Την προετοιμασία του για την αυριανή (4/4, 17:00) πρεμιέρα του στα playoffs 5-8 με αντίπαλο τον Άρη στη Βοιωτία, ολοκλήρωσε με απογευματινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του Αγίου Σπυρίδωνα ο Λεβαδειακός.
Μετά το τέλος του προγράμματος ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Παπαδόπουλος, ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς. Εκτός πλάνων για τον Έλληνα τεχνικό βρίσκονται οι Αμπού Χάνα, ο Ταξιάρχης Φίλων, λόγω κάποιον ενοχλήσεων, αλλά και ο τιμωρημένος Πεδρόσο.
Η αποστολή του Λεβαδειακού: Λοντίγκιν, Άνακερ, Σουρδής, Λιάγκας, Τσάπρας, Τσιβελεκίδης, Βήχος, Μανθάτης, Κορνέζος, Μάγκνουσον, Νίκας, Κωστή, Τσοκάι, Λαμαράνα, Μπάλτσι, Παπαδόπουλος, Γκούμας, Όζμπολτ, Συμελίδης, Λαγιούς, Βέρμπιτς, Παλάσιος και Οζέγκοβιτς.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

