37 ΣΧΟΛΙΑ

Δούρου: Δεν χαρίστηκε τίποτα στην ΑΕΚ

Η Περιφερειάρχης Αττικής μίλησε για την «Αγια Σοφιά» και το έργο της υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια


Ξεκάθαρη υπήρξε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, στο θέμα του γηπέδου της «Αγιά Σοφιάς» και της υπογειοποίησης, υπογραμμίζοντας πως τίποτα δεν χαρίστηκε στην ΑΕΚ, ενώ πρόσθεσε πως το έργο της υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια έπρεπε να γίνει, διαφορετικά, όπως τόνισε, υπήρχε κίνδυνος για την ασφάλεια των πολιτών.

Η Περιφερειάρχης Αττικής μίλησε στην εφημερίδα LIVE SPORT. Ακολουθούν αποσπάσματα των όσων δήλωσε η Ρένα Δούρου:

Ένα από τα μεγαλύτερα έργα και λόγω των χρημάτων που θα δοθούν σταδιακά είναι αυτό του γηπέδου της «Αγιά Σοφιάς». Ειδικά στην αρχή, είχατε ακούσει πολλά. Βρεθήκατε στο επίκεντρο μάλιστα ως πολέμια του γηπέδου. Όλα έδειξαν να αλλάζουν μετά την περιβόητη ατάκα του κ. Μελισσανίδη πως θα ονομάσει το γήπεδο «Δούρου αρένα». Είστε ικανοποιημένη από την πορεία των πραγμάτων και από τον τρόπο που έγιναν όλα;

«Από το 2015 τονίζαμε ότι η τήρηση του σεβασμού του περιβάλλοντος, της εργασιακής νομοθεσίας, των νομικών πλαισίων και των πολεοδομικών κανόνων, ευτυχώς γίνεται από διαφορετικούς φορείς της ελληνικής Δημοκρατίας. Δεν είναι: «Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει».

Οι διάφοροι φορείς έχουν και διαφορετικούς ρυθμούς και για αυτό ενδεχομένως έχουν υπάρχει καθυστερήσεις που δεν τις συναντάς σε ένα έργο με μόνο έναν φορέα. Για παράδειγμα αυτή τη στιγμή είμαι στο Φαληρικό όρμο όπου εκτελείται ένα έργο εξολοκλήρου της Περιφέρειας Αττικής που έχει πολύ διαφορετικούς ρυθμούς.

Το γήπεδο και με την Υπογειοποίηση της υπάρχουσας περιμετρικής οδού, το θέμα πέρασε μέσω του προγράμματος Δημοσίων επενδύσεων γιατί είναι δημόσιος δρόμος και θα βοηθήσει σημαντικά στη βελτίωση των υποδομών και της Νέας Φιλαδέλφειας. Δεν είναι η χρηματοδότηση της Υπογειοποίησης κάτι που αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για τη λειτουργία του νέου γηπέδου. Υπάρχουν ρεπορτάζ που είτε από έλλειψη ενημέρωσης, είτε από πρόθεση πολιτικής σκοπιμότητας, παρουσιάζουν το project ως δώρο στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ! Χωρίς την Υπογειοποίηση υπήρχε κίνδυνος για την ασφάλεια των πολιτών. Μην ξεχνάτε ότι είναι μία περιοχή με σταθερά προβλήματα στην κυκλοφορία. Το θέμα προχωράει με την ανάδειξη αναδόχου το προσεχές διάστημα.

Θέλω επίσης να πω, με αφορμή αφού που μου υπενθυμίσατε, ότι η συνάντηση με το Ερασιτεχνικό σωματείο, τη διοίκηση και τον κ. Μελισσανίδη, έγινε υπό το φως των καμερών. Στην Περιφέρεια Αττικής οι παράγοντες δεν μπαίνουν από την πίσω πόρτα. Είναι διαφορετική λογική που είχαμε συνηθίσει και πριν το 2014 και πριν τα μνημόνια».

