Στο aek365 διαβάσατε χθες για τις εξελίξεις που σημειώθηκαν στην υπόθεση του ενδιαφέροντος της Άντερλεχτ για την απόκτηση του Όγκνιεν Βράνιες και για την επίσημη πρόταση που κατέθεσε ο βελγικός σύλλογος στην ΑΕΚ. Μια πρόταση που απορρίφθηκε λίγο μετά την... παραλαβή της, καθώς κρίθηκε ασύμφορη για την Ένωση. Όμως, ήταν κατά κάποιο τρόπο υποτιμητική για τον παίκτη.
Ο λόγος; Όπως έγινε γνωστό, η προσφορά της Άντερλεχτ αφορούσε ένα μοντέλο για τον εξάμηνο δανεισμό του Βράνιες, με οψιόν για την αγορά του το καλοκαίρι. Όμως, η εν λόγω οψιόν δεν ήταν υποχρεωτική, όπως είχε αρχικά διαρρεύσει. Συγκεκριμένα, στην πρόταση που κατατέθηκε επίσημα στην ΑΕΚ, αναφερόταν ότι η αγορά του ποδοσφαιριστή τον Ιούνιο θα προχωρούσε αυτόματα μόνο αν ο Βράνιες έκανε εννέα συμμετοχές με τους Βέλγους στο υπόλοιπο της σεζόν. Στην ουσία, δηλαδή, από την ΑΕΚ ζητήθηκε να παραχωρήσει με ένα ενοίκιο έναν βασικό παίκτη της για... δοκιμή μέσα στο επόμενο εξάμηνο.
Όσον αφορά τη σύγχυση που δημιουργήθηκε με το ύψος της πρότασης της Άντερλεχτ, η έγγραφη προσφορά που έφτασε χθες το απόγευμα στα γραφεία της ΑΕΚ ανέφερε ως ενοίκιο το ποσό των 250.000 ευρώ και ως τιμή αγοράς το καλοκαίρι το 1,5 εκατ. ευρώ. Απλά η πλευρά του παίκτη (και όχι ο βελγικός σύλλογος) εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα μπορούσε να φτάσει τις 500.000 συν 2 εκατ. ευρώ.
Το πιθανότερο είναι ότι η Άντερλεχτ πράγματι θα κάνει νέα κίνηση. Σε κάθε περίπτωση, όμως, η ΑΕΚ δεν θα έμπαινε σε διαδικασία να προχωρήσει στην παραχώρηση ενός ποδοσφαιριστή της με αυτό το «μοντέλο». Δηλαδή, μέσω του δανεισμού του για έξι μήνες και χωρίς να είναι εξ αρχής απόλυτα δεσμευτική η ρήτρα για την αγορά του το προσεχές καλοκαίρι.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ο βρανιες θελει να φυγει....μας πουλησε...ελεος....δεν τον περιμενα τοσο κωλοπαιδο...πριν 2 μερες ανεβασες ολυμπιακε ειμαι ετοιμος και τωρα κοιτα πως θα φυγει....να παει στο καλο...καλος παικτης αλλα πολυ προλογο μας πουλησε....πανε στην αντερλεχτ, τριτη στο βελγιο ομαδα....δρομο απο την ΑΕΚ....
γυρνα το και απο δω ρε τρελε!μην εισαι κροκοδειλος
Μα ποσό δίκιο έχεις φίλε zafko , πάρε τος dislike
Ηρέμησε φίλε τον σκυλοέβρισες το σκύλο....
ενταξει λογικο ειναι καπου να νιωθει αδικημενος...σκεφτειται παιρνει 250-280.000, την ωρα που βλεπει να παιρνει ο μποτια 700-800.000 , και σου λεει τι γινεται εδω? ο παικτης σκεφτεται το συμφερον του, απλα κ στην παε ας το χειριστουνε καταλληλα το θεμα και να το κλεισουν ομορφα κ ωραια
Φιλε στην ΑΕΚ παιζει οχι στον γαυρο με 20χρονια Τσ.Λ. Και ο Μολεδο ειναι απληρωτος...Αρα ποιο το συμπερασμα???
Τιγρη ανανεωσε το συμβολαιο του τωρα δωστου 750.000 το χρονο και ανανεωσε ολοι την υπολοιπη ομαδα και αγοραζε αραουχο κονε λιβαγια
ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 250.000 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΕΛΕΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΜΩΣ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ.ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΜΕ 4-5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Η ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ 500.000.
Οι προτάσεις είναι ανάλογα την χώρα. Αν ο Βράνιες έπαιζε στη Watford (μιλάμε για τον Λεβαδειακό της Αγγλίας) θα έδιναν 10εκ. Εξαιρείται ο οσφπ γιατί όλοι ξέρουμε ότι οι μεταγραφές έχουν άλλο ρόλο (ξεπλ...γκουχ γκουχ...)
Σοβαροι να ειμαστε παιδια...αν καθε παικτης μετα απο ενα χρονο μπαλας ζητουσε 600χ. ,τοτε το μπατζετ θα χε φτασει σε τριψηφια εκατομυρια.Δλδ ο Μανταλος τι πρεπει να ζητησει, ο Σιμοες, ο Μπακακης κ ολοι οι αλλοι???
Επισης μην παραβλεπουμε, πως δεν μιλαμε για παικτες Τσ.Λ. αλλα για Γιουροπα, και μαλιστα μιας σεζον. Οποτε ψυχραιμια...... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Υγ. Παντως η συμπεριφορα του παικτη με χαλασε.Τρελο οπαδιλικι που με την πρωτη προσφαρα, γινεται αφορητη πιεση στην ομαδα να τον πουλησει οσο-οσο....Ελεος ρε
Για να ξυπνάμε και λίγο.. στο Βέλγιο άκρες έχει ο θρύνος.. εξ ου και η απόκτηση του αρχικού του εφετινού προπονητή αλλά και του βασικού του τερματοφύλακα.. οπότε μην μασάτε... όλα από εδώ ξεκινούν... θέλουν να βάλουν φιτίλι στην οικογένεια της Α.Ε.Κ. γιατί μόνο έτσι θα χαλάσει το κλίμα κάτι που αυτοί δεν το είχαν ποτέ τους.. για αυτούς οικογένεια και θρησκεία είναι μόνο το χρήμα.. χαλαρώστε λοιπόν και μην κατηγορείτε παίκτες και μάνατζερ..
Εντάξει, ας μη τρελαθούμε κιόλας. Μισούμε το γαύρο μέχρι αηδίας αλλά όχι να κρύβεται πίσω από όλους και από όλα. Να πω ότι η πρόταση αυτή ήρθε από τη Νότιγχαμ, οκ. Αλλά δε νομίζω οι Βέλγοι να έχουν όρεξη να ασχοληθούν με το γαύρο. Όντως, μπορεί να θέλουν τον παίκτη και λογικό είναι να ξεκινάει η πρόταση τους από χαμηλή τιμή, προκειμένου να επανέλθουν με καλύτερη μήπως και τυχόν τον δώσουμε.
