Quantcast
NEWS
7 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κλάφτηκε στον Περέιρα ο Ολυμπιακός για τη διαιτησία

Η ομάδα του Πειραιά εξέφρασε τα παράπονά της στον αρχιδιαιτητή Περέιρα

Η εφημερίδα LIVE SPORT σε δημοσίευμά της αναφέρει πως την Πέμπτη, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Τάκης Αγραφιώτης, βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ, όπου συναντήθηκε με τον αρχιδιαιτητή Μέλο Περέιρα, εκφράζοντας τα παράπονα της ομάδας του Πειραιά για τις διαιτησίες στο εφετινό πρωτάθλημα.

Λίγες μόνο μέρες μετά την απόφαση του επόπτη να κόψει τετ α τετ του Απόλλωνα Σμύρνης με ανύπαρκτο οφσάιντ, στο "Γ. Καραϊσκάκης" με το σκορ στο 0-0, και ένα μήνα μετά την απίστευτη υπόδειξη οφσάιντ, όπου ακυρώθηκε γκολ του Πανιωνίου κόντρα στον Ολυμπιακό, στον ΟΣΦΠ είχαν το θράσος να πάνε στον Περέιρα και να διαμαρτυρηθούν για τη διαιτησία.

Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα στο ΔΣ της ΕΠΟ οι Πειραιώτες είχαν ζητήσει να ορίζονται ξένοι διαιτητές στα παιχνίδια του και πιθανώς το ίδιο αίτημα να κατατέθηκε και στον Περέιρα, που κάνει τους ορισμούς. Στο παρελθόν παράπονα στον επικεφαλής της ΚΕΔ έχουν εκφράσει για λογαριασμό του Ολυμπιακού οι Γιάννης Βρέντζος και Σάββας Θεοδωρίδης.

 

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