0 ΣΧΟΛΙΑ

Μπέιλ ο πιο «ανεπιθύμητος» παίκτη της Ρεάλ

Δείτε τι ψήφισαν οι φίλοι των «μερένχες» και ποιοί παίκτες επιθυμούν να αποχωρήσουν


Η Μαδριλένικη εφημερίδα «AS» μέσω ψηφοφορίας ζήτησε από τους φίλους της «βασίλισσας» να διαλέξουν ποιοί παίκτες επιθυμούν να αποχωρήσουν από την ομάδα και ποιοί να παραμείνουν.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα ο Γκάρεθ Μπέιλ αναδείχθηκε ο πιο ''ανεπιθύμητος'' παίκτης των «μερένχες» αφού κατάφερε να συγκεντρώσει ποσοστό επιθυμίας αποχώρησης 91% έναντι μόλις 9% που επιθυμεί την παραμονή του.

Επίσης υψηλά ποσοστά επιθυμίας αποχώρησης συγκέντρωσαν και οι Λούκα Ζιντάν (72%), Χεσούς Βαγιέχο (64%), Μαρσέλο (67%), Ίσκο (69%), Θεμπάγιος (78%) και Μαριάνο (76%).

Αντίθετα οι πιο αγαπητοί παίκτες των «μερένχες» φαίνεται πως είναι οι Ντάνι Καρβαχάλ, Άλβαρο Οντριοθόλα, Σέρχιο Ράμος, Σέρχιο Ρεγκιλόν, Μπραχίμ Ντίαθ, Βινίσιους και Μπενζεμά.

Σε αυτά που προκαλούν εντύπωση είναι πως ο Τόνι Κρόος που πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιο του μέχρι το 2023, συγκέντρωσε ποσοστό επιθυμίας αποχώρησης 64%! Αντίθετα ο Κέιλορ Νάβας που την περασμένη Κυριακή αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη Ρεάλ, συγκέντρωσε ποσοστό επιθυμίας παραμονής 76% δείχνοντας πόσο αγαπητός είναι στους φίλους των «μερένχες» και πόσο άδικα αποχωρεί από το σύλλογο.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