Για το πώς έφτασε ο Χρήστος Αλμπάνης στην ΑΕΚ ανέλυσε μιλώντας στην «Ώρα για Σπορ» ο ατζέντης του, Βαγγέλης Αγγελής. Ο μαάντζερ αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό που υπήρξε για τον παίκτη, αλλά και το τηλεφώνημα του Δημήτρη Μελισσανίδη που... κλείδωσε τη μεταγραφή.
«Είναι αλήθεια ότι τον περασμένο Γενάρη υπήρξε σοβαρό ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ και μάλιστα κατατέθηκε πρόταση στον Απόλλωνα. Κι ενώ εμείς περιμέναμε να τελειώσει η μεταγραφή, αυτό ήταν κάτι που ουδέποτε συνέβη. Μετά το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη εκδηλώθηκε ζωηρό ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό. Ωστόσο έχοντας την αρχική προσέγγιση από την ΑΕΚ, τις επαφές με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και στην πορεία το τηλέφωνο του Δημήτρη Μελισσανίδη, αποφασίσαμε να δώσουμε το λόγο μας στην ΑΕΚ. Μας κέρδισε η κίνησή του να σηκώσει το τηλέφωνο και να επικοινωνήσει μαζί μας. Εκεί τελείωσαν όλα. Είναι πολύ σημαντικό να επικοινωνεί ο διοικητικός ηγέτης μιας ομάδας με τον ποδοσφαιριστή και να του δείχνει πόσο πολύ τον θέλει», τόνισε ο εκπρόσωπος του 23χρονου άσου.
«Ασφαλώς έπαιξε μεγάλο ρόλο και το έντονο ελληνικό στοιχείο που υπάρχει στην ΑΕΚ. Είναι κάτι που μετρά για τα νεαρά και πρωτοεμφανιζόμενα σε μεγάλες ομάδες παιδιά. Ήταν ένα έξτρα κίνητρο για να πάρει ο Αλμπάνης την απόφαση να επιλέξει την ΑΕΚ», πρόσθεσε.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!