ΚΥΠΡΟΣ-6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΕΝΠ-Ανόρθωση: 1-1
(Ουντόζι 19’-Ντούρις 73’)
Ισόπαλο στο 1-1 έληξε το παιγνίδι ανάμεσα σε Ένωση και Ανόρθωση. Η ομάδα της Αμμοχώστου για ακόμα μια φορά ήταν απογοητευτική ενώ αντιθέτως, η Ένωση πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση. Ο Ουντόζι στο 19’ το γκολ για την ομάδα του Παραλιμνίου, στο 73’ ο Ντούρις ισοφάρισε για την Ανόρθωση ενώ υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από πλευράς ΕΝΠ για μη τήρηση του fair play.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Η ντροπή του κυπριακού ποδοσφαίρου, η πιο βρώμικη ομάδα που πέρασε από την Κύπρο, (κάτι σαν το γαύρο για να καταλάβετε), χτύπησαν εκτός φάσης παίχτη του Παραλιμνίου (φυσικα ο διαιτητής δεν έδωσε τίποτε), αυτός έμεινε κάτω τραυματίας, άλλος παίχτης του Παραλίμνίου έβγαλε τη μπάλα πλάγιο και οι παίχτες της ανόρθωσης έβαλαν γκολ με τους παίχτες του Παραλιμνίου να περιμένουν ακόμα το fair play. Και είχαν το θράσος και πανηγύρισαν κιόλας. Απλά ντροπή.