Μια μέρα πριν από την έναρξη του 21ου Παγκοσμίου Κυπέλλου σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι ο Χουλέν Λοπετέγι απολύθηκε από τον πάγκο της Εθνικής Ισπανίας μετά την συμφωνία του με την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο ίδιος διαδέχθηκε τον Ζινεντίν Ζιντάν μετά την αποχώρησή του τελευταίου με αποτέλεσμα αυτό να φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις με κυριότερη αυτή της απομάκρυνσής του από την Εθνική.
Ο αρχηγός των Ισπανών, Σέρχιο Ράμος, είχε τονίσει πως αυτές τις στιγμές το μυαλό όλων πρέπει να βρίσκεται στις καθαρά αγωνιστικές υποχρεώσεις της Εθνικής στο Μουντιάλ και μετά το πέρας αυτού θα μπορούν με ηρεμία να αναφερθούν στο θέμα του προπονητή.
Σε δηλώσεις, ωστόσο, προχώρησε και ο Νταβίντ Σίλβα. Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι ανέφερε: «η Ισπανία δε θα αλλάξει τον τρόπο του παιχνιδιού της ακόμη και κάτω υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή όποιος κι αν είναι αυτός», ενώ συνέχισε λέγοντας: «Δεν έχουμε αλλάξει το στυλ του παιχνιδιού από το 2008 και δε θα το κάνουμε τώρα. Ο τρόπος που παίζουμε είναι ίδιος όλα αυτά τα χρόνια ακόμη κι αν άλλαξαν οι παίκτες και οι προπονητές».
Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην παρουσία του στην Εθνική δηλώνοντας πως δεν σχεδιάζει να φύγει σύντομα από αυτήν.
«Όσο περισσότερο καιρό μπορώ να συνεχίζω να παίζω σε αυτό το επίπεδο, τότε θα το κάνω. Είμαι αρκετά καλός, για να εξακολουθώ να παίζω στην ομάδα. Επειδή, λοιπόν, ξέρω τον εαυτό μου, όταν αυτό αλλάξει, τότε θα αλλάξει και η απόφαση».
«Οι εμπειρίες σε κάνουν καλύτερο παίκτη κι όσο περισσότερα παιχνίδια παίζεις τόσα περισσότερα μαθαίνεις και γίνεσαι καλύτερος», συμπλήρωσε κλείνοντας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
