Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο Ντιέγκο Κόστα έχει νεύρα, γιατί παίρνει λιγότερα από τον Γκριζμάν


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας MARCA αποκαλύπτει για ποιο λόγο ο Ντιέγκο Κόστα είναι εκνευρισμένος με τη διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η απόφαση της διοίκησης να κάνει αναπροσαρμογή συμβολαίου στον Αντουάν Γκριζμάν, είχε ως αποτέλεσμα ο Γάλλος επιθετικός να αμείβεται, πλέον, με ένα ποσό κοντά στα 20 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

Την ίδια στιγμή, ο Ντιέγκο Κόστα λαμβάνει 8 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, κάτι που δεν ανέχεται ο Ισπανός επιθετικός, να παίρνει δηλαδή λιγότερα από τον Γκριζμάν.

Για αυτό και είναι εξοργισμένος, αφού το αίτημά του, προς τη διοίκηση, για αύξηση απολαβών, δεν έγινε δεκτό.

 

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