Σας ενοχλεί που πλέον σας… κατηγορούν ότι χαρίζετε χρήματα; Πρόσφατα υπήρξε δημοσίευμα το οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Παραμονές εκλογών η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου χαρίζει τα χρήματα των φορολογούμενων πολιτών για το γήπεδο του Δημήτρη Μελισσανίδη»;

«Έχω στοχοποιηθεί και γιατί δεν ήθελα να γίνω το γήπεδο και γιατί χαρίζω χρήματα για το γήπεδο. Και τα δύο μαζί δεν μπορούν να συμβαίνουν! Εγώ θέλω να πω ότι στη δική μας λογική δεν χαρίζουμε τίποτα. Ούτε στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ, ούτε για το Βιοκλιματικό – Πολυδύναμο Αθλητικό Κέντρο στη Νέα Σμύρνη, προϋπολογισμού 20.850.000, ούτε για την κατασκευή του νέου Αθλητικού Πάρκου στο Σχιστό του Κορυδαλλού, ούτε για τον Αθλητικό Μαραθώνιο που από το 2014 έως σήμερα με τη χρηματοδότηση και της Περιφέρειας Αττικής είναι πολύ διαφορετική ως παγκόσμιο event! Αν οι πολιτικοί μου αντίπαλοι θέλουν να λένε ότι χαρίζω τους το… χαρίζω!».

Το τελευταίο κρούσμα εξαιτίας του οποίου ειπώθηκαν πολλά, ήταν η Υπογειοποίηση της Πατριάρχου Κωνσταντίνου και της Οδού Φωκών. Ένα έργο το οποίο κατέληξε στην Ιντρακάτ του κ. Κόκκαλη. Πολλοί είναι αυτοί που έχουν αφήσει υπονοούμενα λόγω και της επικείμενης πολιτικής καθόδου του κ. Πέτρου Κόκκαλη με τον ΣΥΡΖΑ. Το δικό σας σχόλιο;

«Όσο και αν το ψάξεις κανείς δεν μπορεί να βρει κανένα φως στην άκρη του τούνελ, αναφορικά με την υποψηφιότητα του κ. Πέτρου Κόκκαλη. Εάν δεν υπήρχαν σχετικά δημοσιεύματα, εγώ δε θα είχα γνώση, όπως δεν έχω γνώση για κανένα έργο, είτε αυτό είναι βρεφονηπιακός σταθμός, είτε είναι χρηματοδότηση πολιτιστικού φορέα, το ποιος είναι ο ανάδοχος! Όλα είναι στη Διαύγεια. Όλα έχουν γίνει έντιμα! Έχουν ακολουθηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες, οι αδειοδοτήσεις που προβλέπονται, έχει περάσει η υπόθεση από το ΣτΕ και θα εκτελεστεί σύμφωνα με την περιβαλλοντική και πολεοδομική νομοθεσία. Αν δεν υπήρχαν όλα αυτά τα ιδιοτελή και με ξεκάθαρη σκοπιμότητα δημοσιεύματα, εγώ δε θα γνώριζα ποιος είναι ο ανάδοχος».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
puerta1924 - 17/5/2019 00:08

Ο Μελισσανίδης είναι επιχειρηματίας με όλους θα προσπαθήσει να τα έχει καλά. Η δημιουργία ενός νόμου για το γήπεδο νομικά μπετόν αρμέ και όχι τύπου "νόμου Γρανίτσα" ήταν σημαντική. Η νίκη του ΣΤΕ ήταν καθοριστική. Δε θα ονομάσω διευκόλυνση την κωλοτούμπα των ΣΥΡΙΖΕΩΝ ούτε θα τους ευχαριστήσω επειδή τους ΤΑΡΑΞΑΜΕ στη νομιμότητα. Η ΑΕΚ πήγαινε βάσει νόμων και δικαστικών αποφάσεων. Αυτοί μας πολέμησαν με τρικλοποδιές γραφειοκρατίας και fake news επιθέσεις για μπράβους και συμφέροντα. Δε θα... Συνέχεια πω μπράβο λοιπόν που τους αναγκάσαμε να σταματήσουν τις τρικλοποδιές και τα fake news και να κάνουν τη δουλειά τους τηρώντας τη ΝΟΜΙΜΌΤΗΤΑ.

Αυτά ειναι παράλογα ακόμα και για τη χώρα του παραλόγου που είναι η Ελλάδα.

Constantinoupoli86 - 16/5/2019 14:33

Προτιμώ αυτούς που στην αρχή είναι εχθρικοί και δεν υπόσχονται και μετά είναι πρόθυμοί και βοηθάνε, από άλλους που υπόσχονται και στο τέλος δεν κάνουν τίποτα. Η Δούρου βοήθησε σε σημαντικό βαθμό και αυτό πρέπει να το παραδεχτούμε, θες από ψηφοθηρία θες από πολιτικά παιχνίδια, σημασία έχει ότι αν στη θέση της ήταν κάποιος στυλ Βασιλόπουλου ή κάποιος αδιάφορος φαυλοκράτης δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει το γήπεδο. Το σίγουρο είναι πάντως ότι δεν θα φιλήσω το χέρι κανενός... Συνέχεια πολιτικού, ούτε αυτό θα με αναγκάσει να τον ψηφίσω, τον μόνο που ευχαριστώ για το γήπεδο είναι τον Τίγρη και κανέναν άλλον, χωρίς τη δική του επιμονή το γήπεδο θα ήτανε για όλους μας ένα όνειρο θερινής νυκτός. Αυτό και τίποτα άλλο!

