4 ΣΧΟΛΙΑ

Ιππότης στη Ρόδο ο Θωμάς Μαύρος!

Προκάλεσε σεισμό στην παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του


Στο νησί των Ιπποτών, τη Ρόδο, ο Θωμάς Μαύρος δημιούργησε …σεισμική δόνηση στην παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του (13 Απριλίου 2018), που έγινε στην αίθουσα συνεδρίων του ξενοδοχείου Semiramis, του Ενωσίτη Μάκη Ιντζά. Πολλές οι παρουσίες και κορυφαία του Φώτη Χατζηδιάκου, που τον υποδέχτηκε και στο Δημαρχείο. Σήμερα (7μμ) οι βετεράνοι Ρόδου-Διαγόρα και ΑΕΚ, στήνουν «κολοσσό» ανθρωπιάς, με το μεταξύ τους παιχνίδι, που είναι αφιερωμένο στον αείμνηστο Γιώργο Τανίδη

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΟΥΡΤΖΗΣ

Το… πρώτο πιάτο, για όσα εντυπωσιακά αναμένεται να ζήσει σήμερα η αποστολή των βετεράνων της ΑΕΚ στη Ρόδο, προσφέρθηκε χθες, αφού προπομπός της διπλής’ εκδήλωσης, που οργανώνουν οι βετεράνοι Ρόδου-Διαγόρα με την αρωγή του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Ρόδου και την Original 21 Ρόδου, ήταν ο Θωμάς Μαύρος. Ο Θ-ε-ωμάς της ΑΕΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου, παρουσίασε το βιβλίο του, στην αίθουσα διαλέξεων του ξενοδοχείου Semiramis,αυτά που έγιναν έμοιαζαν με …σεισμό.
Όπως σεισμός αναμένεται και σήμερα στον αγώνα των βετεράνων Ρόδου-Διαγόρα με την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί στο ιστορικό Εθνικό Στάδιο της πόλης (7μμ) και οι διοργανωτές υπόσχονται πολλές εκπλήξεις.
Το Εθνικό Στάδιο πάντως και πιο συγκεκριμένα τα Γραφεία των βετεράνων ποδοσφαιριστών Ρόδου-Διαγόρα, επισκέφτηκε στις 13 Απριλίου 2018 ο Θωμάς Μαύρος συνοδευόμενος από τους πρώην συμπαίκτες του στην ΑΕΚ Μανώλη Κώτη και Χρήστο Καλαιτζίδη.
Τον κορυφαίο Έλληνα σκόρερ και τη συνοδεία του, στην οποία υπήρχε και ο βετεράνος άσος της ΑΕΚ Γιώργος Μπαρδής, υποδέχτηκαν ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου, Βασιλαράκης Ηλίας, με τον υπεύθυνο στο Γραφείο Τύπου Γιάννη Χαλκιά και τους Γιάννη Καραντάνη, Αντώνη Κυπριώτη, τον παραολυμπινίκη Θανάση Σύρμα, με τον δημοσιογράφο τη ΕΡΑ Σπόρ Γιώργο Αθανασίου και άλλους. Ο Θωμάς εντυπωσιάστηκε από τα Γραφεία, που μοιάζουν ποδοσφαιρικό Μουσείο. Υπέγραψε στο βιβλίο επισκεπτών, φωτογραφήθηκε με όλα τα παιδιά και στη συνέχεια αναχώρησε για το δημαρχιακό μέγαρο, όπου είχε προγραμματιστεί Συνέντευξη Τύπου για το βιβλίο, της αυτοβιογραφία του,

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΦΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ, ΠΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΜΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ

Εκεί τον υποδέχτηκε στο Γραφείο του, ο πρώτος πολίτης της πόλης Φωτης Χατζηδιάκος και τον χαρακτήρισε «φίλο της Ρόδου», αφού ο Θωμάς δήλωσε εντυπωσιασμένος από το σμαραγδένιο νησί. Και μετά την ολιγόλεπτη επικοινωνία , προχώρησαν στην κεντρική αίθουσα συνεδριάσεων στην οποία θα δίνονταν η συνέντευξη Τύπου με την παρουσία του προέδρου στον Αθλητικο-Πολιτιστικό Οργανισμό Ρόδου Στέφσανου Κυριαζή και των βετεράνων άσων Ρόδου Διαγόρα Ηλία Βασιλαράκη Γιάννη Χαλκιά και Γιάννη Καραντάνη και του Μανώλη Κώτη.
Ο δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος ευχαρίστησε τον Θωμά Μαύρο, και τους Βετεράνους της ΑΕΚ για την παρουσία τους στο νησί. Και είπε ότι ο Θωμάς
άφησε το αποτύπωμά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την κοινωνία, καθώς αποτελεί παράδειγμα ήθους εντός και εκτός γηπέδων. Τον χαρακτήρισε μάλιστα ίνδαλμα τόσο για τις παλαιότερες όσο και τις νεώτερες γενιές.
Οσον αφορά στο βιβλίο ο κ. Χατζηδιάκος δήλωσε ότι ο Δήμος και ο ΔΟΠΑΡ πάντα θα στηρίζουν τέτοιες εκδηλώσεις παιδαγωγικού χαρακτήρα, χαρακτηρίζοντας το βιβλίο του Θωμά Μαυρού πολύ σημαντικό, καθώς το ποδόσφαιρο διαμορφώνει προσωπικότητες και απηχεί στην ίδια την κοινωνία.

ΤΟ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΟΠΑΡ

Ο Θωμάς Μαύρος στη συνέχεια, ευχαρίστησε τον δήμαρχο για τα καλά του λόγια και δήλωσε ότι το βιβλίο απευθύνεται κυρίως σε μικρά παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο, προκειμένου να τα ενθαρρύνει για να πιστέψουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν.
Δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται στην Ρόδο μετά από αρκετά χρόνια, ευχαρίστησε όλους για την αγάπη προς το πρόσωπό του και αναφέρθηκε στον φίλο του Μανώλη Κώτη με τον οποίον υπήρξαν συμπαίκτες και μοιράστηκαν σημαντικές στιγμές με την φανέλα της ΑΕΚ και κυρίως την κατάκτηση του Κυπέλλου το 1983
Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Στέφανος Κυριαζής αναφέρθηκε στους Παλαίμαχους της ΑΕΚ και τον Θωμά Μαύρο που μεγάλωσαν γενιές μέσα από το ποδόσφαιρο και τόνισε ότι ο ΔΟΠΑΡ συνεχίζει να κάνει πράξη την εντολή του δημάρχου για παιδαγωγικό αθλητισμό, ενώ μίλησε και για τις δυσκολίες τέτοιων εκδηλώσεων λόγω μετακινήσεων στο νησί μας.
Και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ, κάλεσε όλους να παρευρεθούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Θωμά Μαύρου, όπως και στο φιλικό παιχνίδι για να τιμήσουν τους Βετεράνους της ΑΕΚ, αλλά και την μνήμη του Γιώργου Τανίδη.

ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΡΟΔΟΥ-ΔΙΑΓΟΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

