0 ΣΧΟΛΙΑ

Μπέιλ: Οι ποδοσφαιριστές είμαστε ρομπότ

Ο Γκάρεθ Μπέιλ επηρεασμένος και από την αρνητική εξέλιξη της σχέσης του με τη Ρεάλ, αναλύει την άσχημη εντύπωση που έχει πλέον για τις υποχρεώσεις των σούπερ σταρ στην ποδοσφαιρική ελίτ


Ο Γκάρεθ Μπέιλ έχει βρεθεί πλέον στο επίκεντρο της μεταγραφικής πολιτικής της Ρεάλ για αυτό το καλοκαίρι. Η ομάδα θέλει να τον πουλήσει κι εκείνος αρνείται να φύγει, εάν δεν λάβει όλο το ποσό του συμβολαίου του. Στο περιθώριο αυτής της διαμάχης, ο Ουαλός σούπερ σταρ παραχώρησε μία ιδιαίτερη συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων επιχείρησε να αναδείξει τις δυσκολίες του να είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στο ύψιστο επίπεδο, κάνοντάς το όμως με κάπως υπερβολικές τοποθετήσεις:

«Οι ποδοσφαιριστές είμαστε ρομπότ και χάνουμε τον έλεγχο της ζωής μας στην αναζήτηση της επιτυχίας. Μας λένε πότε θα κοιμηθούμε, τι ώρα θα φάμε και πότε θα μπορέσουμε να μιλήσουμε με τον προπονητή. Δεν μπορείς να επιλέξεις τι θα κάνεις και πότε θα το κάνεις. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι εάν το δεις από την αντίθετη πλευρά, η καριέρα σου μπορεί να είναι τόσο μικρή, ώστε να αξίζει τις θυσίες. Οταν είσαι μικρός, σε νοιάζει μόνο να το απολαύσεις. Οταν όμως φτάνεις στην κορυφή, τότε οι υποχρεώσεις διώχνουν για πάντα εκείνο το συναίσθημα της ανεμελιάς».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