TonyAekara21 - 16/5/2019 19:08

"Βοηθησε σε σημαντικο βαθμο και πρεπει να το παραδεχτουμε"Σοβαρα τωρα;;..Εχεις ξεχασει τον πολεμο που εκαναν αυτη καξ ο ΑΒ μαζι;;Που ειδες οτι βοηθησε;;θα μας τρελανετε τελειως;;;Αν δεν ηταν ο τιγρης θα ηταν στο ραφι τους κλειδωμενος ο φακελος με το γηπεδο μας.

Constantinoupoli86 - 16/5/2019 19:15

Δεν κάθεσαι να διαβάσεις όλο το μήνυμα επειδή προφανώς το διαβάζεις με εμπάθεια. Στο τέλος φυσικά λέω ότι κανέναν δεν ευχαριστώ για το γήπεδο παρά μόνο το Μελισανίδη.

TonyAekara21 - 16/5/2019 19:24

Ωραια ρε αδερφε μαζι σου και εγω περιπου.Αλλα για ποιο λογο να την παραδεχτουμε και να πουμε οτι βοηθησε ενω δεν εκανε τιποτα απολυτως;;Να ξεχασουμε και να αρνηθουμε τον πολεμο που εκανε δηλαδη για το γηπεδο;;

Constantinoupoli86 - 16/5/2019 19:41

Να παραδεχτώ δηλαδή ότι η Δούρου έκανε "αντάρτικο" το ίδιο με το Βασιλόπουλο. Αυτό θέλεις; Ε δεν είναι η αλήθεια αυτή τι να κάνουμε. Ότι στην αρχή ήταν εχθρική απέναντι στο γήπεδο ναι το παραδέχομαι, αλλά στη συνέχεια κάποιες διευκολύνσεις από πλευράς περιφέρειας έγιναν. Θα μπορούσε να πετάει το μπαλάκι αποκλειστικά στο δήμαρχο και να σου λέει "βρες τα με το δήμαρχο" και τελείωσε το πανηγύρι αν όχι να σου κάνει τον ίδιο πόλεμο με το Βασιλόπουλο. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση!

TonyAekara21 - 16/5/2019 20:01

Επειδη ακολουθησε τη νομοθεσια βοηθησε;;Αληθεια τωρα;Δεν ειχε αλλη επιλογη.Κοιτα σωστα τα λες γενικα,αλλα σε αυτο εισαι φαουλ. δεν θα παραδεχτουμε ενα ατομο το οποιο εμπαινε εμποδιο με καθε τροπο και προσπαθουσε με τον ΑΒ να συμβαλλει στην μη υλοποιηση του εργου.Ελπιζω να καταλαβαινρις οτι εισαι λαθος,δεν θελω να δειξω οτι η ΝΔ εξναι καλυτερη ή κατι σχετικο,τα ιδια σκ**** ειναι ολοι τους,αλλα ειναι πραγματικα λυπηρο αυτο που λες για τη Δουρου οτι βοηθησε κλπ.Αν πρεπει ομως να... Συνέχεια αναφερομουμε καποιον που βοηθησε ελαχιστα αυτος ειναι ο Σγουρος.

Roussen21 - 16/5/2019 14:50

Όπως τα λες είναι τα πράγματα φιλαράκι

biker - 16/5/2019 17:22

Πως προσπαθούν όλοι να καρπωθούν ψήφους καταντά αστείο. Το γήπεδο έγινε λόγω Μελισσανιδη και κανενός άλλου. Όλα τα κόμματα

biker - 16/5/2019 18:45

... εξυπηρετησαν συγκεκριμένα συμφέροντα σε βάρος πάντα της ΑΕΚ όταν χρειάστηκε. Απορώ επίσης με τους "ΑΕΚαρες" πολιτικους, που πάντα ήταν αόρατοι στα δύσκολα, πως εμφανίζονται σε κάθε εκλογική περίοδο.

