Με καλύτερο άλμα στα 8μ. ο Μίλτος Τεντόγλου κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον τελικό του μήκους στο Continental Cup το οποίο διεξάγεται στην Οστράβα.
Ο πρωταθλητής Ευρώπης ξεκίνησε τον αγώνα του με δύο άκυρες προσπάθειες. Στη συνέχεια όμως ανέβασε στροφές. Αρχικά, με ένα άλμα στα 7.95μ. εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο τέταρτο άλμα αφού ξεπέρασε τον Ουκρανό, Σεργκέι Νικιφόροβ. Στο τέταρτο άλμα έφτασε στα 8μ. και αυτό του έδωσε το δικαίωμα να κάνει ακόμα ένα άλμα μαζί με τον Ρούσβαλ Σαμάι. Ο Νοτιοαφρικανός ήταν τελικά ο μεγάλος νικητής, με τον Τεντόγλου να ολοκληρώνει τον αγώνα του στην δεύτερη θέση.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
