Quantcast
NEWS
58 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μετά την ύποπτη αλλαγή και την ύποπτη σιωπή ήρθε και η ύποπτη διαρροή!

Ο Περέιρα κρύβεται και η προπαγάνδα του ΠΑΟΚ προσπάθησε να τον καλύψει με ανυπόστατα και γελοία επιχειρήματα με επίκεντρο το φύλλο αγώνος που δήθεν είδαν οι ομάδες το βράδυ του Σαββάτου - Η ΑΕΚ πήρε αντίγραφό το μεσημέρι της Τεταρτης ενώ η υπογραφή των αρχηγών μετά το ματς έχει καταργηθεί εδώ και ένα χρόνο και κανείς δεν έχει πρόσβαση στα γραφόμενα των διαιτητών  

Οσο περνάνε οι ώρες μετά την αποκάλυψη για την προκλητική τριγωνική αλλαγή ρόλων των διαιτητών του Σαββάτου από Περέιρα και Γερμανούς τόσο φαίνεται πως κάτι πολύ βρώμικο έγινε στον τελικό του κυπέλλου όπου ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 με την ΑΕΚ να έχει αδικηθεί εμφανως από τον Γερμανό διαιτητή που σύμφωνα με τις Γερμανικές αρχές είχε στήσει αγώνα Γ Εθνικκής για 300 ευρώ και την παρέα του.  Ο ηθικός αυτουργός της μεθόδευσης του Σαββάτου  ο τελειωμένος αρχιδιαιτητής Περέιρα παραμένει εξαφανισμένος και πριν λίγη ώρα κάτι προσπάθησε να ψελίσει η προπαγάνδα του ΠΑΟΚ με διαρροή του φύλλου αγώνος όπου αναφέρεται η εκτός κανονισμού αλλαγή του πρώτου επόπτη με τον βοηθό var υποστηρίζοντας ότι η ΑΕΚ ήταν ενήμερη από το βράδυ του Σαββάτου. Οταν μετά από τόσες ώρες ψελίζεται ένα τόσο ανυπόστατο και γελοίο επιχείρημα οι υποψίες σίγουρα μεγαλώνουν αφού πάντα το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται. 

Συγκεκριμένα είναι γνωστό σε όποιον ασχολείται και σίγουρα στους παράγοντες των ομάδων ότι εδώ και ένα χρόνο έχει αλλαξει τελείως η διαδικασία που υπήρχε παλιά. Mετά την αλλαγή του κανονισμού οι αρχηγοί πλέον ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ούτε λαμβάνουν γνώση του φύλλου αγώνος μετά το τέλος όπως γινόταν παλιά και οι ομάδες ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ αντίγραφο μετα το ματς και αυτό τους αποστέλεται συνήθως δύο μέρες, το αργότερο, μετά τον αγώνα. Η μόνη υπογραφλη που υπάρχει είναι από τον αρχηγό στην λίστα που δίνεται στον παρατηρητή πριν το ματς με την εντεκάδα και τα μέλη του πάγκου και αυτή του εκπροσώπου της ομάδας με τα άτομα που κάθονται στους άλλους δύο πάγκους. ΟΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ. Βέβαια ακόμη κι αν ίσχυε το παλιο καθεστώς δεν άλλαζε κάτι αφού ο αγώνας θα γινόταν χωρίς η ΑΕΚ, οι δημοσιογράφοι, οι θεατές αλλα ακόμη και η διοίκηση της ΑΕΚ να γνωρίζουν ποιοι ήταν αυτοί που σφύριζαν, ποιοι σήκωναν σημαία και ποιοι είχαν το var. 

Η γελοιότητα λοιπόν της δικαιολογίας δείχνει και το πόσο έχουν αιφνιδιαστεί όσοι περίμεναν ότι η κρυφή τριγωνική αλλαγή θα περάσει χωρίς κανείς να ασχοληθεί παρά τα εγκληματικά λάθη που έγιναν σε βάρος της ΑΕΚ από τον Γερμανό διαιτητή που σύμφωνα με τις Γερμανικές αρχές είχε στήσει αγώνα Γ Εθνικής για 300 ευρώ, τον πρώτο βοηθό που από βοηθός var πήρε… σημαιάκι κόντρα σε κανονισμό ΕΠΟ και ΟΥΕΦΑ και έδωσε οφσάιντ σε πάσα από αντίπαλο στον Λιβάγια στον οποίο έγινε πέναλτι και τους χειριστές var που δεν είπαν στον διαιτητή να ξαναδεί την φάση. Μάλιστα ένα ακόμη ύποπτο στοιχείο είναι ότι το φύλλο αγώνος δεν στάλθηκε στην ΑΕΚ την Δευτέρα κατά την συνήθη πρακτική αλλά το απόγευμα της Τετάρτης κι αφού η ΑΕΚ το ζήτησε επίμονα σήμερα μετά το δημοσίευμα της Live Sport. 

 

 

 

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