TonyAekara21 - 16/5/2019 19:04

Τρανο παραδειγμα ο Πανουλης ο Καμμενος.Για το γηεπδο μας μοκο.Για του Μπαοκ,σε ενα μηνα αδεια..

biker - 16/5/2019 20:28

Καμμένος, Ψαριανός, Παντζας, Ραγιου, Αποστολάκη, Κεδικογλου, Στουρνάρας, Χαικαλης, Στρατουλης, Σταικουρας, Μίλτος Παπαϊωάννου κλπ, όλοι ΑΕΚτζηδες κατά δήλωση, πάντα αόρατοι στις αποφάσεις. Μόνη εξαίρεση ο Φλαμπουραρης κι ο Μανιάτης από όλο το πολιτικό σύστημα που δεν "κρύφτηκαν".

TonyAekara21 - 16/5/2019 18:35

Ρε πατε καλα μερικοι εδω μεσα; Κοντη μνημη εχετε.Μερικοι της λετε και μπραβο;;λιγο ντροπη δεν εχετε;Προκςιται για ενα απο τα πιο εχθρικα ατομα απεναντι στην ομαδα.Μπηκε μεγαλο εμποδιο μαζι με τον ΑΒ.Αν δεν θυμαστε καλα,ψαξτε λιγο υπαρχουν πηγες στο ιντερνετ.Ξεχνατε τον πολεμο που εκανε κατα του γηπεδου;Ξεχνατε το ραντεβου με τον Μαρινακη;;Ξεχνατε τα ραντεβου των παλαιμαχων με τον Τσιπρα,που ζητουσαν μια λυση και αυτος εκανε τον αδιαφορο;Τωρα πιυ ειναι εκλογες προσπαθουν να... Συνέχεια πιασουν απο παντου και γινονται πολλες κωλοτουμπες.Το κακο ειναι οτι μερικς κοματοσκυλα επηρεαζετε και αλλους.Πανω απο ολα η ΑΕΚ.Χωρις να δινω δικιο στον Κουλη και εννοειται δεν τον παω μια,αλλα με τα ατομα του στη περιφερεια, τωρα θα ειχαμε γηπεδο.Το γηπεδο βοηθησε ο Σγουρος οσο και να σας ποναει αυτη ειναι η αληθεια,αυτος εβαλε τα λεφτα της περιφερειας.Αυτη οχι μονο δεν εκανε τιποτα αλλα προσπαθουσε να μπει και εμποδιο.Μερικοι απο εμας δεν ξεχναμε.Δουρου Καρ***λα,η ΑΕΚ πανω απ'ολα.Ανατρεξτε σε παλια αρθρα της σελιδας εδω να δειτε τι γινοταν

leon - 16/5/2019 16:18

Εν έτει 2019 παρά τα εννέα χρόνια κρίσης υπάρχουν ακόμα χιλιάδες κομματόσκυλα που επιχειρούν να μας κατηχήσουν για το ποιός είναι καλός και ποιος όχι. Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι κανένα κόμμα δεν στήριξε την προσπάθεια του γηπέδου. Το έκαναν μόνο συγκεκριμένα πρόσωπα και κυρίως οι κύριοι Μανιάτης και Φλαμπουράρης (όχι μόνο αυτοί βέβαια). Τόσο την περίοδο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ όσο και αυτή των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υπήρξαν άτομα μέσα στα κόμματα που πολέμησαν την επιστροφή της ΑΕΚ στο σπίτι της. Αυτή... Συνέχεια είναι η αλήθεια όσο και να μην βολεύει το κάθε κομματόσκυλο. Η μεγαλύτερη βέβαια αλήθεια είναι ότι την όποια στήριξη την κέρδισε ο Μελισσανίδης και δεν του χαρίστηκε. Χωρίς τον Μελισσανίδη η ΑΕΚ δεν έχτιζε στο οικόπεδο της ούτε περίπτερο. Η απάντηση λοιπόν σε όσους επιχειρούν να μας πουν για το πόσο μας βοήθησαν τα κόμματα είναι ότι η ΑΕΚ δεν χρωστά σε κανέναν τίποτα. Μόνο της χρωστούν.

Constantinoupoli86 - 16/5/2019 17:46

Κάποια πρόσωπα από διάφορα κόμματα βοηθήσανε αλλά μεμονωμένα. Συνολικά όμως τα πολιτικά κόμματα ΠΟΤΕ δεν στηρίξανε εξ ολοκλήρου το γήπεδο, γιατί πολύ απλά για όλα τα κόμματα πάντα προτεραιότητα άλλες ομάδες που ήταν με τα μπούνια χωμένες μέσα στο κρατικό και πολιτικό σύστημα. Ο Μελισσανίδης προσπάθησε να βρει ανθρώπους από διάφορους χώρους για να κάνει πραγματικότητα το όνειρο μας, δεν ταυτίστηκε με κανέναν και δεν χρωστάει σε κανέναν! ΤΕΛΟΣ!

puerta1924 - 16/5/2019 16:07

Παραμυθι φούρναρη ΣΥΡΙΖΕΟΙ. Το γηπεδο το πέταξε έξω απο το φάκελο του 2004 το ΠΑΣΟΚ με την οικογένεια Κοκκαλη. Άντε λοιπόν ψηφιστε τον σήμερα που είναι υποψήφιος ο ολιγαρχης Κόκκαλης με το κόμμα της Δούρου, το νέο ΠΑΣΟΚ.