Άλλωστε, αν θέλαμε, μετά τη χθεσινή άρνηση της πρότασης, καλούσαμε τον Βράνιες για επέκταση του... ΣΥΝΕΧΕΙΑ συμβολαίου και αύξηση του μισθού του. Αλλά όχι μόνο δεν τον κάλεσαν, αλλά αρνήθηκαν μόνο την πρόταση. Ούτε ξεκαθάρισαν ότι δεν τον θέλουν.
Αλήθεια, δεν ξέρω αν ο παίκτης βλέπει ότι πάνε άλλοι παίκτες να ανανεώσουν και δε βλέπει καμία κίνηση προς αυτόν.
Α γεια σου...!!! Και μην ξεχνάμε, με Αντερλεχτ έχει συνεχή πάρε δώσε ο γκέι ξεκινώντας από τον Μιλιβόγιεβιτς μέχρι τα παιχνίδια για να ανεβασουν τιμές παιχτών, πχ Μιτροβιτς...
Η προταση που ήρθε δε, ειναι προσβλητική για τον ίδιο τον παίχτη... Δεν ειναι ο Γιανούτσος που δεν τον γνωριζει κανείς για να τον δοκιμάζουν με τέτοιο αστείο ποσόν... Πρόκειται για διεθνή παίχτη υγιή με πολλά χρόνια καριέρας πίσω του...
Ο βρανιες γιατί ειναι στη Βιέννη??
Έχει μια γκόμενα Αυστριακή και πήγε να χορέψουν βαλς. Άσε μας ρε φίλε, ο Τσίνο γιατί πηγαίνει στα ρεπό του στο Ντουμπάι?
Γιατι να μην ειναι ? 2ημερο ρεπο εχουν. Εκει ειναι και ο αδερφος του
Ο Βράνιες παίρνει 250 χιλ τον χρόνο, τα οποία είναι λίγα για την αξία του. Πάει η ΑΕΚ του κάνει πρόταση ανανεώσης από τώρα με 400 χιλ για 3 χρόνια και συγκεντρώνεται πλέον στην ομάδα. Αν έλθει σοβαρή πρόταση αγορά του, τον πουλά τότε. Ο παίκτης είναι λογικό να θέλει να φύγει αν εκεί του τάζουν 600 χιλ τον χρόνο, όσα δηλαδή θα πάρει σε 2,5 σεζόν στην ΑΕΚ, αλλά με τα 400 από τώρα και όχι από του χρόνου που λήγει το συμβόλαιο του θα δεχθεί πιστεύω και τα λεφτά δεν είναι πολλά αν δει κανείς... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και τα συμβόλαια που έχουν οι παίκτες του Θρήνου και του Ιβάν.
Επιτελείο αν πάρουμε καλό εξτρέμ τότε μετά μόνο με δημητρόπουλο κ ποντίκη το χάνουμε!. τους ξεβρακώνουμε δηλαδή είτε έτσι είτε αλλιώς!
Μαλιστα, συνοψιζοντας εχουμε, να παρουν ενα βασικοτατο παικτη απο μια ομαδα που παει για πρωταθλημα (ΛΑΘΟΣ), να δωσουν 250 ψωροχιλιαδες για ενοικιο (ΛΑΘΟΣ) με μη υποχρεωτικη οψιον αγορας (ΛΑΘΟΣ) με μονο 1,5 ψωροεκαοτομμυριο (ΛΑΘΟΣ), δηλ. ζητουν βασικοτατο παικτη, με λιγα λεφτα ενοικιου, με δοκιμη για το 1,5 εκ, εκ του αποτελεσματος ολα δειχνουν υπερ της Αντερλεχτ, δεν βλεπω κανενα μα κανενα ωφελος για την ΑΕΚ, και οπως γραφει και πιο πανω δεν ειναι υποτιμητικη η προταση για τον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Βρανιες μονο, αλλα ειναι και δις υποτιμητικη προταση για την ΑΕΚ, αυτες τις συμφωνιες δεν θα τις δεχομασταν ουτε με αδραχμιδη.
ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΑ. ΑΠΟ "ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ" "ΦΕΡΤΕ 5 ΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ" "ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ" ΚΛΠ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΡΝΗΘΗΚΑΜΕ. ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ
Για να ξυπνάμε και λίγο.. στο Βέλγιο άκρες έχει ο θρύνος.. εξ ου και η απόκτηση του αρχικού του εφετινού προπονητή αλλά και του βασικού του τερματοφύλακα.. οπότε μην μασάτε... όλα από εδώ ξεκινούν... θέλουν να βάλουν φιτίλι στην οικογένεια της Α.Ε.Κ. γιατί μόνο έτσι θα χαλάσει το κλίμα κάτι που αυτοί δεν το είχαν ποτέ τους.. για αυτούς οικογένεια και θρησκεία είναι μόνο το χρήμα.. χαλαρώστε λοιπόν και μην κατηγορείτε παίκτες και μάνατζερ..
Για να εξηγηση καποιος τι κανει στη βιεννη ο βρανιες ??που ανεβαζει φωτογραφιες απο εκει!!! κατι γινεται ρε παιδια .......
Η Άντερλεχτ παίζει Βέλγιο δεν έχεις σχέση με την βιεννη απλά μαθήματα γεωγραφίας !!!
Έλεος με τα φαντάσματα ορισμένοι !!!
Πέρα απο το γεγονός ότι η Βιέννη είναι ίσως η ομορφότερη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, ιδίως αυτήν την περίοδο, ο αδερφός του Ognjen, o Stojan αγωνίζεται στην Piast Katowice. Πολύ πιθανόν να πήγε εκεί στο ρεπό του για να βρεθεί και με τον αδερφό του, μιας και το Katowice από τη Βιέννη είναι γύρω στις 3 με 3.5 ώρες οδικώς, καθώς στο πολωνικό πρωτάθλημα έχουν διακοπή στο πρωτάθλημα τους.
Που ειδες εσυ φωτογραφια του απο βιεννη εσυ ρε φιλε γιατι μου φαινεται φανταζεσαι πραγματα...
Τωρα ειδα οτι ανεβασε ιστορια απο τη Βιεννη. Δηλαδη δεν μπορει να του αρεσε η Βιεννη οταν πηγε εκει στο ματς με Αουστρια και τωρα που ειχε ρεπο να θελησε να την δει λιγο καλυτερα την πολη. Η προταση που στειλανε ειναι απαραδεκτη παντως και δεν γινεται να την δεχτει σοβαρη ομαδα για βασικο της στελεχος
Έχει ανεβάσει story στο instagram
ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΟΛΟ. ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙΟ. ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΆΤΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΑΙΚΤΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ. ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ
Έγκλημα αν αφήσουν τον Βράνιες να φύγει! Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι θα πάμε Καραϊσκάκη χωρίς Βράνιες για τα επόμενα 4-5 χρόνια! Εύχομαι να τον έχουν πείσει ότι τον θέλουμε, γιατί το στυλ το νωχελικό και αδιάφορο δεν του ταιριάζει ...και σαν να φάνηκε κάτι τέτοιο στο τελευταίο ματς που έπαιξε.