Στη συνέχεια μίλησαν οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου και Διαγόρα, Ηλίας Βασιλαράκης και Γιάννης Χαλκιάς που μίλησαν με τα θερμότερα λόγια για τον Θωμά Μαύρο. Ο κυριος Χαλκιάς μάλιστα επεσήμανε , ότι το σημαντικό με τον Θωμά είναι ότι έφερε στην χώρα μας το αργυρό παπούτσι τη Ευρώπης!
Θερμά λόγια όμως και για τους Βετεράνους της ΑΕΚ, με την επισήμανση, ότι το φιλικό παιχνίδι, που θα γίνει στο Εθνικό Στάδιο, έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Γι’ αυτό αποφασίστηκε η συμβολική τιμή του εισιτηρίου στο 1 ευρώ, ενώ αναφέρθηκαν και στο τελετουργικό πρίν τον αγώνα, αφού στις 16:00 θα αγωνιστούν τα τμήματα Τζουνιορ και Προτζούνιορ του Α.Σ. Ρόδος, του Διαγόρα και του Φοίβου και στις 19:00 θα ξεκινήσει το φιλικό.
Επίσης ευχαρίστησαν την φιλαρμονική του Δήμου Ρόδου και τον κ. Χατζηβασιλείου., που θα διαθέσει το άλογα τα οποία θα συμμετέχουν στο τελετουργικό. Αλλά και το συγκρότημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρεμαστής, που με παραδοσιακούς χορούς, θα προσφέρουν στους θεατές φολκλορικό θέαμα

ΤΑ …ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ

Να σημειώσουμε ότι ο Θωμάς Μαύρος δώρισε στους Φώτη Χατζηδιάκο και Στέφανο Κυριακή το βιβλίο του. Με την σειρά τους οι αρχές του Δήμου, δώρισαν στον αρχισκόρερ του ποδόσφαιρου μας, βιβλίο με την αθλητική ιστορία του νησιού.
Και τέλος η έκπληξη για τον Δήμαρχο, αφού ο δραστήριος γενικός γραμματέας του Συνδέσμου βετεράνων Ρόδου-Διαγόρα, Ηλίας Βασιλακάκης, είχε μαζί του αντίγραφο από το πρώτο καταστατικό του Α.Σ Ρόδου με ημερομηνία 18/8/1968 Και δια χειρών του «αρχαιότερου» Γιάννης Καραντάνης, εκ μέρους του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου και Διαγόρα…. παραδόθηκε στον πρώτο πολίτη της πόλης το πρώτο καταστατικό του Α.Σ. Ρόδος

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ SEMIRAMIS, ΟΙ ΙΑΧΕΣ «ΠΟΙΟ-ΠΟΙΟΣ-ΠΟΙΟΣ» Ο ΜΑΥΡΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ-ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ

Για τις 8μμ ήταν προγραμματισμένη η παρουσίαση της αυτοβιογραφία του Θέμα Μαύρου στην αίθουσα συνεδρίων του ξενοδοχείου semiramis, όμως ο κόσμος άρχισε την προσέλευσή του από πολύ νωρίτερα.
Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε με μοναδικό τρόπο ο εκλεκτός δημοσιογράφος και ανταποκριτής στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ Γιώργης Αθανασίου, επισημαίνοντας ότι η Ρόδος, ανοίγει τα τείχη τους για να υποδεχτεί τον Θωμά Μαύρο.
Και στη συνέχεια ανέλαβε την παρουσίαση ο Μιχάλης Εροτόκριτος, για την παρουσίαση.
«Το βιβλίο αυτοβιογραφίας απευθύνεται σε όλους τους φιλάθλους αλλά κυρίως στα μικρά παιδιά που μπορεί ν αποτελεί φάρο γι αυτά. Ο Θωμάς με την υπομονή και επιμονή του, έγινε υπόδειγμα αθλητή και χαρακτήρα» επεσήμανε και συνέχισε.
«Μέχρι τώρα ένοιωθα δύο φορές τυχερός. Μια γιατί έβλεπα αρκετές φορές αγωνιζόμενο τον Θωμά και μια άλλη, γιατί αγωνιζόταν στην ΑΕΚ την ομάδα της καρδιάς μου. Από σήμερα νοιώθω και Τρίτη φορά τυχερός. Επειδή τον γνώρισα από κοντά.
Ο κύριο Ερωτοκρίτος, έκανε αναφορά σε κάθε ένα από τα ένδεκα κεφάλια του βιβλίου, διαβάζοντας χαρακτηριστικά κομμάτια, από τα σελίδες του
Το ίνδαλμα πολλών νέων της εποχής μου και όχι μόνο, .Έκανε αναφορά στα παιδικά του χρόνια και στο ότι επιθυμούσε να γίνει αρχαιολόγος, αφού του άρεσε η ιστορία και η ερεύνα, στη ρήση του πατέρα του ότι έπρεπε να μορφωθούνε τα αδέλφια, αλλά σε αυτόν και τον μεγαλύτερο αδελφό Σωτήρη, να γίνουν ποδοσφαιριστές και ότι ο πατέρας, που είχε γεννηθεί στη Χίο και ήρθε στην Αθήνα να σπουδάσει δικηγόρος και ότι Σάββατο και Κυριακη τους σήκωνε από τις επτά το πρωί, για να τους προπονήσει στην αυλή του σπιτιού, με πάσες, ντρίμπλες, σουτ κοντρόλ και τελειώματα. Εγινε αναφορά, για τον τρόπο, που επταετής έκανε 65 κεφαλιές στ’ αποδυτήρια του γηπέδου της Νέα Σμυρνης με τον θηριώδη στα μάτια μου σέντερ μπακ Παπουλίδη και τον τρόπο, που εξελίχθηκε σε μασκοτ για τον Πανιώνιο, αφού ο Παπουλίδης τον έπαιρνε μαζί του στους αγώνες και έβγαιναν μαζί στον αγωνιστικό χώρο. Αναφορά στο ότι16 ετων και τριών μηνών υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Πανιώνιο και ηταν συμπαίκτης με Χαιτα Σκρέκη, Δέδε. Αναφορά στο πρωτοτου γκολ στην Εθνική κατηγορία το 1-0 του Πανιώνιου με τον Πιερικο, ,στην πρεμιέρα του σε ηλικί 18 ετών με την Εθνική ομάδα κόντρα στην Ολλανδία του Κροιφ, στο στήσιμο από τον Ολυμπιακό, που προτίμησε το 1973 τον Κρητικόπουλο, στην ιστορική πρόκριση του Πανιωνίου, επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, στον αγώνα της Εθνικής 28 Απριλίου 1974 στο Μαρακανά και το 0-0 με προπονητή τον Αλκέτα Παναγούλια, και στο πρότυπο του, που ήταν ο Τζρτζ Μπέστ
Στο τρίτο κεφάλαιο αναφορά στην περιπετειώδη μεταγραφή στην ΑΕΚ που ολοκληρώθηκε το 1976 και ο ένας χρόνος εκτός αγωνιστικής δράσης, Τη σχέση του με τον κόσμο της ΑΕΚ, αφού αναφέρει: «Όταν ήλθα σε επαφή με τους φιλάθλους της ΑΕΚ αισθάνθηκα σα να είχα φύγε από το πέλαγος και έμπαινα στον ωκεανό. Η προσήλωση των οπαδών, ήταν φοβερή, μα και οι απαιτήσεις τους τεράστιες»
