Quantcast
NEWS
2 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Παραμένει μέτοχος του Ολυμπιακού ο Κόκκαλης

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ παραιτήθηκε από το Δ.Σ., αλλά διατηρεί το ποσοστό μετοχών του


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Την Τρίτη παίχτηκε ένα ακόμα επεισόδιο της κόντρας ανάμεσα σε Σωκράτη Κόκκαλη και Βαγγέλη Μαρινάκη, με την παραίτηση του πρώην προέδρου του Ολυμπιακού από το Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης παραιτήθηκε από το Δ.Σ., ωστόσο παραμένει μέτοχος της ΠΑΕ, διατηρώντας ποσοστό 13.48%. Βέβαια, μετά την παραίτησή του παραμένει άγνωστο αν θα θελήσει να κρατήσει το συγκεκριμένο ποσοστό μετοχών ή θα το πουλήσει.

Υπενθυμίζεται πως ο Μαρινάκης κατέχει, μέσω της εταιρείας ABISSO HOLDINGS LTD, το 73,36%. Το 10% ανήκει στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, ενώ το 3,16% σε λοιπούς μικρομετόχους.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