Τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη, με τρεις ήττες και πολύ μουρμούρα, έχουν φέρει τον Λοπετέγι σε δύσκολη θέση στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο ίδιος δεν αισθάνεται το τελευταίο διάστημα άνετα στον πάγκο της Ρεάλ και όπως αναφέρει η AS αν δεν αλλάξει εντελώς η κατάσταση άμεσα, τότε στο στρατόπεδο των Μερένχες θα προχωρήσουν στην αντικατάστασή του.
Όπως αναφέρει η μαδριλένικη εφημερίδα, «κλειδί» για την παρουσία του Λοπετέγι στη Ρεάλ Μαδρίτης αποτελούν τα επόμενα πέντε παιχνίδια, αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στη Λεβάντε το Σάββατο.
Μέσα στην πεντάδα αγώνων που ακολουθεί υπάρχει και το clasico με την Μπαρτσελόνα, το οποίο είναι και το πλέον σημαντικό για το πρεστίζ αλλά και για τη βαθμολογία στην κορυφή της Primera Division.
Από εκεί και πέρα υπάρχουν τα δύο ματς με τη Βικτόρια Πλζεν για το Champions League και η εντός έδρας αναμέτρηση με τη Βαγιαδολίδ για την Primera, που όπως είναι λογικό αποτελούν παιχνίδια που δεν... σηκώνουν γκέλες.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
