Quantcast
NEWS
106 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Με... δοκιμή και ασύμφορη για την ΑΕΚ η πρόταση της Άντερλεχτ

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς που κατέθεσαν οι Βέλγοι και η όχι υποχρεωτική οψιόν για την αγορά του

Στο aek365 διαβάσατε χθες για τις εξελίξεις που σημειώθηκαν στην υπόθεση του ενδιαφέροντος της Άντερλεχτ για την απόκτηση του Όγκνιεν Βράνιες και για την επίσημη πρόταση που κατέθεσε ο βελγικός σύλλογος στην ΑΕΚ. Μια πρόταση που απορρίφθηκε λίγο μετά την... παραλαβή της, καθώς κρίθηκε ασύμφορη για την Ένωση. Όμως, ήταν κατά κάποιο τρόπο υποτιμητική για τον παίκτη.

Ο λόγος; Όπως έγινε γνωστό, η προσφορά της Άντερλεχτ αφορούσε ένα μοντέλο για τον εξάμηνο δανεισμό του Βράνιες, με οψιόν για την αγορά του το καλοκαίρι. Όμως, η εν λόγω οψιόν δεν ήταν υποχρεωτική, όπως είχε αρχικά διαρρεύσει. Συγκεκριμένα, στην πρόταση που κατατέθηκε επίσημα στην ΑΕΚ, αναφερόταν ότι η αγορά του ποδοσφαιριστή τον Ιούνιο θα προχωρούσε αυτόματα μόνο αν ο Βράνιες έκανε εννέα συμμετοχές με τους Βέλγους στο υπόλοιπο της σεζόν. Στην ουσία, δηλαδή, από την ΑΕΚ ζητήθηκε να παραχωρήσει με ένα ενοίκιο έναν βασικό παίκτη της για... δοκιμή μέσα στο επόμενο εξάμηνο.

Όσον αφορά τη σύγχυση που δημιουργήθηκε με το ύψος της πρότασης της Άντερλεχτ, η έγγραφη προσφορά που έφτασε χθες το απόγευμα στα γραφεία της ΑΕΚ ανέφερε ως ενοίκιο το ποσό των 250.000 ευρώ και ως τιμή αγοράς το καλοκαίρι το 1,5 εκατ. ευρώ. Απλά η πλευρά του παίκτη (και όχι ο βελγικός σύλλογος) εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα μπορούσε να φτάσει τις 500.000 συν 2 εκατ. ευρώ.

Το πιθανότερο είναι ότι η Άντερλεχτ πράγματι θα κάνει νέα κίνηση. Σε κάθε περίπτωση, όμως, η ΑΕΚ δεν θα έμπαινε σε διαδικασία να προχωρήσει στην παραχώρηση ενός ποδοσφαιριστή της με αυτό το «μοντέλο». Δηλαδή, μέσω του δανεισμού του για έξι μήνες και χωρίς να είναι εξ αρχής απόλυτα δεσμευτική η ρήτρα για την αγορά του το προσεχές καλοκαίρι.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