Στη διάθεση του κόσμου της ΑΕΚ, μέσω της ηλεκτρονικής πώλησης, βρίσκονται τα εισιτήρια του αγώνα με την Ριέκα, για την 5η αγωνιστική του EUROPA LEAGUE (Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, στις 22:05). Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας ενημερώνει τους Ενωσίτες για τους τρόπους διάθεσης, τις λεπτομέρειες και τις τιμές των εισιτηρίων, τα οποία από την Πέμπτη θα βρίσκονται ΚΑΙ στα εκδοτήρια.
Η ενημερωτική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι έχει ήδη τεθεί σε λειτουργία το ηλεκτρονικό εισιτήριο για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής του UEFA EUROPA LEAGUE, ΑΕΚ-Rijeka την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου στις 22:05 και λειτουργεί από την επίσημη ιστοσελίδα μας, www.aekfc.gr, όλο το 24ωρο.
(Πατήστε εδώ για να αγοράσετε το εισιτήριό σας)
Η ηλεκτρονική πώληση (internet) αφορά τις θύρες 3, 5, 7, 9, 11, 13, 17, 29 και τη θύρα των επισήμων (VIP).
Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνει στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από την Πέμπτη 16/11 έως και την Τετάρτη 22/11 από τις 10:00 έως τις 17:00 (το εκδοτήριο θα παραμείνει κλειστό ΜΟΝΟ την Κυριακή 19/11).
Την Πέμπτη 23/11, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής:
• σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• Λ. Κύμης από τις 18:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο θύρας 12 από τις 18:00 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα
ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑΝΑ ΘΥΡΑ
Θύρες 1, 15, 17, 19, 35 : 5€ (περιορισμένες θέσεις στη θύρα 15)
Θύρες 3, 21 : 10€ (Παιδικά 5€)
Θύρες 5, 7, 11, 13 : 15€ (Παιδικά 5€)
Θύρα 23 : 15€ – DEALS FOR U – με προσφορά 2 εισιτηρίων στην τιμή του ενός
Θύρα 9 : 20€ (Παιδικά 10€)
Θύρα 29 : 40€ (Παιδικά 15€)
Θύρες επισήμων Ρ1, Ρ2 : 100€ (Παιδικά 40€) – παρέχεται δωρεάν θέση στάθμευσης στο parking P4 (είσοδος από Πύλη Β) με την επίδειξη του εισιτηρίου για τη θύρα των επισήμων.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ υπενθυμίζει στους φιλάθλους της τα εξής:
-Για τον ευρωπαϊκό αγώνα ΑΕΚ-Ριέκα ΔΕΝ είναι υποχρεωτική η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ, όμως οι φίλαθλοι που θέλουν να την προμηθευτούν για τις μελλοντικές αγορές εισιτηρίων θα μπορούν να το κάνουν είτε από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής είτε μέσω internet από το site της www.aek.gr είτε από τα καταστήματα Γερμανός.
-Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου (και για τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια).
-Τα παιδικά εισιτήρια θα προπωλούνται, μαζί με τα εισιτήρια ΑΜΕΑ (10 ευρώ), τις ημέρες της προπώλησης στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη», ενώ την ημέρα του αγώνα θα πωλούνται σε όλα τα εκδοτήρια.
-Τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια μπορούν να προμηθεύονται τα παιδιά από 4 έως και 17 ετών. Απαγορεύεται η πώληση εισιτηρίου σε ανηλίκους και γι’ αυτό το λόγο παιδικά εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν μόνο ενήλικοι που αγοράζουν κανονικό εισιτήριο ή είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.
-Δεν ισχύει η δωρεάν είσοδος για τα παιδιά στους ευρωπαϊκούς αγώνες όπως και στα ντέρμπι.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ απευθύνει έκκληση στους φιλάθλους της, λόγω της σημαντικής καθυστέρησης που θα δημιουργηθεί κατά την έκδοση των εισιτηρίων με την καταχώρηση των υποχρεωτικών πεδίων για τη συμμόρφωση στις διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου, να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους κατά την προπώληση και την ημέρα του αγώνα τουλάχιστον δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Εγώ από εξωτερικό δεν μπορώ να κλείσω εισιτήριο. Αμάν με αυτό το Αμκα. Αφού δεν έχουμε εδώ στην Γερμανία, τι να κάνω ; Ένας δικός εδώ είπε να βάλω την ημερομηνία γεννήσεις με πολλά 0000 στο τέλος αλλά δεν γίνετε. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
Βαλε στη τυχη εναν οπως σου ειπανε. Διαβασε τα παρακατω και πραξε αναλογα
Ο ΑΜΚΑ ε είναι 11ψήφιος και αποτελείται από 3 τμήματα. Το πρώτο Τμήμα είναι 6ψήφιο και δηλώνει την ημερομηνία γέννησης.
Το επόμενο τμήμα είναι 4ψήφιο και δηλώνει τον αύξοντα αριθμό καταχώρησης στο Εθνικό Μητρώο μέσα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ στην ίδια ημερομηνία γέννησης.Το τρίτο και τελευταίο τμήμα αποτελείται από 1ψηφίο και είναι χαρακτήρας ελέγχου που δίνεται από την μηχανογράφηση.
Ta katafera. Sas eyxaristw olous para polu. Klaiw apo thn xara mou. Prwth fora tha eimai mesa se agwna ths AEK.