Επίσης μετά από αυτό οι κυβερνήσεις μας έφταιγαν για το γήπεδο; Από τότε που γκρέμισε ο Γρανίτσας το γήπεδο ήσουν διοικητικά ανύπαρκτος και έκανες εράνους για να πληρώσεις τα τρέχοντα , γηπεδο θα... Συνέχεια έφτιαχνες (και δεν εξαιρείται η διοίκηση Ντέμη που δεν είχε ειδικό βάρος για να φτιάξει γήπεδο) ;

Αμέσως μόλις απέκτησες διοίκηση Μελισσανίδη, αντάξια του κύρους της ΑΕΚ , να τα 20 εκατομμύρια κλειδωμένα από τον Σγουρό του ΠΑΣΟΚ να και ο νόμος για το γήπεδο από το Σαμαρά και τη ΝΔ .

Η Δούρου, όλος ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας τι έλεγαν τοτε ξεχάσατε; "Ο κόσμος πεινάει και δε πρόκειται να χαρίσουμε στην ΑΕΚ και στο μαφιοζο μελισανιδη λεφτά", "στη ΝΦ δίνεται αγώνας για τη δημοκρατία κόντρα στα συμφέροντα μελισσανιδη και τους μπραβους." .

Αν δεν ήταν ο νόμος μπετόν αρμέ όπως τον συνέταξαν οι νομικοί του Μελισσανιδη σε συνεργασία με τη κυβέρνηση ΝΔ ΠΑΣΟΚ θα είχες σήμερα να βλέπεις γήπεδο ; Ή θα χοροπηδούσαν από τη χαρά τους οι ΣΥΡΙΖΕΟΙ που κέρδισαν τις προσφυγές στο ΣτΕ; Γιατι ΣΥΡΙΖΕΟΙ ήταν όλοι που πήγαν στο ΣτΕ. Εκεί Στο ΣτΕ κρίθηκε η μάχη και όλοι μετά η Δούρου , ο Τσίπρας κλπ αναγκάστηκαν ( αλλά και επειδή είναι κωλοτούμπες) να συμμορφωθούν στη νομιμότητα.

Όσο για το γήπεδο του μπάσκετ χάρη τους κάνουμε ΔΕ ΜΑΣ ΧΑΡΊΖΟΥΝ τίποτα όπως ποτέ δε μας χαρίστηκε τίποτε. Σαπίζει και τους βάζει και μέσα λόγω κόστους. Αν ήταν αντιπολίτευση οι ΣΥΡΙΖΕΟΙ πάλι για ξεπούλημα δημοσιας περιουσίας θα μιλουσαν για κομπίνα του Αγγελόπουλου με τη ΝΔ..

Αφήστε λοιπόν το παραμύθι ΣΥΡΙΖΕΟΙ γτ έτσι χάσαμε 3 χρόνια από τη γηπεδαρα μας με τους κορμοράνους ΣυριζοΠΑΣΟΚους.

Constantinoupoli86 - 16/5/2019 17:31

Αρνείσαι να καταλάβεις ότι το γήπεδο καθυστέρησε όχι εξαιτίας κάποιας κυβέρνησης αλλά ενός δημάρχου!

puerta1924 - 16/5/2019 18:30

Όπως τα έγραψα παραπάνω . Δηλώσεις τοτ ίδιου του Τσίπρα και στελεχών τις κυβερνήσεις ήταν όλες αυτες. Ο φάκελος του γηπέδου κλειδωμένος στο συρτάρι του υπουργού της κυβέρνησης Λαφαζάνη ήταν.

