Η ταινία περιγράφει την ιστορία ενός Ελληνοαυστραλού, που κληρονομεί μια παραλία και μια ταβέρνα στην Μύκονο από έναν θείο τον οποίο δε γνώρισε ποτέ. Αγνοώντας την ελληνική νοοτροπία και κουβαλώντας την «αφέλεια» του μετανάστη, θα ταξιδέψει με τον κολλητό του στην Μύκονο. Εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με συγγενείς και τοπικούς παράγοντες, που όλοι θα προσπαθήσουν να τον εξαπατήσουν και να του βάλουν «τρικλοποδιές».
Και μόνο από το τίτλο ξέρεις τι να περιμένεις σε αυτή την ταινία. Νησί, χαρούμενη ατμόσφαιρα, καλοκαίρι και λίγο από...Δαλιανίδη! Όχι πως είναι κακό όλο αυτό ίσα ίσα σου δημιουργεί μια ευχάριστη καλοκαιρινή διάθεση ενώ οι διακοπές αργούν λίγο ακόμα. Ότι πρέπει για το ξεκίνημα του καλοκαιριού. Αν και το σενάριο είναι υποτυπώδες, η ταινία κρατιέται από τους καλούς ηθοποιούς και φυσικά από τις ομορφιές της Μυκόνου. Η ταινία στην Αυστραλία απ' όπου προέρχεται και η μισή παραγωγή της ταινίας έσπασε τα ταμεία!
Σκηνοθεσία: Πίτερ Ανδρικίδης
Πρωταγωνιστούν: Νικ Γιαννόπουλος, Ζέτα Μακρυπούλια, Βινς Κολόσιμο, Δημήτρης Σταρόβας, Μάνος Γαβράς, Γαλήνη-Μαρία Τσεβά
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