Αναφορά για τον απίθανο, όπως χαρακτηρίζει πρόεδρο Λουκά Μπάρλο, το πρώτο του γκολ, που ήταν εναντίων του Πανιωνίου σε αγώνα που η ΑΕΚ νίκησε 2-0. Για την ευρωπαϊκή πορεία της ΑΕΚ την περίοδο 1976-77, για τον Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη που τον βάφτισε Θεωμα. Για τον ερχομό στην ΑΕΚ ΤΥ Ντούσαν Μπαγεβιτς και το νταμπλ του 1978, τον ερχομό του Δαμάζου και το ιστορικό 6-1 επί της Πόρτο και την πρόκριση αφού ο Θωμάς βάζει γκολ και στο 4- της ρεβάνς. Και άλλα, και άλλα και άλλα.
Την επισήμανση ότι τον Ρόδιτη Μιχάλη Δράκο, είναι από τους 11 παίκτες της Α΄ Εθνικής, που έχει πετύχει πέντε γκολ σε ένα παιχνίδι
Και την 94 θέση που κατέχει στους 313 πιο επιτυχημένους σκόρερς όλων των εποχών παγκοσμίως Για την κλήση στην Μεικτή Κόσμου και το1984 τον πηγαιμό του στη Νέα Υόρκη με τον μποεμ Τόλη Ρίμπα που τίμησε στην κοπή πίτας των παλαιμάχων το 2018, για τον γάμο του το 1980 με την Αγγελική , που ήταν μπασκετμπολίστρια στην Γλυφάδα
«Έμπαινα πλέον στο γήπεδο, με ένα αίσθημα ανωτερότητας Αγαπούσα τον εαυτό μου, το ποδόσφαιρο και την ομάδα, ίσως σε σημείο υπερβολής ένοιωθα ανίκητος μπροστά σ ένα αντίπαλο, απέναντι και εάν απέναντι μου ήταν ο Κροιφ. Πριν από κάθε αγώνα εξέταζα όλο το γήπεδο ακόμη και για το εάν έχει λακούβες. Όλα είχαν τη σημασία τους. Τίποτε δεν άφηνα στην τύχη4Για να πετύχεις στο ποδόσφαιρο, χρειάζεσαι 1% ταλέντο και 90% σκληρή δουλεία και μυαλό
Αναφορά ακόμη στους Μανωλα, Γεργαμλή, Βλαχο που βγήκαν από τις υποδομές , αλλά και την ρέντα που όπως γράφει είχε στους αγώνες με τον Ολυμπιακό και σημείωνε πολλά γκολ σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Αναφορά στο Κύπελλο του 1983 και το ότι δεν έπαιξε στο εξωτερικό, παρά τις προτάσεις, λόγω της οικογένειάς του. Και στους προέδρους Ζαφειρόπουλο, Αρκάδη, Παναγίδηκαι τον τρ’οπο, που στις 11 Απριλίου 1987 μετά τον αγώνες με τον Απόλλωνα Καλαμαρίας η συνεργασία προπονητη-προέδρυ τον «τελειωσε» από την ΑΕΚ
«Ο ΑΕΚτζής, έχει μυστήρια νοοτροπία, που την καταλαβαίνεις από την πρώτη στιγμή. Είναι πολύ συναισθηματικός, σχεδόν παραπονιάρης. Ήθελα να του δίνω χαρά
Ο Θωμάς ‘κρέμασε’ τα παπούτσια του σε ηλικία 37 ετών τον Αύγουστο του1980, όταν έπαθε ρήξη οπίσθιων χιαστών σε ένα φιλικό
Με την αποχώρηση του Μαύρου, το ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν φτώχυνε, ομόρφυνε. Ήταν ο τελευταίος, αλλά και ο πρώτος των Μηκώνων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Δέδες
Στον επίλογο του βιβλίου του ο Θωμάς γράφει ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Και αυτή η λέξη σημαίνει πολλά για όλους μας», τόνισε ο κ. Ερωτόκριτος, που ‘έκλεισε’ την παρουσίαση του, με δύο χαρακτηριστικές μαντινάδες που έγραψε για τον Θωμά ο φίλος του Κωνσταντίνος Βουλγαράκης. «Αθάνατοι επέρασες μέσα στην ιστορία, και όλοι θα αναφέρονται φια σε με νοσταλγία.» Και «Γεία σου Θωμάρα παικταρας! Αγάπη μου μεγάλη, είσαι και θα είσαι στην κάρδια και στη ζωή

ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

Γύρω στις 10 έφτασε στο αεροδρόμιο Διαγόρας της Ρόδου η αποστολή των βετεράνων της ΑΕΚ. Με απώλειες όμως, αφού την τελευταία στιγμή, δεν κατάφεραν να πετάξουν για το νησί των Ιπποτών οι Δημητρης Καραγκιοζόπουλος και Χάρης Κοπιτσής. Την αποστολή των βετεράνων, αποτελούν οι Στέλιος Σεραφείδης, Γεώργιος Καραφέσκος, Μιχαήλ Σιμιγδαλάς, Νικόλαος Σεβαστόπουλος, Χρήστος Αρδίζογλου, Γεώργιος Βλαντής (σ.σ. θα είναι από τα τιμώμενα πρόσωπα στον αγώνα, αφού αγωνίστηκε και στον Διαγόρα) Παναγιώτης Στυλιανόπουλος, Συμεών(Μάκης) Χατζής, Λάμπρος Γεωργιάδης, Γεώργιος Κούτουλας, Ιβαν Ρούσεφ, Διονύσιος Χιώτης, Μιχαήλ Πιθαρούλης, Χαράλαμπος Ζαρωτιάδης, Μιχαήλ Καρούσης, Δημήτριος Ζήσης, Λεωνίδας Δαδίτσος, Τριαντάφυλλος Παντελίδης, Παναγιώτης Παπαθεοδώρου. Ακόμη, ο φροντιστής Γεώργιος Βούλγαρης και το επίτιμο μέλος των βετεράνων και μέλος στη διοίκηση του σωματείου ΑΕΚ Κωνσταντίνος Μάρκου.
Την αποστολή υποδέχτηκαν ο πρόεδρος των βετεράνων Ρόδου-Διαγόρα Μιχάλης Δράκος, ο γενικός γραμματέας Πέτρος Βασιλαράκης, ο πρώην διοικητής Αστυνομικού τμήματος Ρόδου και νυν διευθυντής του Κολεγίου Ρόδου Ναπολέων Βλάσης, ο αειθαλής και με ιστορία ακόμη ει εποχής Μπάρλου φίλαθλος της ΑΕΚ Ιωάννης Σιντυχάκης και οι Μανώλης Κώτης και Χρήστος Καλαιτζίδης.
Ο πρόεδρος Μιχάλης Δράκος, είχε υποδεχτεί χθες και τον Μαύρο με τον Μπατίστα, που και αυτός, έγινε ‘αντικείμενο’ θερμών εκδηλώσεων στην Ρόδο και έβγαλε πολλές φωτογραφίες με πολλούς θαυμαστές και θαυμαστές του.

Να σημειώσουμε τέλος, ότι πριν τον αγώνα θα γίνουν και πολλές απονομές, με τον Δήμαρχο της πόλης ο οποίος στηρίζει τη δράση των βετεράνων, να είναι στην ημερήσια διάταξη. Όπως και των Βαρθολομαίου Ιντζα, που φιλοξένει στο ξενοδοχείο του την αποστολή των βετεράνων της ΑΕΚ, αλλά και των Νίκου Σαβαίδη, Γιώργου Βλαντή και Δημήτρη Μπόνη.
Από την πλευρά της η ΑΕΚ θα τιμήσει την οικογένεια του αείμνηστου Γιώργου Τανίδη, στη μνήμη του οποίου είναι αφιερωμένος ο αγώνας και τους βετεράνους Ρόδου-Διαγόρα, ενώ θα προσφέρει το ημερολόγιο των παλαιμάχων και το λάβαρο της ομάδος.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
"Η ΑΕΚ είναι Ιδέα" - 15/4/2018 13:20

Ένας και μοναδικός, αξεπέραστος (δυστυχώς για την ΑΕΚ...)!!!

corfaek - 15/4/2018 11:41

Γεια σου Μανώλη Κώτη με την ασσίστ στον Θεωμά στον τελικό με τον ΠΑΟΚ!!!

TasosXania - 15/4/2018 11:13

ΘΩΜΑΣ ΜΑΥΡΟΣ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.....ΟΣΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ.... ΠΑΛΙ ΛΙΓΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ....ΕΧΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΟΥ..... ΤΕΛΕΙΟ.....ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ

Andreas2016 - 15/4/2018 02:09

Σαν σήμερα θυμάμαι τη μεταγραφή από το σμαραγδένιο νησί, του Παύλου Παπαϊωάννου, το 1983.

ΕΠΟΜΕΝΟ