Constantinoupoli86 - 16/5/2019 19:13

Με οποιαδήποτε κυβέρνηση τη ίδια καθυστέρηση θα είχε το γήπεδο γιατί υπήρχε στη μέση ο βλαχοδήμαρχος. Από τη στιγμή που έφυγε ο Λαφαζάνης η κυβέρνηση δεν φέρει ευθύνη για καμία καθυστέρηση, αντιθέτως έφερε για ψήφιση το νόμο Φλαμπουράρη που ψήφισαν και όλα τα κόμματα πλην ΚΚΕ. Θα μπορούσε αν ήθελε να μη σου δώσει την άδεια, και να μη φέρει προς ψήφιση κανένα νόμο. Anyway, απλά καλό θα ήτανε να βλέπουμε τα πράγματα πιο σφαιρικά, και εκεί που βλέπουμε το σωστό να το λέμε.... Συνέχεια Η δική μου γνώμη είναι ότι δεν υπάρχει κόμμα υπερ ή κατά του γηπέδου, υπάρχουν πρόσωπα που βοηθάνε ή εμποδίζουν. Εσύ επειδή προφανώς υποστηρίζεις ένα κόμμα θες να αποδείξεις ότι οι μεν θέλαν το γήπεδο οι δε το πολέμησαν στο σύνολό τους. Αυτή είναι λογική γαύρου (δεν εννοώ ότι είσαι γαύρος μην παρεξηγηθώ), δηλαδή η λογική ότι το χ κόμμα στηρίζει τον ολυμπιακό, το ψ κόμμα είναι ενάντια στα συμφέροντα του ολυμπιακού, που στην ουσία πρόκειται για κατεύθυνση που δίνεται από τον εκάστοτε πρόεδρο. Ευτυχώς ο δικός μας πρόεδρος δεν είναι αυτής της λογικής, ακόμα και στις δημοτικές του '14 η ΑΕΚ δεν έδωσε κατεύθυνση να ψηφίσουν Γεωργαμλή αντί για Βασιλόπουλο (εκ των υστέρων λάθος βέβαια), αλλά αυτή είναι η νοοτροπία της ομάδας μας καλώς ή κακώς.

puerta1924 - 16/5/2019 20:03

Ο Μελισσανίδης είναι επιχειρηματίας με όλους θα προσπαθήσει να τα έχει καλά. Η δημιουργία ενός νόμου για το γήπεδο νομικά μπετόν αρμέ και όχι τύπου "νόμου Γρανίτσα" ήταν σημαντική. Η νίκη του ΣΤΕ ήταν καθοριστική. Δε θα ονομάσω διευκόλυνση την κωλοτούμπα τους ούτε θα τους ευχαριστήσω επειδή τους ΤΑΡΑΞΑΜΕ στη νομιμότητα. Η ΑΕΚ πήγαινε βάσει νόμων και δικαστικών αποφάσεων. Αυτοί μας πολέμησαν με τρικλοποδιές γραφειοκρατίας και fake news επιθέσεις για μπράβους και συμφέροντα. Δε θα... Συνέχεια πω μπράβο λοιπόν που τους αναγκάσαμε να σταματήσουν τις τρικλοποδιές και τα fake news και να κάνουν τη δουλειά τους τηρώντας τη νομιμότητα. Αυτά ειναι παράλογα ακόμα και για τη χώρα του παραλόγου που είναι η Ελλάδα.

Όσο για τον Υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Λαφαζάνη :

"Χάθηκαν έξι μήνες στο γήπεδο λόγω Λαφαζάνη!" Διαβάστε τι αποκάλυψε ο Ανδριόπουλος για την περιβαντολογική μελέτη "


http://www.aek365.com/a-420390/xathhkan-eksi-mhne-sto-ghpedo-logw-lafazanh.htm

tritasos21 - 16/5/2019 16:50

Σίγουρα από το ύφος σου. καταλάβαμε ότι είσαι ο Άδωνις !!!

puerta1924 - 16/5/2019 18:28

Πολακη και Άδωνι προσκυνάς εσύ . Απλώς δεν έχεις το επίπεδο να αντιληφθείς ότι είναι ίδιοι.

