Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μεθυσμένος και υποβασταζόμενος ο Τζόνι Ντεπ στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας (VIDEO)


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις


Μια κακή περίοδος ή απλά μια κακή βραδιά αυτή της Πέμπτης για τον Τζόνι Ντεπ; Το δεύτερο σίγουρα για τον αγαπημένο ηθοποιό που εμφανίστηκε υποβασταζόμενος στην παγκόσμια πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Murder on the Orient Express», στο Λονδίνο.

Ο σταρ του Χόλιγουντ περπάτησε στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα κομψό μαύρο tuxedo, αλλά έχοντας διαρκώς κάποιον να τον κρατάει, μη τυχόν και πέσει, μπροστά στα μάτια δεκάδων θαυμαστών που βρέθηκαν στο Royal Albert Hall.

Το θέαμα βέβαια μάλλον πρέπει να απογοήτευσε αρκετούς αφού ο Τζόνι Ντεπ αλλού πατούσε κι αλλού βρισκόταν.

«Όλοι πιστεύουν ότι τα έπινε» είπαν πηγές στη βρετανική Sun, ενώ ήταν παρέα με τους συμπρωταγωνιστές του στην ταινία: Τζούντι Ντεντς, Πενέλοπε Κρουζ και Κένεθ Μπράνα, ο οποίος υπογράφει και τη σκηνοθεσία.

Και τα ποτά φαίνεται να έρεαν και το προηγούμενο βράδυ, καθώς ο Ντεπ λέγεται ότι πέρασε μια βόλτα απ' το περιβόητο club του Λονδίνου «The Box», όπου και του έγινε παρατήρηση επειδή κάπνιζε στο εσωτερικό.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