με ενα ταληρο μυρια και θα το σκεφτουμε...
Δάχτυλος του γαύρου είναι για να μας κάνει μπάχαλο! Μη μασάτε!
ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΒΡΑΝΙΕΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ORIGINAL ΟΠΑΔΙΣΜΟΥΣ!!!ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ Η ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΛΙΓΑ ΑΣ ΤΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ!!!Η ΑΕΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!!!ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΑ ΦΟΡΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΙΜΑΜΕ ΒΡΑΝΙΕΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ!!!ΜΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΣΑΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ!!!
Γραφει ο καθενας εδω μεσα λες και ειναι κολλητος του Μελισσανιδη και του Βρανιες! Ελεος ρε σεις με τη μιρλα. Εγινε προταση. Θα παιξουμε τη μπαλα μας, οι παικτεςειναι συγκεντρωμενοι. Ολα καλα! Το μονο στοιχειο σε αυτο το αρθρο ειναι οως η προταση ηταν ξεφτιλα. Παμε παρακατω! 70 σχολια για π@π@ριλικια! Φορτσα ΑΕΚαρα! Νταμπλουχος τον Μαη!
Κουβαρντοσυνες βλεπω Βελγακια.
μητρελους να το καταλαβω.Κανονικα μαζι με το μεγαλο ΟΧΙ απο πλευρας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΕΚ,πρεπει να σταλθει απο το κινητο του τιγρη στον προεδρο της Αντερλεχτ φατσουλα agry ,,,,χαχαχαχαχα
Που να σας ματιασουν τα διχτυα ρε κουφαλες!
Για κοροιδα ψαχνεται?Παει το παλτο Ενγκιελς στον γαυρο με 7 μυρια και θελετε τον κατα πολυ καλυτερο του με ενοικιο και βλεπουμε για το καλοκαιρι μ αυτη την εξευτελιστικη προσφορα?
Να χαμε ΑδαμιδοθανοπουλοΔη
Πολυ αγχος βλεπω, χαλαρωστε ρε παιδια. Θα του κανουμε μια αναπροσαρμογη εκει γυρω στα 450 και τελειωσε το θεμα.
Με τα καλά του και τα στραβά του,παιχτης winner στο overall μεσα στο γήπεδο..
αγωνιστικά δεν θα επρεπε να φυγει (το θεωρω σχεδον βεβαιο εδω που φτασαμε..
Λογικά η σχεση τους με τον coach εχει φτάσει στο «δεν παει αλλο»..... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Τελος η πρόταση τους ηταν εντελως ακυρη κ κακοφτιαγμένη
Νέο συμβόλαιο άμεσα που να τον κάνει να γουστάρει ακόμα περισσότερο την ΑΕΚΑΡΑ.
Άρα η ΑΕΚ θέλει να τον πουλήσει!!
Μάλιστα.....
Ολοι εχουν τη τιμή τους. Αν σου δωσουν 40,000,000 για Λιβαγια δεν θα τον δωσεις; ...με κορδέλα!
Προφανως, η ομαδα θεωρει οτι τα 2,500,000 που απαιτει ειναι καλα χρήματα!
Αρα, ναι θελει να τον πουλησει. Οπως θελει να τους πουλησει ΟΛΟΥΣ αλλα με το "σωστό" αντίτιμο. Ξεκαθαριζω οτι δεν συμφωνω αφου μια πραγματικα πετυχημενη και σταθερη ομάδα ΠΡΕΠΕΙ να εχει ενα σταθερο κορμο παιχτων για χρόνια. Ιδιως των παικτων που ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ και ο κοσμος. Και ο Βρανιες ειναι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τετοιος παικτης.
γάτα είσαι...
Κατι δεν καταλαβαινω. Αυτο με την υποχρεωτικη ρητρα δεν υπαρχει πουθενα. Ποια ειναι η λογικη αυυου του ορου? Γιατι να λεγεται δανεισμος με υποχρεωτικη ρητρα και οχι αγορα ? Ή αγορα υπαρχει ή δανεισμός με οψιον. Παγκοσμιως δεν πρεπει να χει γραφτει πουθενα ο ορος υποχρεωτικη ρητρα
Κατά βάση στην Ιταλία, αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη, χρόνια γίνονται μεταγραφές με αυτόν τον τρόπο. Για παράδειγμα φέτος η Milan έχει τους Kessie και Conti με αυτόν τον τρόπο, όπως και η PSG με τον Mbappe. Είναι ένα είδους τέχνασμα με σκοπό την αποφυγή κυρώσεων από το FFP, κατά κύριο λόγο. Λόγω της - επί της ουσίας - ταμειακής διευκόλυνσης που κάνει η πωλήτρια ομάδα στην αγοράστρια, τοποθετείται ένα επιπλέον ενοίκιο, ή αυξάνεται το ποσό αγοράς, απ' ότι εάν τον αγόραζε εξαρχής με κανονική... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μεταγραφή.
Τα χα ξεχασει αυτα, αλλα ομαδες που αναφερεις το εκαναν οπως λες λογω FFP. Με την Άντερλεχτ δεν ισχύει αυτό και γι αυτο δε βλεπω το λογο. Και μαλλον υπήρξε καποια παρανοηση. Οπως τοσες αγορες, θα μπορουσαν να εγραφαν για αγορα της οποιας οι οροι πληρωμης θα ηταν 250 χιλ τωρα και 1,5 εκ το καλοκαίρι. Αλλωστε τοσες μεταγραφες (αν οχι οι περισσότερες) γινονται σε δόσεις.
Η Anderlecht, απ' όσο γνωρίζω,αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Πρόσφατα υπήρξε αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της και οι νέοι ιδιοκτήτες δήλωσαν πως κύριο μέλημα τους είναι να καλύψουν τις οικονομικές τρύπες της ομάδας και μετέπειτα θα κινηθούν για την ενίσχυση της ομάδας. Γι' αυτό άλλωστε μπήκε και πωλητήριο στον Dendoncker, το next big thing του Βελγίου. Προφανώς και θα 'χει θέματα με το FFP, μιας και φέτος είχε και μειωμένα έσοδα λόγω αποκλεισμού από την Ευρώπη.
Δε διαφωνω οτι γενικοτερα εχει θεμα με τοFFP. Αλλα δε νομιζω να γλιτωνε κατι με το να εβαζε την υποχρεωτικη ρητρα μετα 6 μηνες. Αν την εβαζε το 2019 θα το δεχόμουν. Οι ομαδες που αναφερες εβαλαν τη ρητρα μετα ενα χρονο.
Δε φτάνει που είμαστε ξενερωμένοι με το ότι οι άλλοι παίζουν φιλικά και προσπαθούμε να πείσουμε τους εαυτούς μας ότι θα πάρουμε όλους τους αγώνες χωρίς καμμιά απώλεια (γιατί δυστυχώς αυτό φαίνεται πως είναι απαραίτητο για να πάμε για πρωτάθλημα), μας έσκασε και αυτό το θέμα που προσωπικά μου θυμίζει Σκόκο το 2010 που περάσαμε έναν μήνα να διαβάζουμε πως τον ήθελε ο γάβρος, με τη διοίκηση σε παράλυση να θέλει (στα μουλωχτά) να τον πουλήσει. Δεν είναι η ίδια περίπτωση αλλά... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μιλώ για την αγωνία που είχαμε φάει τότε με τον μάνατζέρ του. Που ο Σκόκο συμπεριφέρθηκε σπαθί.
