Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ο Μαρινάκης είναι ο μεγαλύτερος πρόεδρος του κόσμου ...ανοιχτοχέρης ,οπαδός ,το'να τ'άλλο θα χαλάσει κόσμο ...έφερε Μιραλάς ,Φορτούνη τα πάντα όλα και του χρόνου πάλι θα σκορπάει ο πρόεδρος να φέρει τους καλύτερους μπράβο του --- Άξιος... άντε και του χρόνου Νίκο μα ς να πάρει ότι και φέτος και αυτά που θα πάρει ο Άρης συνοπαδός σας από Φιλαδέλφεια στο Στ.Ε ,δήμαρχος και αυτός .
Μα καλα....κι εμεις με Γιακουμακη θα κερδισουμε τον θρυνο?
ΠΕΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΕΛΕΦΑΝΤΕ ... ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΣΟΥ ... ΜΑΘΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΓΕΡΟ ... ΜΑΘΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ .. ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕ ΣΕ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΥΝ !!! ΜΑΘΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ
Εύχομαι να πέσει μέσα σε όλα όπως την περασμένη Κυριακή.
Πάντως, τη Δευτέρα, προχθές, και ο Αλέφαντος και (πρώην χρήσιμος / αντικειμενικός) δημοσιογράφος έλεγαν για τον ρόλο της κυβέρνησης στον πόλεμο κατά του Ολυμπιακού και ζητούσαν έμμεσα αλλαγή της κυβέρνησης για να ανακάμψει. Ο Μαρινάκης παίζει με όλα τα όπλα του -φαιδρά και μη- το πολιτικό του παιχνίδι. Είναι στο χέρι του Τσίπρα να μη φοβηθεί και του Μητσοτάκη να μη θέλει να αυτοκτονήσει.