Στην ανακοίνωση απόκτησης του Παναγιώτη Σκαφτούρου προχώρησε η ΠΑΕ Χαϊδάρι. Μαζί με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Αγίου Δημητρίου ανακοινώθηκαν και τυπικά οι μεταγραφές των Μπενετάτου, Γεωργίου και Σιβρή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Μετά από συντονισμένες ενέργειες του κ. Χρήστου Παπασπύρου και του τεχνικού επιτελείου της Π.Α.Ε. Α.Ο. Χαϊδαρίου , ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του επιθετικού του Αγίου Δημητρίου, ΣΚΑΦΤΟΥΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, σημαντική μεταγραφική επιτυχία για το Χαϊδάρι, καθώς ο παίχτης αποτελούσε το μήλον της έριδος πολλών Σωματείων Β' και Γ' Εθνικής. Ολοκληρώθηκαν επίσης και τυπικά πλέον οι μεταγραφές των : ΜΠΕΝΕΤΑΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ (Αγιος Δημήτριος), ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (Φωκικός) και ΣΙΒΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ (Ασπρ/ργος)».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!