Αυτές τις ιστορίες για αγρίους εγώ δεν τις καταλαβαίνω και πιστεύω ότι μια συζήτηση του ίδιου του παίκτη με τον Μελισσανίδη (που τον πηγαίνει κιόλας σαν παίκτη) θα έβαζε τα πράγματα στη θέση τους και η αύξηση θα του δινόταν το καλοκαίρι (λογικό, μιας και τελειώνει του συμβόλαιο του την επόμενη χρονιά και γιατί δε μπορεί να προηγηθεί ο παίκτης αυτός από τον Σιμόες ή άλλους που είναι περισσότερα χρόνια στην ομάδα ή το συμβόλαιο τους τελειώνει το καλοκαίρι).
Τώρα τρέμει το φυλλοκάρδι μας μήπως και φύγει και ασχολούμαστε με αυτό αντί για τους αγώνες. Η συγκέντρωση που μπορεί να είχε αρχίσει να φεύγει από τον Βράνιες, αρχίζει να φεύγει κι από όλους μας και από όλην την ομάδα. Αν συνεχιστεί αυτό, η ομοψυχία, η προσήλωση κλπ θα πάνε σιγά σιγά περίπατο και αν δε λήξουμε το θέμα με μια κουβέντα όπως αυτή που είπα πριν, προβλέπω να χάνουμε τα αυγά και τα πασχάλια στις επόμενες 40 μέρες όπου η παραμικρή αποτυχία θα βγάζει γκρίνια και μιζέρια και θα αρχίσουν να μας φταίνε όλοι. Ο προπονητής που τσακώθηκε με τον παίκτη, ο Βράνιες που βιάζεται να αποκτήσει συμβόλαιο, ο Μελισσανίδης που θέλει να κρατάει καλούς παίκτες με λίγα, ο Τσιγκρίνσκι που είναι γυάλινος, ο Λαμπρόπουλος που κάνει γκέλες, ο Τσόσιτς που είναι τραυματίας και τον έφαγε η γκόμενα και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί ο νους κάθε ανθρώπου.
Εγώ βλέπω πως αντί να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ασχολούμαστε με τις δεδομένες προκλήσεις του Σαββάτου με την ομάδα της κοντής νυφίτσας (προβλέπω ξύλο ανελέητο και προκλήσεις για αποβολές σε Λιβάγια, Μασούντ και Αραούχο, ο οποίος παρεμπιπτόντως πριν βάλει το πρώτο του γκολ προχτές έπαιξε λίγο...αμερικάνικο ποδόσφαιρο με δυο παίκτες των Ιωαννίνων σε μια φάση στο πλάι της περιοχής τους), ασχολούμαστε με τη...Βρανιάδα. Και αυτός είναι βέβαιος οδηγός αποτυχίας αν δε λήξει το συγκεκριμένο θέμα άμεσα!
Πολύ καλά τα λες φίλε μου.
Για να δούμε αν θα εισακουσθούν οι προτροπές σου απο τους εμπλεκόμενους στο σήριαλ
Το προβλημα δεν ειναι η αντερλεχτ..ο σκυλος σου λεει..ειμαι παιχταρας δινω το 100% σκυλιαζω σε καθε παιχνιδι δινω την ψυχη μου τον ωμο μου εβγαλα τον ξαναβαλα με το χερι και επαιξα ακομα καλυτερα μεχρι το τελος του αγωνα ο κοσμος μαρτυρας και με γουσταρει πολυ οπως και εγω την ΑΕΚαρα ε δεν αξιζω ενα καλυτερο συμβολαιο?? Και μεταξυ μας πιστευω οτι εχει και απολυτο δικιο... Τιγρη για μενα διπλασιασε του τις απολαβες γιατι το παιδι ειναι ενας απο μας και το δειχνει καθημερινα και οντως... ΣΥΝΕΧΕΙΑ το αξιζει..
Ντροπή των Βέλγων, τι μας πέρασαν για τον gay? Παιχνίδια του μάνατζερ, Λύμπε πιάσε τον Όγκνιεν και μίλα του...Μανόλο το νου σου...πάνε να τον ξεμυαλύσουν τζάμπα...
Αδερφε να με συμπαθας αλλα ντροπη ειναι μονο του οτι η διοικηση σε τουτη την χρονικη περιοδο με εναν αγωνιστικο Γολγοθα μπροστα μας να καθεται να συζητα πωληση του βασικου στοπερ.
Αυτο για εμενα προσωπικα ειναι κοροιδια αν θελουμε να μιλαμε για πρωταθλημα,κυπελο και πορεια στην Ευρωπη.
Φίλε Αυστριακέ, δεν είμαι σίγουρος ότι η διοίκηση συζητά τίποτα. Πως το βγάζεςι αυτό το συμπέρασμα? Είναι προφανές (για μένα) ότι ο μάνατζερ του προσπαθεί να εκβιάσει ανανέωση και αύξηση την στιγμή που η ομάδα χρειάζεται συγκέντρωση. Αν ήθελε η ΑΕΚ την πρόταση δεν θα την δημοσιοποιούσε καν, θα έλεγε στους Βέλγους μην τη στείλουν καν τέτοια παπάτζα. Η υπόθεση μοιάζει με το δανεισμό του Τζάνετ στη Σεβίλλη και ξέρουεμ τι έγινε, και πολύ σωστά κατά τη γνώμη μου.
ας μην κοροιδευόμαστε το θέμα είναι πολύ σοβαρό. Ο παίχτης είναι απαραίτητος και αναντικατάστατος ειδικά αυτή την εποχή. Άρα για μεταγραφή ούτε λόγος. Άπο την άλλη για να είναι ευχαριστημένος ο ο παίχτης και να συνεχίσει να δίνει τον καλύτερό του εαυτό θα πρέπει να γίνει μία συζήτηση με τον παίχτη για το χρονοδιάγραμμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με αυξημένες φυσικά απολαβές ώστε να σβήσει η φωτιά. Εννοείται όχι τώρα γιατι θα ανοίξουν οι ασκοί του αιόλου. Δλδ τί να πεί και ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Λάζαρος που περιμένει απο τον Σεπτέμβρη και τελειώνει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι. Πάντως είναι σοβαρό το πρόβλημα
Κρινοντας με το πως λειτουργούν γενικότερα,για να εφτασε η φάση στο «φερε πρόταση» μαλλον χαιρεταει..
Πρόταση-ανέκδοτο.
