Μετά το ευρωπαϊκό παιχνίδι στην Τουρκία, η γυναικεία ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚ επιστρέφει στη δράση του πρωταθλήματος, καθώς υποδέχεται την Τετάρτη (12/11, 18:45) τον Άρη Νίκαιας, στο «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι «κιτρινόμαυρες» του Βύρωνα Παπαδόπουλου με απόλυτη σοβαρότητα θέλουν το δίποντο, πριν τη ρεβάνς του Σαββάτου απέναντι στην Bursa.
Ο αγώνας θα προβληθεί ζωντανά από το AEK AC TV.
Η τερματοφύλακας της ομάδας μας, Δήμητρα Τενεκετζή δήλωσε στο aek.gr: «Αύριο έχουμε άλλη μία πρόκληση μπροστά μας. Δεν έχει σημασία ποιος είναι ο αντίπαλος, σημασία έχει να δείξουμε τη δική μας ταυτότητα στο γήπεδο. Παίζουμε για την ομάδα και για το πάθος μας».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

