Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Aνακοίνωση ΠΑΕ ΑΕΚ: Θρασύδειλη και κατευθυνόμενη η επίθεση

"Οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί των σημερινών γεγονότων δεν είναι τόσο άγνωστοι όσο νομίζουν και ο κόσμος της ΑΕΚ τους γνωρίζει" αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε στις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα την παρακάτω επιθετική ανακοίνωση:

Σήμερα το απόγευμα επιχειρήθηκε με τρόπο θρασύδειλο και απόλυτα κατευθυνόμενο μία επίθεση εναντίον όχι μόνο της νεοεκλεγείσας διοίκησης και των εναπομείναντων μετόχων-χρηματοδοτών αλλά κυρίως εναντίον της ομάδας  μας και των αγνών φιλάθλων της.

Τη στιγμή που η ομάδα μας ετοιμάζεται για τα κρίσιμα παιχνίδια των play offs, μία ασήμαντη μερίδα ανεγκέφαλων τραμπούκων και διασπαστών της Ένωσης, θέλησε να προσθέσει μία ακόμα μελανή σελίδα στην πολύπαθη AEK μας. Η διχόνοια που τόσο πολύ επιθυμούν να σπείρουν, μαζί με τους καθοδηγητές τους, με σκοπό τη επαναφορά μίας νοσηρής κατάστασης δίχως την παραμικρή  βιώσιμη εναλλακτική πρόταση, πρέπει να απομονωθεί από τους υγίως σκεπτόμενους AEKτζήδες.

Οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί των σημερινών γεγονότων δεν είναι τόσο άγνωστοι όσο νομίζουν και ο κόσμος της ΑΕΚ τους γνωρίζει.

Η διοίκηση και οι μέτοχοι είναι αποφασισμένοι να πετύχουν στο έργο της εξυγίανσης και επανόδου της ΑΕΚ στην κορυφή και καλούν τον κόσμο μας να αντιδράσει, να απομονώσει τα άρρωστα  μυαλά  και να στηρίξει όλους τους ποδοσφαιριστές μας στους αγώνες των play offs.

Σε πείσμα όσων θέλουν την καταστροφή της αγαπημένης μας ομάδας, η ΑΕΚ θα γίνει πάλι πρώτη.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