Μεγαλο θρασος απο μια ομαδα σαν την Αντερλεχτ να σου λεει δανεισε τον κι αν μας ικανοποιησει τον κραταμε.Συμπεραινω οτι ο μανατζερ του Βρανιες αυτοπροταθηκε στην Αντερλεχτ γιαυτο και αυτη η ντροπιαστικη προταση.Αν ημουν ο Βρανιες και μου εφερνε τετοια προταση ο μανατζερ θα τον ειχα απολυσει σημερα.Δεν σε τιμαει ρε Βρανιες,οπως και να το δεις.
Εντάξει βρε παιδιά, κι εμείς το κάναμε για τον Λιβάγια κι έγινε και αποδεκτό από την Λας Πάλμας. Μην τρελαινόμαστε. Δεν μας συμφέρει η πρόταση ούτε για να μπει καν στο τραπέζι, τελείωσε, μέχρι εκεί.
Με τη διαφορά πως η Λας Πάλμας μας έδωσε έναν παίκτη που δεν υπολόγιζε και ήθελε να ξεφορτωθεί, ενώ εδώ μας ζητάνε έναν παίκτη βασικό που δε θέλουμε να διώξουμε. Εκτός κι αν θέλει η διοίκηση κι εμείς δεν το γνωρίζουμε....
Δεν διαφωνώ Δημήτρη. Βέβαια θεωρώ λίγο βαρύ τον χαρακτηρισμό "ξεφορτωθεί" για τον Λιβάγια, απλά ο παίχτης δεν λογιζόταν ως βασικός σέντερ φορ και δεν τους χάλαγε να πάρουν τελικά 2 εκατομμύρια, όχι όμως ότι ήθελαν να τον ξαποστείλουν.
Σέβομαι όλες τις απόψεις, απλά από την μεριά μου το βρίσκω υπερβολικό να σιχτιρίζουμε καταστάσεις... ΣΥΝΕΧΕΙΑ που και εμείς έχουμε προσπαθήσει να χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας, όπως για παράδειγμα να πάρουμε ελεύθερο τον Γιόχανσον (και τώρα λαμβάνει μέχρι και ανάθεμα γιατί ενδεχομένως θέλει να πάει αλλού με τον ίδιο τρόπο) ή στην προκειμένη όπου ζήτησαν δανεικό τον Βράνιες με οψιόν αγοράς. Συμφωνώ ότι δεν έχει λογική που να βγάζει συμφέρον για εμάς αυτή η πρόταση, την απορρίπτουμε και τέλος.
Φοίνικα δε σιχτιρίζω κανέναν. Κι εγώ αν δω μια γκόμενα έξω σε ένα μπαρ που είναι στην τρίχα, με μαλλί κομμωτηρίου και σούπερ πρόσωπο και σώμα, θα πάω να της την πέσω κι ας ξέρω πως μάλλον κοιτάζει μεγαλύτερα πορτοφόλια από τα δικά μου. Απλά ξέρω και που πάω και τι πιθανότητες έχω και επίσης πως αυξάνω αυτές τις πιθανότητες με το μπλα μπλα (αν προλάβω δηλαδή :) ) για να τη δελεάσω. Η Άντερλεχτ δεν έχει (ή δε θέλει να διαθέσει) χρήματα και δε νομίζω πως μπορεί να προσφέρει ούτε το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μπλα μπλα (να παραμυθιάσει κάποιον για ανώτερο πρωτάθλημα δηλαδή και πορείες σε Ευρώπη κλπ) περισσότερο από εμάς αυτήν την περίοδο που κάνουμε βήματα ανόδου. Η προσφορά της για διεθνή αποδεδειγμένης αξίας παίκτη σε καλή εθνική ομάδα, με πολύ καλά χαρακτηριστικά και στην καλύτερη ηλικία για τη θέση του, θυμίζει προσφορά σε ομάδα που έχει τσακωθεί με τον παίκτη της και κοιτάζει να τον ξεφορτωθεί. Ίσως αυτό να τους έχει περάσει ο μάνατζερ του. Είναι πάντως μια μειωτική πρόταση και προς εμάς και προς τον ίδιο (αφού του ζητάει συμμετοχές για να τον αγοράσει), χωρίς ο Βράνιες να αποκομίζει και κάτι περισσότερο από τα χρήματα που λογικά θα παίρνει μετά από έξι μήνες στην ΑΕΚ (εφόσον ανανεώσει το συμβόλαιο του το καλοκαίρι εννοώ).
Εικάζω πάντως πως έχει παίξει το εξής : ο μάνατζέρ του θέλησε από νωρίς καλύτερο συμβόλαιο για τον παίκτη του, (βλέποντας προφανώς και τα χρήματα που έπαιρνε πχ ο Πατίτο ή ο Αλμέϋδα), από την ΠΑΕ του είπαν να ξαναπεράσει το καλοκαίρι (ίσως εκεί να οφείλονται και τα νεύρα του παίκτη στο επεισόδιο με Χιμένεθ), στην ΠΑΕ κάπου στράβωσαν και είπαν αν βρίσκει αυτά τα χρήματα να φέρει και πρόταση και ο μάνατζερ προσπάθησε να βρει μια πρόταση που όμως ήταν της πλάκας. Προφανώς και δεν πιστεύουν στην Άντερλεχτ τον παίκτη ή μπορεί σε συμπαιγνία με τον μάνατζερ να ποντάρουν στην κακή διάθεση που θα έχει ο παίκτης βλέποντας πόσα παίρνει και πόσα θα μπορούσε να παίρνει. Το θέμα είναι πως για να θέλει να δώσει η ΠΑΕ τον παίκτη με τόσο μικρά ποσά (2,5 εκατομμύρια 18 μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου του είναι λίγα για τέτοιον παίκτη) κάπου έχει στραβώσει κι εκείνη, πιθανόν με τον μάνατζερ και γενικά δημιουργήθηκε πρόβλημα. Αν δε γίνει μια κουβέντα του Μελισσανίδη με τον Βράνιες (γιατί και ο ίδιος θα πρέπει να καταλάβει πως δεν είναι προς όφελος του να αλλάζει ομάδα κάθε χρόνο και να μη στεριώνει πουθενά και πως είναι σημαντικό το ότι εδώ μοιάζει να έχει κολλήσει) για να ξεκαθαριστούν τα πράγματα, δε βλέπω άκρη. Κι αν η κουβέντα γίνει και ο παίκτης είναι ανένδοτος τότε θα πρέπει να βρεθεί μια κατάλληλη πρόταση και να φύγει (και μετά να υπάρχει ξεκάθαρη ενημέρωση και εξήγηση στον κόσμο και όχι παραφιλολογίες του στυλ "δεν έχει διάθεση ο Βράνιες"). Φαίνεται πάντως να έχουν πάρει την απόφαση να τον δώσουν χωρίς να υπάρχει η ξεκάθαρη εξήγηση με Μελισσανίδη που είπα πριν. Κρίμα, δεν αλλάζεις έτσι εύκολα μια ομάδα που χτίζεις καιρό...
