Ο Κένι Γκάμπριελ αποχώρησε από την προπόνηση του Παναθηναϊκού Superfoods με ενοχλήσεις στο γόνατο. Ατομικό πρόγραμμα για Θανάση Αντετοκούνμπο και Ματ Λοτζέσκι.
Οι «πράσινοι» συνέχισαν την προετοιμασία τους για το κρίσιμο παιχνίδι με τη Χίμκι στην Μόσχα (23/2), με τον Τσάβι Πασκουάλ να έχει αρκετές απουσίες στο πρόγραμμά του.
Συγκεκριμένα, ο Καταλανός τεχνικός δεν είχε και πάλι στη διάθεσή του τον Θανάση Αντετοκούνμπο, που ταλαιπωρείται από μια θλάση στη γάμπα και τον Ματ Λοτζέσκι, που δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Και οι δύο παίκτες κάνουν... αγώνα δρόμο για την αναμέτρηση με τους Ρώσους, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Euroleague.
Ο νέος πονοκέφαλος για τον Πασκουάλ ήρθε από τον Κένι Γκάμπριελ. Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την απογευματινή προπόνηση (19/2), καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και αποχώρησε.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!