Αυτό γίνεται για τους κατοίκους εξωτερικού. Βάζεις την ημερομηνία γέννησης και μετά 5 μηδενικά.Εάν έχεις γεννηθεί π.χ. 30/10/1989 το ΑΜΚΑ που θα βάλεις είναι 30108900000.
ΛΑΘΟΣ 11ΨΗΦΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ.
Ο ΑΜΚΑ ΕΙΝΑΙ 15ΨΗΦΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΒΑΛΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΠΧ.250475 ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΤΥΧΑΙΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ.
Πεντάευρα σε δυο θύρες (πέραν των οργανωμένων), δεκάευρα σε άλλες δυο θύρες και δεκαπεντάευρα σε άλλες τέσσερις θύρες. Και δεν απαιτείται και κάρτα φιλάθλου για όποιον δεν έχει. Οι τιμές για ματς που δίνει πρόκριση σε επόμενη φάση ευρωπαικής διοργάνωσης μετά από πόσα (δεν ξέρω κι εγώ) χρόνια είναι σούπερ. Και να τονίσουμε το εξής, για όσους δεν ψήνονται για ματς με Πλατανιάδες και Κέρκυρες, το επόμενο "εμπορικό" παιχνίδι είναι πάλι τον Φλεβάρη όταν με το καλό παίξουμε στους 32... ΣΥΝΕΧΕΙΑ του Γιουρόπα.
Άσχετο αλλά ο γιοχανσον δειχνη να έχει χτυπήσει σοβαρά στο Ιταλια-Σουηδια .Αν όντως έχει συμβεί αυτό μεγάλη γκαντεμια.
Κοντά σου ΑΕΚΑΡΑ! ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!
Τα εισιτήρια έκλεισαν όπως πάντα. Προβλέπω ότι δεν θα ανοίξει το πάνω διάζωμα. Η ώρα προχωρημένη για όσους μετακινούνται με ΜΜΜ , άγνωστες οι καιρικές συνθήκες λόγω εποχής μάλλον πολύ υγρασία ή βροχή, η αντίπαλος μία καθόλου γνωστή ομάδα. Με βάση την ψυχοσύνθεση του ΑΕΚτζή φιλάθλου 25.000 με το ζόρι . Πιθανόν να διαψευσθώ όταν νικήσουμε τους βάζελους (το θεωρώ σίγουρο αν μιλάμε για πρωτάθλημα)... ΣΥΝΕΧΕΙΑΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΑΕΚΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Που καλές τιμες.!!!
Πολύ*
Το πιο σημαντικό (αλο αποψη προκρισης) ευρωπαϊκό μας παιχνίδι εδώ και πολλά χρόνια. Όλοι εκεί χωρίς δικαιολογίες.
Τωρα πρεπει να εχει πιο πολυ κοσμο απο την μίλαν....;)
Τεσπα!!!Κατω απο 50000 απογοητευση.Μην ξεχναμε οτι ειναι αγωνας προκρισης για 32 και ποιος ξερει παραπερα.
Μι αχαρά τιμές...πρόκριση γιορτή...ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ
Δεν χρειάζεται χημική ανάλυση το πράγμα! Όλοι εισιτήριο παιδιά! Ελάτε να γεμίσουμε το παγωμένο ΟΑΚΑ και να απολαύσουμε την πρόκριση παρέα! Οι τιμές είναι καλές! Ήδη πήρα το καθιερωμένο ηλεκτρονικό για φίλο μου, πέρα απο το διαρκείας μου. Μήν το μελετάτε, πατήστε το κουμπάκι και ελάτε στον ιστορικό αυτό αγώνα...
ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ. ΟΠΟΙΟΣ ΓΚΡΙΝΙΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ. ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ. ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΗΣΗ.
Πολύ καλές τιμές
ΑΕΚ ΓΕΡΑ
Πολύ καλές τιμές!! Να λέμε κια αυτά...
Ολοι μεσα ειναι πολυ σημαντικο ματς η ΑΕΚ οπωσδηποτε πρεπει να παει στην επομενη φαση στους 32..Με νικη εμεις και νικη η ισοπαλια η Μιλαν εχουμε περασει....Και στο τελευταιο ματς δεν θα παμε αδιαφοροι θελουμε τους βαθμους για να ειμαστε του χρονους στους ισχυρους..ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ....
Όλες αυτές οι θύρες φουλ γεμάτες χωράνε 35 χιλιάδες κόσμο περίπου.Τόσο περίπου αναμένεται για μένα να είναι η προσέλευση.Να δημιουργηθεί μια καλή ατμόσφαιρα ώστε να βοηθήσει ο κόσμος στη νίκη-πρόκριση.Από την άλλη Πέμπτη πιστεύω θα τελειώσει οριστικά η υπόθεση πρόκριση.
Η ΑΕΚ θα κάνει το χρέος της στο παιχνίδι με τους Κροάτες και η Μίλαν δεν θα αντιμετωπίσει χαλαρά τον αγώνα της με τους Αυστριακούς.Θέλει να κερδίσει ώστε να πάρει τη πρωτιά στον όμιλο.Την... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τελευταία αγωνιστική όχι μόνο θα πάει η Ένωση στην Αυστρία με εξασφαλισμένη τη πρόκριση,αλλά θα διεκδικήσει στο ιδανικότερο σενάριο και τη πρώτη θέση με νίκη,με όσες πιθανότητες έχει.