Όσο για τον Γιόχανσον (που σαν παίκτη τον εκτιμώ αλλά σαν άνθρωπος με απογοήτευσε που δεν εμφανίστηκε από τη μέρα που πήγε στη Σουηδία για να πει μια καλή κουβέντα δημόσια για τους συμπάικτες του, την ομάδα και την πρόκριση στους 32), ο παίκτης έπρεπε να έχει πουληθεί πέρυσι, από τη στιγμή που του έγιναν προτάσεις και απαντάει στο φλου και χωρίς να λέει τι θέλει. Το ναι και το όχι είναι αποδεκτές απαντήσεις, τα ήξεις - αφήξεις δεν είναι.
Φιλε Δημητρη, δεν αναφεροταν σε εσενα το "σιχτιρισμα", ουτε καν στον φιλο κιτρινο πιστολι. Μιλαω γενικα ως κλιμα που δημιουργειται. Κουβεντα να γινεται αδερφε.
Αν σου ζητούσε τον βινισιους αινταρεβιτς η τον Τζανετόπουλο το καταλαβαίνω αλλά για παίχτη βασικό στην ομάδα του και στην Εθνική της χώρας του είναι υποτιμιτικη προταση επεισεις κάποιος να του πει ότι πχ ο μπαρμποσα έπαιζε καλό ποδόσφαιρο έπαιρνε καλά χρήματα και όταν έφυγε .. χάεθηκε!!!
Διαβάζω για όλο αυτό το σίριαλ και εκνευρίζομαι. Είναι δυνατόν να συζητιέται περίπτωση παραχώρησης του Βράνιες; Βασικό στέλεχος, με εξαιρετική παρουσία και σε πολύ καλή ηλικία όταν μάλιστα έχεις βάλει στόχους για τη χρονιά που χρειάζεσαι και ποσότητα αλλα και εξαιρετική ποιότητα ποδοσφαιριστών; Αντι να του ανανεώσουν το συμβόλαιο βάση της προσφοράς του είναι δυνατόν να διαπραγματευονται πώληση στα μέσα της χρονιάς και πόσο μάλλον με ποσά που παραπέμπουν στην... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μαυρη εποχή Αδαμίδη; Ο Βράνιες είναι βασικός παίχτης της ομάδας, υψηλού επιπέδου αμυντικός, βασικός στην εθνική ομάδα της χώρας του και 28 χρόνων. Αυτή τη στιγμή είναι απαραίτητος στην ομάδα και σε καμια περίπτωση δεν πρέπει να φύγει. Επειδή όμως οι ομάδες είναι και επιχειρήσεις για τους διοικούντες, αν κάποιος θέλει να τον πάρει τώρα, θα πρέπει να πληρώσει (σύμφωνα και με αυτά που ακούμε γύρω) πάνω απο 5 εκατ. ευρώ και μόνο αφού έχει βρεθεί ικανός αντικαταστάτης του.
Συμφωνώ ούτε καν πρέπει να λέγεται για πώληση αν θέλεις να κτίσεις ομάδα είναι ένας από τους παίχτες κορμού μαζί με σιμοες λιβαγια....
Οσο προσβλητικη ειναι η προταση για τον Βρανιες αλλες τοσες αθελα μας προσβλητικες τοποθετησεις επι 1000 εχουμε κανει εμεις για τους ανθρωπους τις ΑΕΚ που χειριζονται το θεμα . Εγω προσωπικα δεν αμφιβαλλω οτι θα κανουν το καλυτερο δυνατον . Δεν ειμαι στα αποδυτηρια δεν εχω μιλησει με τον Βρανιες ουτε με την διοικηση . Ο Βρανιες ειναι ο αγαπημενος μου παιχτης αλλα αν οντως ισχυει αυτα που ακουω και ρωταω ????? Αν η αποδοση του δεν ηταν η αναμενομενη θα ελεγε δωστε μου λιγοτερα απο οτι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ λεει το συμβολαιο ????? και βεβαια οχι . Τα συμβολαια υπαρχουν για να ξερει ο καθενας τι του ανηκει . Ο συμπαθεστατος Αλμειδα τα επαιρνε και ας ηταν με τις πατεριτσες ο Πατιτο το ιδιο και τοσοι αλλοι επισης . Οκ ας πληρωνουμε τα παλτα εις το ακεραιο και οσοι αναδεικνυουμε και πανε καλα να τους δινουμε περισσοτερα .απο οτι εχουμε υπογραψει !!!!!! Αμ δε , δεν παει ετσι . Υπομονη λοιπον και πιστη στους υπευθυνους που ξερουν ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ που κανουν την διαφορα . Η ΑΕΚ δυστυχως στην φαση που βρισκεται δεν εχει την πολυτελεια να χασει ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΙΧΤΗ εκτος και αν υπαρχει υπεραξια πχ 7000000 και πανω . Ο νεος παιχτης θελει προσαρμογη το λιγοτερο 1 μηνα ε τοτε το πουλακι χαθηκε . Κατα την ταπεινη μου αποψη η αναγκαιοτητα του παιχτη στην βασικη εντεκαδα ειναι γνωστη στην διοικηση και δεν θελει να τον χασει .
ΣΤΗΡΙΞΗ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ
Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΩΡΑ
FORZA ΑΕΚΑΡΑ
ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ
ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΙΡΙΑΛ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΑΛΛΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ
Περίεργα πράγματα ακούγονται αλλά δεν έχω πια καμιά εμπιστοσύνη στον «αντικειμενικό» αθλητικό τύπο. Όπως και να χει όμως και η διοίκηση και ο παίχτης δεν πρέπει να αφήνουν να εκκρεμεί μια τέτοια υπόθεση. Τώρα αμέσως θα ήταν καλό να υπάρχει άμεσο ξεκαθάρισμα της υπόθεσης.
τα πραγματα ειναι απλα.Ολοι το ηξεραν στην διοικηση οτι με το περασμα του χρονου και με την αναμενωμενη ανοδο της ΑΕΚ ολοι αυτοι οι παιχτες που ειχαμε στο ροστερ θα ηθελαν μεγαλυτερα συμβολαια.Και ειναι πολυ λογικο παιχτες οπως ο Βρανιες ο Σιμοες ο Μανταλος να μην μπορουν να συμβιβαστουν με τα 250 και τα 300 χιλιαρικα.Σιγουρα βεβαια και η διοικηση ειχε πιστευω στα πλανα της να ανεβασει τα συμβολαια ολων των παιχτων που την ενδιαφερουν.Αρα αν θελουμε Βρανιες στην ΑΕΚ τον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ καλεις για ανανεωση , του δινεις κοντα στα 500 τον χρονο και τελειωνεις για τα επομενα 3 χρονια.Οπως εκανες με τον Μανταλο και οπως θα κανεις σιγουρα και με τον Σιμοες.Θελουμε δεν θελουμε το μπατζετ των συμβολαιων θα αυξηθει.Δεν γινεται διαφορετικα.
αυτά τα θέματα τα κλείνεις χτές. Τώρα που άνοιξε μόνο ταλαιπωρία θα φέρει. Καλές οι αγκαλιές με τον προπονητή μετα τα κλωτσομπουνίδια αλλά πρέπει να καταλάβουμε οτι το χρήμα ηρεμεί παίκτες σαν αυτόν που ψάχνει το τελευταίο ίσως αναβαθμισμένο συμβόλαιο. Το ίδιο λάθος έγινε και σε άλλες περιπτώσεις αλλά μία δυο τρείς θα το πληρώσουμε και μετά θα λέμε πώς χάθηκε η χημεία. ΑΥΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ.
