2 ΣΧΟΛΙΑ

Χριστιανοί μαζεύουν υπογραφές κατά του Netflix για να σταματήσουν σειρά του... Amazon!

Επική... χριστιανική γκάφα πίσω από την σειρά «Καλοί Οιωνοί»

Μια απίστευτα σουρεαλιστική ιστορία έχει προκύψει ύστερα από  την προβολή της σειράς «Καλοί Οιωνοί». Η σειρά βασίζεται σε ιστορία του 1990, των Neil Gaiman και Terry Pratchett, και  παρουσιάζει τον άγγελο Αζιραφαέλ και τον δαίμονα Κρόουλι να προσπαθούν να αποτρέψουν το τέλος του κόσμου και την Αποκάλυψη, κρυφά από τον Θεό και τον Διάβολο.

Ήδη έχει προβληθεί η πρώτη σεζόν των έξι επεισοδίων, η οποία έχει λάβει αποθεωτικές κριτικές. Ωστόσο, όπως θα μπορούσε κανείς εύκολα να προβλέψει η σειρά έλαβε και πολλές διαμαρτυρίες από χριστιανούς, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι κάνει τον σατανισμό να φαίνεται σαν κάτι φυσιολογικό.       

Πάνω από 20.000 Χριστιανοί μάζεψαν ηλεκτρονικές υπογραφές και τις έστειλαν στο Netflix, για να σταματήσει τη σειρά. Μόνο που εδώ δημιουργείται ένα μικρό πρόβλημα καθώς η σειρά είναι παραγωγή της Amazon και προβάλλεται στο PrimeVideo και όχι στη συνδρομητική πλατφόρμα Netflix!

Οι χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου που εκφράζουν την αντίθεσή τους στην προβολή της σειράς, συνασπίστηκαν πίσω από την καμπάνια «Επιστροφή στην Τάξη», ενός αμερικανικού ιδρύματος για έναν «Χριστιανικό Πολιτισμό». Όπως αναφέρεται στο κείμενο της διαμαρτυρίας, σύμφωνα με τον Guardian, η σειρά γελοιοποιεί τη «σοφία το Κυρίου» ενώ εκφράζονται παράπονα και για το γεγονός ότι στη σειρά ο Θεός παρουσιάζεται ως γυναίκα, με την FrancesMcDormand να υποδύεται την φωνή του υψίστου.   

Ο Gaiman αντέδρασε στην ηλεκτρονική ψηφοφορία γράφοντας στο twitter: «Λατρεύω το γεγονός ότι σκοπεύουν να γράψουν στο Netflix επιδιώκοντας την ακύρωση του GoodOmens. Αυτό τα λέει όλα. Είναι τόσο όμορφο...Υποσχεθείτε μου πως δεν θα τους το πείτε». 


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
ΑΕΚΟΛΑΤΡΗΣ - 21/6/2019 23:47

Τα εχουν χασει τελειως.Η μερα που θα περνιουνται για πιο γραφικοι και απ την Ακροπολη ειναι κοντα ομως....

Sgl21 - 21/6/2019 15:28

Άμα είσαι απλώς μέρος του ποιμνίου και δρας χωρίς κρίση, συμβαίνουν και αυτά

ΕΠΟΜΕΝΟ