baggelis37 - 16/5/2019 16:35

επειδη εγραψα κατι απαντησαν διαφωροι κματοσκυλα και αλλα καλα πρωτα να μαθουν την ιστορια να μαθουν αν λεω αληθεια και μετα οσο για κοματοσκυλα δεν ψυφιζα συριζα τωρα απο προσωπικη ναι θα ψυφισω δεν ξκαταλαβα δηλαδη η Ν.Δ που την στηριζει ο μαρινακης ειναι καλυτερη?και εμεις θα καθωμαστε απλα να αδικουμε τους παντες εγω ειπα απο την αρχη δουλευω απο 2007 με ΑΣΕΠ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΜΕ 19 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΙΟΙ ΑΝΗΚΑ ΣΤΟ ΚΚΕ πρωτα λοιπον θα ξερετε την... Συνέχεια αληθεια και μετα θα μιλαμε για κοματοσκυλα δεν ηθελα να πω την ιστορια μου αλλα τωρα θα την πω δουλευω σε αθλητικο κεντρο και ειχε ερθει η δουρου επισκεψη με τον καραμερο πριν περιπου 2,5 χρονια τους πλησιασα και προσπαθησα να της μιλησω για την ΑΕΚ και οτι ειναι αδικος ο πολεμος που γινετε και οτι μπορει ο ΛΥΡΙΟΣ ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗΣ να ειναι φιλα προσκυμενος εκει αλλα η ΑΕΚ ειναι η μανα τον προσφυγων και εχει πολλα παιδια που αγαπανε και παλευουν και οτι εχει την μεγαλυτερη ιστορια σαν συλογος για μενα στην ελλαδα και οτι την προδωσαν στους ολυμπιακους αγωνες και δεν την βοηθεισαν η περιφερεια οταν γκρεμησαν το γηπεδο ζητησα να ακουσει τον προεδρο της ΑΕΚ ειναι αγωνιστης και εχει τα δικα του πιστευω και μετα να τον κρινει ζητησα να βοηθειση την ΑΕΚ γιατι ειναι η μεγαλυτερη αδικια αυτο που ειχε συμβει μετα απο μια βδομαδα ακουσα στις ειδησεις οτι τον καλεσε στην περιφερεια και βγηκε μια πολυ καλη συζητηση απο εκει πιστευω ηταν η αρχη του τελους του πολεμου της ΑΕΚ οταν βγηκε η αδεια για το γηπεδο πηγα στον αγιασμο βλεπω καθε μερα τα βιντεο παω μια φορα το μηνα τουλαχιστος φιλαδελφεια μιας και μενω δραπετσωνα πειραιαστην δουλεια μου παντα μιλαω σαν απλος ανθρωπος και δεν φοβαμαι παντα ημουν αληθεινος και ελεγα αυτο που πιστευα γνωρισα κοσμο αν αυτο ειναι κακο οκ αλλα να ξερεις κοματοσκυλο δεν ειμαι ουτε θα ειμαι ποτε μπηκα με διαγωνισμο και πριν απο το δημιοσιο παντα ειχα εργασια και δουλευα γι αυτο στα 45 μου χρονια εχω 26 χρονια ενσημα λοιπον αυτη ειναι η αλαηθεια αρεσει δεν αρεσει μην κρινετε ευκολα χωρις να ξερετε γιατι το μονο συγουρο ειναι οτι δεν θελετε να σας κρινουν ποτε ετσι εσας καλο μεσημερι σε ολους

tritasos21 - 16/5/2019 14:26

Για πείτε ρε μάγκες οι άλλοι που ήταν υπέρ του γηπέδου (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) τι σας έφτιαξαν; Γκρέμισε ο Γρανίτσας το γήπεδο και μετά αυτοί έφτιαξαν το Καραϊσκάκη σας κορόιδεψαν κανονικά! Με τον ΣΥΡΙΖΑ και γήπεδο θα φτιάξεις και κλειστό σου χαρίζει! Αλλά όπως σε όλα γκρινιάρηδες και μνήμη Χρυσόψαρου ! Καληνύχτα!

dominick - 16/5/2019 09:06

Πως αλλάζουν οι εποχές ε; Όταν πέφτει η δημοτικότητα και κινδυνεύουμε να χάσουμε την εξουσία, ξεχνάμε την επανάσταση εναντίον της Α.Ε.Κ που ξεκίνησε στην ψαροταβέρνα.

al_vin_21 - 16/5/2019 13:28

Η επανάσταση κατά της ΑΕΚ ξεκίνησε το... 1926. Κορυφωθηκε το 2003 και πέτυχε το σκοπό της το 2013. Όχι ότι πιστεύω οτι διαφέρει σε τίποτα η Δουρου με τα προεκλογικα τερτιπια της, αλλά να μην ξεχνάμε απο που προερχομαστε, ποιοί είμαστε και τι έχουμε περάσει.

dominick - 16/5/2019 19:41

Το σχόλιο μου δεν ήταν πολιτικό και είχε να κάνει με τα 20 εκατομμυρία που ήταν να δωθούν και τελικά θα δωθούν. Μην ξεχνάμε τι περάσαμε για να φτάσουμε στο σημείο να τα πάρουμε. Φίλε al_vin_21 ξέρω πολύ καλά τι έχουμε περάσει και καλό είναι να μην ξεχνάμε πως ΟΛΟΙ μας πολεμάνε και όταν έχουν την ανάγκη της ψήφου μας να μας χαϊδεύουν τα αυτιά. Τέτοιου είδους δηλώσεις όπως της Δούρου και του Κούλη προσωπικά με κάνουν να αηδιάζω.

enosis_1924 - 16/5/2019 13:18

Εαν μιλάει έτσι και η Δούρου που άκουσε τα χίλια δύο,καταλαβαίνετε πως είμαστε σε σωστό δρόμο

stavag1968 - 16/5/2019 13:10

οτι και να της λένε ,επι των ημερών της έγινε το γήπεδο ,οι αλλοι που κυβερνούσαν τοσα χρονια τι εκαναν για το γηπεδο?

baggelis37 - 16/5/2019 11:56

θα πω μια ιστορια εγω την εχω γνωριση προσωπικα την κυρια ΔΟΥΡΟΥ ειναι πολυ πιο αντρακι απο πολλους αντρες και της ειχα μιλησει γιατι ο βασιλιλοπουλος κανει πολεμο στην ΑΕΚ και οτι στην ΑΕΚ ειναι παρα πολλοι που την στηριζουν με πολυ ωρα συζητηση και σας ορκιζομαι γι αυτο μπορω να πω που δουλευω ποιος ειμαι δεν εχω κανεναν θεμα ηταν με τον καραμερο τοτε λοιπον μια βδομαδα μετα καλεσε τον μελισανιδη στα γραφεια της περιφερειας και ηταν αυτο που ειμαι το γηοπεδο αστειυομενος βεβαια... Συνέχεια θα το ονομασει ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ για να κουσετε την ιστορια εγω δουκλευω σε ενα αθλητικο κεντρο μεγαλο και εχω γνωρισει απο κοντα και τον υπουργο και εκεθι ειχα πει τα ιδια και για να ειμαστε δηκαιοι δεν ηταν μονο η ΔΟΥΡΟΥ που στηριξε την ΑΕΚ γιατιο γηπεδικο και εβγαλε τα φεκ γρηγορα κοιταξε να βγουν τα χρηματα και ο υπουργος οποια τροπολογια ηταν για το ΓΗΠΕΔΙΚΟ για την ΑΕΚ το περναγε απο την βουλη οπως το να μπορει μια παε να χρηματοδοτη απο τα χρηματα της ευρωπης το γηπεδο τωρα περασε για το μπασκετ και στην τελευται συναντηση με διαβεβαιωσε αφου την ευχαριστησα αφου στα δικα μου ματια ηταν πιο ΑΝΤΡΑΚΗ απο πολλους οχι ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΙΤΗ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΚΙ ΠΟΛΥ ΕΙΛΗΚΡΙΝΗΣ ΑΥΤΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΗΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗ

dim1991 - 16/5/2019 12:19

Μόνο αυτό. Τίποτα άλλο.

To_Ayto - 16/5/2019 11:29

Δεν ξεχνάμε κα. Δούρου. Οι περισσότεροι από εμάς δεν ξεχνάμε.. ΜΑΥΡΟ

nick_z21 - 16/5/2019 11:11

Από τον Μπαζούλη, κολλητό του Κούλη και του μεγάλου αφεντικού, την προτιμώ

zafeiris - 16/5/2019 09:25

Ετσι καλημέρα ψηφαλακια να μαζευονται

taxiss21 - 16/5/2019 11:07

Α να γεια σου.Αυτη ηταν απο την αρχη τοσο κατα οσο και το φιλαρακι της ο...Βασιλοπουλος.

2121AEK - 16/5/2019 10:38

Το ξερουμε οτι τιποτα δεν χαριστηκε στην ΑΕΚ.....

Ποτε δεν της εχει χαριστει αλλωστε.....

Μονο κλεβουν απο αυτη την ομαδα εδω και δεκαετιες κ.Δουρου.....

AEKcyprus99 - 16/5/2019 09:01

ψεματα ψεματα τις χαριστικε. δεν το ξερες οτι σε συνεργσια με τα αδελφια της τον ολυμπιακο και τον παναθηναικο συνεργαστηκαν για να εξοντοσουν την μπαρτσελονα μακεδονιας; και ακυρωα γκολ της μπαρτσελονα μακεδονιας για οφσαιντ ενω ο παικτης τους καλυπτοταν απο τον μπαρκα τα μπολ μποις τις διαφημιστικες πινακιδες τους οπαδους και τον λευκο πυργο τι λες τωρα. και η εισοδος προεδρου με πιστολι στο γηπεδο ειναι νομιμη δεν το ξερες;

ΕΠΟΜΕΝΟ