ολη μερα σημερα εχω ακουσει χιλια δυο για την σχεση ΑΕΚ - βρανιες.. απο το οτι εχει αλλαξει σταση απο χθες μεχρι το οτι δημιουργει και προβληματα στα αποδυτηρια.. φυσικα και δεν πιστευω τιποτα μεχρι να μαθευτει η πραγματικη αληθεια.. αν ο παιχτης θελει να μεινει στην ΑΕΚΑΡΑ και απλα θελει αυξηση αποδοχων καλως να κατσουν στο ιδιο τραπεζι με την διοικηση και να βρουν μια λυση.. αν παλι εχει δημιουργηθει θεμα καλο ειναι να το τελειωσουν τωρα .. δεν υπαρχει λογος να μεινει ενας παιχτης... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ξενερωμενος ... μονο κακο θα κανει στο πιο κρισιμο σημειο της χρονιας.. ΑΕΚ ειμαστε.. καλες οι αγαπες με παιχτες αλλα η ΑΕΚΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ...
Φίλε το πραγματικό ζήτημα είναι πως αυτή η κατάσταση δημιουργεί πρόβλημα σίγουρα στο περιβάλλον της ομάδας περίοδο που δεν θα έπρεπε. Και μπορεί να βρεθεί κάποιος να σου πει, οκ ο βρανιες πιέζει για καλύτερο συμβόλαιο. Τι θα γινει αν οποτε του καπνίσει οποιοσδήποτε σημαντικός παίχτης κάνει το ίδιο. Γιατί αν ενδωσεις στον Βρανιες και όποιον Βρανιες τότε πρέπει να ενδωσεις και καμία δεκαριά άλλους. Το ζήτημα είναι πολύ στενό και ας ελπίσουμε όλα να πανε Καλά.
Οι παίκτες δεν αμείβονται από τα συμβόλαια· αυτά είναι γενικά για την πληρωμή μανατζαρέων και παρατρεχάμενων. Οι παίκτες αμείβονται από τα λεπτά συμμετοχής και τα μπόνους πρόκρισης.
Πάντως δεν βλέπω την ΠΑΕ να το ξεκόβει με πολύ σθένος. Ελπίζω να μη βγάλουμε πάλι τα μάτια μας μόνοι μας.
Αντικαταστάτη του Βράνιες, ελεύθερο με τα συμβόλαια που δίνουμε απλά δεν βρίσκουμε στα μέσα Γενάρη.
Δυστυχώς αν ισχύουν όσα διαβάζουμε, αποτελούν γεγονότα που παραπέμπουν σε άλλες εποχές. Έχουμε ήδη χάσει τους δύο βασικούς παίχτες κορμού λόγω τραυματισμων και αφήνουμε ανοιχτό ένα θέμα για τον τρίτο σημαντικότερο παίχτη και στυλοβατη της άμυνας.
Η αναταραχή θα είναι τεράστια, θα ξενερώσει ο κόσμος και το αγωνιστικό πλήγμα πολύ σημαντικό σε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χρονικό διάστημα μάλιστα που δεν υπάρχει χρόνος να καλυφθεί από τον προπονητή, εντός ενός μήνα που παίζονται σχεδόν τα πάντα για την ομάδα μας.
Το επιχείρημα δε ότι όλοι έχουν την τιμή τους στην περίπτωση αυτή είναι αιωλο. Η Αντερλεχτ ανέκαθεν δεν πληρωνε ακριβά μεταγραφές, δεν είναι μεγαλύτερο μέγεθος από εμάς για να τεθεί ζήτημα αγωνιστικής ευκαιρίας στον παίχτη, δεν έχουμε οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος, βρισκόμαστε σε χρόνια με θερικοτατο ισολογισμο και παρ όλα αυτά αφήνουμε το θέμα ανοιχτό. Κλείστε άμεσα το ζήτημα!
Επόμενο!
Ακριβώς ότι κάνουμε και εμείς δηλαδή.
Αραούχο, Λιβάγια, Τρίστανσον, Κονέ . . .
Αραουχο,Κονε ειναι απλοι δανεισμοι.
Ο κονέ έχει οψιόν αγοράς φίλε μου
Και αυτοί οψιόν βάζουν !!!
Ήταν κανείς απο αυτούς βασικός στην ομάδα του;
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τη διαφωνία. Ο πιό συμφέρον τρόπος να πάρεις παίκτη είναι αυτός.
Δηλαδή εμείς είμαστε έξυπνοι και οι άλλοι χαζοί ;
Είπαμε "μόνο ΑΕΚ" αλλά και οι άλλοι έχουν ψυχή !
Κατά τα άλλα, δεν συμφέρει - δεν τον δίνουμε. Συμφωνώ.
Με 600 χιλιαρικα που του κανει προταση η Αντερλεχτ, απο 200 που παιρνει, περιμενε εσυ να μεινει στην ΑΕΚ.
δείτε το instagram του Vranjes. Πάει ο παιχταράς...
Εχουν ρεπο και πηγε Μιλανο,οχι Βρυξελλες....
Αυτό δεν είναι το μιλανο αδερφέ. Ο καθεδρικός στη Βιέννη είναι! Μπορεί να μοιάζουν αλλά κοίταξε τα κεραμίδια. Μόνο στη Βιέννη είναι έτσι
Τι λεει το instagram φιλε μου και εβγαλες αυτο το συμπερασμα;Ειδα το instagram αλλα μαλλον κατι μου διαφευγει.
Ένα βιντεάκι από την Βιέννη της Αυστρίας είναι.. Καμία σχέση με Βρυξέλλες και Άντερλεχτ..!!
Τι έχει στο instagram; Τώρα μπήκα και το τελευταίο είναι το I'm ready Olympiake
πάνω στα stories. Κάπου είναι, τώρα Βέλγιο είναι? Μιλάνο είναι? Austria είναι? δεν καταλαβαίνω ας μας πει κάποιος που έχει πάει.
Αυστρία είναι
Η ιστορια που ανεβασε. οχι τα ποσταρισματα του! πρεπει να το δεις απο κινητο. οχι απο υπολογιστη
Βράνιες για πάντα στην ΑΕΚαρα αγόρι μου.....Εδώ να σηκώσεις το πρωτάθλημα τον ΜάΪο μαζί με τα άλλα τα παιδιά!
