Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Απόδραση από την Τιφλίδα για την Ελβετία (VIDEO)

Τραγική στο πρώτο - ''μεταμορφωμένη'' στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Πέτκοβιτς

Αν δεν μπορείς να περιμένεις μπες τώρα στον μεγαλύτερο διαγωνισμό* μετρητών που έγιναν ποτέ!
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 - 4ος ΟΜΙΛΟΣ - 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΕΩΡΓΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ: 0-2

Γήπεδο: Boris Paichadze Erovnuli Stadioni - Tbilisi

Γεωργία και Ελβετία μας προσέφεραν ένα από τα χειρότερα πρώτα ημίχρονα που έχουμε δει στην φετινή διοργάνωση με τις δύο ομάδες να μην έχουν δημιουργήσει κλασική ευκαιρία. Ωστόσο στο δεύτερο μέρος οι Ελβετοί εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο ''μεταμορφωμένοι'' και με δύο τέρματα πήραν τη νίκη με 0-2 από τους Γεωργιανούς μέσα στην Τιφλίδα, ξεκινώντας έτσι με το δεξί τις υποχρεώσεις τους για τα προκριματικά του EURO 2020.

Η Ελβετία είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 5', με τον Ροντρίγκες να βγάζει σέντρα, την μπάλα να παίρνει κατεύθυνση προς την εστία και τον Λόρια να διώχνει τελευταία στιγμή. Στο 32' ο Ροντρίγκες εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, με την μπάλα να βρίσκει στο τοίχος και να περνά ελάχιστα έξω. Στο 44' η Γεωργιανοί βγήκαν ωραία στην αντεπίθεση, με τους Γκβίλια και Καζιασβίλι να συνεργάζονται ωραία και τον τελευταίο να να πλασάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά ο Σόμερ μπλόκαρε.

Στο 49' ο Ζακάρια προσπάθησε να απειλήσει από μακριά αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Λόρια. Τέσσαρα λεπτά αργότερα ο Φρόιλερ έκανε ωραία ενέργεια και σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω. Στο 56' ο Εμπολό έκανε ωραίο κοντρόλ και έστρωσε στον Ζούμπερ, που με υπέροχο πλασέ νίκησε τον Λόρια για το 0-1. Τρία λεπτά αργότερα ο Κάσια έκανε λάθος στο μαρκάρισμα του Εμπολό δίνοντας την ευκαιρία στον τελευταίο να σουτάρει αλλά η μπάλα πέρασε έξω.

Στο 68' ο Εμπολό σούταρε μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να βρίσκει κάπου και τον Λόρια να διώχνει εντυπωσιακά. Στο 72' ο Γκβίλια θέλησε να εφοδιάσει τον Σόμερ σουτάροντας από πολύ μακριά αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω. Στο 80' ο Αγέτι βρέθηκε σε τετ-α-τετ με τον Λόρια, μετά από πάσα του Σαρ, με τον Γεωργιανό κίπερ να αποκρούει, αλλά στην επαναφορά ο Ζακάρια έκανε σε κενή εστία το 0-2.

ΓΕΩΡΓΙΑ: Λόρια, Κακαμπάτζε, Τσοκολάβα, Κάσια, Τάμπιτζε (Κβιρκβελία 62'), Κβεκβεσκίρι, Καζιασβίλι, Κανκάβα, Γκβίλια, Ανανίτζε (Κατσαράβα 84'), Κβιλιτάια (Λομπτζανίτζε 73')

ΕΛΒΕΤΙΑ: Σόμερ, Λιχστάινερ, Σαρ, Ακάνζι, Ροντρίγκες, Εμπολό (Στέφεν 84'), Ζακάρια, Τζάκα, Φρόιλερ (Σόου 89'), Ζούμπερ, Γκαβράνοβιτς (Αγέτι 61')




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