0 ΣΧΟΛΙΑ

Μαρτίνς: Παλέψαμε για όσα μπορούσαμε να ελέγξουμε

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού υπογράμμισε πως αυτός και οι παίκτες του έχουν ήσυχη τη συνείδησή τους


Στο εφετινό πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός έκανε ό,τι μπορούσε, όπως υποστήριξε ο Πέδρο Μαρτίνς, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, πως η ομάδα του πάλεψε για όσα μπορούσε να ελέγξει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, στη συνέντευξη Τύπου, μετά το ματς με την Ξάνθη:

Για τη διαφορά με τον ΠΑΟΚ και το αν είναι στεναχωρημένος: «Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για τέτοια εκτίμηση. Θα έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε. Είναι λογικό να οφείλεται στις μεταξύ μας αναμετρήσεις αυτή η διαφορά. Έχουμε όμως ακόμα ματς να παίξουμε. Δεν είναι τώρα η στιγμή. Μόλις τελειώσει η χρονιά θα απαντήσουμε με ψύχραιμο και λογικό τρόπο γιατί αυτό θα βοηθήσει το ποδόσφαιρο. Θα τα πούμε και θα αναφέρουμε την εκτίμησή μας».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Είναι μεγάλη η ευθύνη που έχουμε στον κόσμο. Υπάρχουν όμως ματς που έχουμε ικανοποιήσει τον κόσμο. Εκτιμώ πολύ την συμπαράσταση του κόσμο. Είναι κάτι αμοιβαίο. Δουλεύουμε πολύ για να τους κάνουμε χαρούμενους. Νομίζω ότι απολαμβάνουν αυτό που βλέπουν ακόμα και εάν τα αποτελέσματα δεν είναι τα ανάλογα. Ο Ποντένσε ήρθε εδώ λυπημένος και σαν άρρωστος επειδή έχασε τον παππού του αλλά δεν ήθελε να χάσει το ματς. Ήθελε να είναι εδώ. Είμαστε εδώ για να παλεύουμε απέναντι σε οποιονδήποτε και σε οτιδήποτε».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Η συνείδησή μου εμένα αλλά και των παικτών μας είναι ήσυχη. Ευτυχισμένοι δεν είμαστε αλλά κάναμε ότι μπορούσαμε για το πρωτάθλημα. Μετά το παιχνίδι με την ΑΕΛ μπορούμε να μιλήσουμε για να τα αναλύσουμε όλα. Παλέψαμε και κάναμε τα πάντα. Ότι περνούσε από τον έλεγχό μας για να είμαστε πρώτοι. Παλέψαμε σε αυτά που μπορούσαμε να ελέγξουμε...»


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