3 χρόνων, Οστάνδη)
Πάντως πληροφόρηση άμα φύγει υπάρχει έτοιμη λύση του Σέρβου Αντόνιο Μίλιτς (Αριστεροπόδαρος,2
ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ!!!ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΤΗΣ Κ20 ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ!!!ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΗΜΟΥΝ Ο ΒΡΑΝΙΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΑ-ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΒΟΣΝΙΑΣ!!!ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ Η ΙΔΙΑ Η ΑΕΚ ΠΡΕΠΕΙ ΜΑ ΤΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΜΕ ΡΗΤΡΑ 5μυρια ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΣΟΚΟΛΑΤΟΥΧΟΙ ΒΕΛΓΟΙ ΑΝ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΑΣ ΤΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ!!!ΕΔΩ Ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ Ο ΒΑΖΕΛΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΑΚΑΤΕΒΑΤΑ 3μυρια για τον Κουρμπέλη και δανεικό και 1.5μυρια ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΝΙΕΣ???ΕΛΕΟΣ!!!
Ας κάνουν αντιπρόταση, ήταν λίγο ξευτίλα αυτό το ποσό που έσκασε..και εφόσον θέλουν δανεικό με οψιόν, τότε 1 μύριο τώρα για 6 μήνες και άλλα 3 καλοκαίρι υποχρεωτικά.
Δε γίνεται και να δώσουμε 600k στον Vranjes και να τον πουλήσουμε με 125k + 1 μύριο το καλοκαίρι αν θέλουν.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ευελπιστώ να πάνε όλα καλά για την ομάδα μας ανάλογα με το τι θα πράξει
ποσο βλακες ειναι στην αντερλεχτ και προσβαλουν τον ειδιο τον βρανιες
Προσπάθησα από χτες να σκεφτώ κάπως το πράγμα. Ο Βράνιες σε κάθε περίπτωση είναι ένας πολύτιμος για την ΑΕΚ παίχτης, ενώ η μενταλιτέ του ως καμικάζι που δεν καταλαβαίνει τίποτα από ειδικές συνθήκες αγώνα τον καθιστούν πολύτιμο για τα δυο παιχνίδια στο τηγάνι και το ένα στην Τούμπα.
Η εκτίμησή μου (κι όχι η επιθυμία μου) είναι ότι αν η πρόταση φτάσει στα 3 εκατομμύρια, άμεσα και στο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χέρι, και με δεδομένο ότι ο παίχτης δεν κόστισε έξοδα μεταγραφής για την ΑΕΚ, συν το γεγονός ότι ο Χιμένεθ ίσως και να κρίνει ότι με Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Λαμπρόπουλο και Μπακάκη καλύπτεται, πιστεύω ότι η ΑΕΚ θα τον δώσει τον παίχτη. Αυτή ξαναλέω είναι καθαρά μια εκτίμηση της κατάστασης από μέρους μου. Το ιδανικό για εμένα θα ήταν να μείνει ο Βράνιες με μια αύξηση στις απολαβές του έστω και συμβολική τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, και στο μεταξύ η ομάδα να πάρει και παίχτη για τα αριστερά. Άλλο το ιδανικό όμως, κι άλλο πως λειτουργούν οι σύγχρονες ΠΑΕ.
Και το κακάο από την Αφρική το κλέβουν για να φτιάχνουν σοκολάτες.......εδω είναι ΑΕΚ ρε!!!
οσο κρατιεται ζεστο το θεμα δημιουργητε αναταραχη στην ομαδα πριν απο πολυ σοβαρα παιχνιδια.πρεπει να κλεισει αμεσα το θεμα η με αμεση αποριψη του στυλ δεν πουλαμε τωρα η τον δινεις αμεσα αλλα πρεπει ηδη να εχεις βρει αντικαταστατη που δεν νομιζω να εχουμε ψαξει.ηδη ο καλος βρανιες λειπει απο την ομαδα και δεν γινετε να ξεπατωσουμε τον μπακακη σαν αριστερο στοπερ.μην βγαζουμε τα ματια μονοι μας
Και 2,0-2,5 να σκάσουν τώρα-άλλο το καλοκαίρι-δεν πρέπει να πουληθεί επ' ουδενί. Η ομάδα παέι για 3 στόχους και δεν αντέχει τέτοια απώλεια. Μη μας ξενερώσετε τελείως.
Επίσης καλό θα είναι ο Λύμπε να κάνει μια κουβέντα με τον παίκτη ότι θα δουν το θέμα του το καλοκαίρι και ανάλογα την επίτευξη στόχων της ομάδας, τόσο για νέο συμβόλαιο ή και πώληση του ποδοσφαιριστή. Πρέπει να μπει απόλυτα συγκεντρωμένος στα ματς της ομάδας σαν το Βράνιες που... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ξέρουμε και χρειαζόμαστε
Δηλαδή άμα ερχόταν 2,5 ντούκου τον δινατε;;;; Όπως είπα κι εχτες εμένα μου δίνει την εντύπωση η διοίκηση πως θελει να πουλήσει, ίσως με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή. Αυτό δεν είναι κακο. Το κακό είναι πως θέλουν να το κάνουν τώρα που η ομάδα στην ουσία είναι με 3 στόπερ και έρχονται 10 ματς φωτιά. Και άλλον να πάρεις Τώρα δεν θα προλάβει να εγκλιματιστει. Μην ξεχνάτε πως και ο Βρανιες έγινε Βρανιες στο μήνα και όχι από το πρώτο ματς
Αν πουληθεί με λιγοτερα απο 5 εκατομμυρια ειναι τεραστιο λαθος.
Θα χασουνε ενα παικτη βασικότατο που γουσταρει τρέλα την ομαδα και μεις αυτον .
Και μην ξεχναμε πως ερχονται 6 ντερμπι με ολη την σημασια της λεξης που η ομάδα θα τον χρειαστει λογω και την απουσιας του τσοσιτς.ΒΡΑΝΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ
Έχουμε σερί σοβαρών αγώνων και κάτι τέτοια αποπροσανατολιζουν και τον παίχτη και τον κόσμο αστεία πρόταση μας έχουν περάσει ιθαγενείς και μας δίνουν καθρεφτάκια.. το μυαλο στους δύσκολους αγώνες..
Γενικα δεν εχω κανενα προβλημα με το να πουληθει ο οποιοσδηποτε στην καταλληλη στιγμη, ομως με τα δεδομενα που υπαρχουν αυτην την στιγμη και τα 10 παιχνιδια σε 38 μερες θα ειναι εγκλημα να πουληθει ο βρανιες. Το καλοκαιρι το συζηταμε. Παρατηρω μια "δυσκοιλιοτητα" στις ανανεωσεις, πρεπει να γινονται σε καλυτερο ταιμινγκ και να τελειωνουν πιο γρηγορα.
Λίγο καλύτερη απο την υποτιθέμενη προσφορά της Σεβίλης για το Τζανετόπουλο!!!! Νομίζουν οι μανατζαρέοι οτι μιλάνε με Αδαμόπουλους!!!! Η κολόνα της Αγια-Σοφιάς ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ!!!!!!
ΚΑΤΩ ΑΠΟ 4 ΜΥΡΙΑ ΔΕ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...ΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΤΑΣ ΟΤΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟΥΣ...ΠΕΡΑ ΑΠ ΑΥΤΟ...ΑΝ ΠΑΛΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΑ 500ΑΡΙΚΟ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΕΛΟΣ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ....
Αστεία κ ταπεινωτική πρόταση,ανανεωση τωρα...