Ο γνωστός μας από την θητεία του προπονητής των Άρη, Ατρόμητου και ΠΑΣ Γιάννενα θα αντικαταστήσει τον Χόρχε Γκίσο στην ομάδα της Κόρντομπα, πόλη από την οποία κατάγεται ο 45χρονος τεχνικός. Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις από την ομάδα της Αργεντινής.
Ο Γκιγιέρμο Όγιος θέλει να πάρει μαζί του στην ομάδα και τους πρώην παίκτες του στον ΠΑΣ Γιάννενα Φεντερίκο Γκαρσία και Λούκας Ριμόλντι. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «lavoz» ο νέος τεχνικός της Ινστιτούτο Ντε Κόρντομπα έχει ήδη συμφωνήσει με τον πρώτο για συμβόλαιο 2 χρόνων. Ενώ για τον Λούκας Ριμόλντι το σήριαλ συνεχίζεται. Αν ο ποδοσφαιριστής δεν τα βρει με τον ΠΑΣ Γιάννενα τότε ο επόμενος σταθμός της καριέρας του, σύμφωνα πάντα με τους Αργεντινούς, θα είναι η ομάδα της Κόρντομπα.
Ο Πρόεδρος της ομάδας Χουαν Κάρλος Μπαρρέρα δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας του λέγοντας πως η επιθυμία του Όγιος για επιστροφή στην πατρίδα του έπαιξε καθοριστικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
