Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Δέλλας: Υπάρχει απογοήτευση

Τι είπε ο τεχνικός του Παναιτωλικού για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Ο Τραϊνός Δέλλας δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το παιχνίδι του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. «Το συναίσθημα για μένα και για την ομάδα είναι απογοήτευση. Αρχίσαμε καλά, μέχρι το 65' ελέγχαμε το παιχνίδι, θα μπορούσαμε να προηγηθούμε, ο Παναθηναϊκός είχε τη φάση του πέναλτι που ο συγκεκριμένος διαιτητής είδε τη φάση ανάποδα, αλλά είναι κάτι που θα το ξαναδούμε. Μετά το 65', η εικόνα άλλαξε, ο Παναθηναϊκός πήρε μέτρα και δημιούργησε ευκαιρίες και σε μία από αυτές τιμώρησε τη δική μας αστοχία και την ανικανότητα μας να σκοράρουμε. Όπως είπα, η απογοήτευση είναι το κύριο συναίσθημα αυτή τη στιγμή. Το Κύπελλο είναι μία διοργάνωση που μας ενδιαφέρει, αλλά η προτεραιότητα μας είναι το πρωτάθλημα και σε αυτό πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη βάση. Δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε κάποια παιδιά, τους είπα ότι είμαι ικανοποιημένος και πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι γιατί σε λίγες μέρες έχουμε το παιχνίδι πρωταθλήματος που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Το ποδόσφαιρο δεν σταματάει ποτέ και δεν πρέπει να σταματάει ποτέ, έχουμε τα άλλα δύο ματς του ομίλου και θα δούμε αν θα προκριθούμε», είπε αρχικά. 

 
Μετά ρωτήθηκε αν οι νεαροί παίκτες του που έπαιξαν... σεβάστηκαν υπερβολικά το «τριφύλλι».  «Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα Παναθηναϊκός. Από εκεί και πέρα, αυτό που είπα στα παιδιά είναι ότι όποιος παίζει βασικός ή μπαίνει αλλαγή, πρέπει να δίνει το 100%. Σήμερα δεν πήρα όλα όσα ήθελα, αλλά αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να το δω». Για το αν υπάρχει  πρόβλημα φυσικής κατάστασης ξεκαθάρισε πως  «πρέπει να ξέρουμε τι λέμε. Μόνο στο πρώτο παιχνίδι υπήρξε πρόβλημα. Δεν έχουμε έλλειμμα φυσικής κατάστασης». Υστερα σχολίασε την επιθετική δυστοκία που υπάρχει.  «Δεν θα διαφωνήσω. Είναι κάτι που μας προβληματίζει, δουλεύουμε σε αυτό. Δεν αρκεί να δημιουργείς, πρέπει και να σκοράρεις. Σήμερα κάναμε αρκετές ευκαιρίες και δεν σκοράραμε. Ήμασταν και άτυχοι, είχαμε φάση που ο αμυντικός του Παναθηναϊκού έβγαλε τη μπάλα πάνω στη γραμμή. Θεωρώ ότι αυτό θα λυθεί μέσα από τη δουλειά».
 
Οσο για το αν θα επηρεάσει ψυχολογικά αυτή η ήττα, είπε ότι  «δεν πήραμε αποτέλεσμα, αλλά κάναμε καλή εμφάνιση. Θεωρώ ότι αν νικούσαμε σήμερα, θα ήταν μία γερή ένεση ψυχολογίας, αλλά αυτό δεν έγινε. Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά. Δεν είμαστε σε κρίση, αλλά υπάρχουν παιχνίδια όπως του Σαββάτου που πρέπει να νικήσουμε για να ανεβούμε βαθμολογικά». 



Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