιονυσιου περσι απο ΟΣΦΠ, Μωραιτης απο Δουκα, Γιοσμου απο ΠΑΟΚ)! Εχει δυνατοτητα για τεσσερις ακομη ξενους η ΑΕΚ αλλα δεν ξερω αν θα εξαντλησει το οριο, ομως χρειαζονται τουλαχιστον δυο πολυ καλοι ξενοι στις θεσεις του τερματοφυλακα και του δεξιου ιντερ!
Καλωσηρθες στην ΑΕΚΑΡΑ!
Φέρε και τον Κεδέρη πρόεδρε...
Παιχταράς, διεθνής, νέος, εξελίξιμος και ΑΕΚτζής...
Προς aek365:Έχουμε τίποτε νεότερο σχετικά με τερματοφύλακα???
Καλορίζικος. Στοχευμενες οι κινήσεις του κόουτς. Γιοσμου, Γιοστου και πάει λέγοντας. Χεχε