ΚΡΟΑΤΙΑ-12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΙΣΤΡΑ 1961-ΡΙΕΚΑ: 1-0
Γήπεδο: Stadion Aldo Drosina
Απόλυτο σοκ για τη Ριέκα, που έχασε με 1π-0 στην έδρα της γειτονικής, Ίστρα και βλέπει τον τίτλο να κάνει φτερά. 14 νίκες και τρεις ισοπαλίες μετρούσε στα 17 τελευταία ματς με την Ίστρα στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Κεκ κι όμως έχασε.
Με 4-2-3-1 ξεκίνησε ο Κεκ και με τον Σλούγκα στα δοκάρι. Δεξί μπακ ο Βέσοβιτς και αριστερά ο Ζούτα με τους Ελέζ και Ζούπαριτς στα στόπερ. Οι Μπράνταριτς και Μίσιτς τα δύο αμυντικά χαφ και μπροστά τους οι Σρνιτς, Γκόργκον και Γκαβράνοβιτς. Αιχμή ο Πάβισιτς.
Στο 4ο μόλις λεπτό η Ζούπαριτς πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να μην είμαι ξεκάθαρο αν πέρασε τη γραμμή και τον ρέφερι να μη δείχνει τη σέντρα, ενώ στο 17’ ο Οφόσου πέρασε τον Βέσοβιτς από αριστερά, σέντραρε και από το πέναλτι ο Πούτσλιν, έκανε το 1-0 με πλασέ. Η Ριέκα άγγιοξε την ισοφάριση στο 45+2’, καθώς το σουτ του Σρνιτς μέσα αοπό την περιοχή, κόντραρε και πέρασε ξυστά έξω και από το κόρνερ, ο Βέσοβιτς έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή με την μπάλα να περνά διαγώνια άουτ.
Στο 47ο λεπτό, η εκτέλεση φάουλ του Μίσιτς, σταμάτησε στο δοκάρι του Ίβουσιτς, ενώ στο 51’ ο Σούλιακ έσωσε στη γραμμή μετά από κεφαλιά του Γκαβράνοβιτς, ο οποίος στο 65’ έκανε το πλασέ από κοντά και είδε τον Ίβουσιτς να διώχνει με τα πόδια. Στην ίδια φάση η Ριέκα φώναξε και για πέναλτι σε χέρι του Σούλιακ, αλλά ο ρέφερι δεν έδωσε κάτι. Στο 90’ ο Ίβουσιτς έχασε την μπάλα από τον Γκαβράνοβιτς αλλά ο Σούλιακ ήταν εκεί και πρόλαβε ξανά στη γραμμή. Στο 90+5’ αποβλήθηκε ο κίπερ της Ίστρα χωρίς κάποιον προφανή λόγο.
ΙΣΤΡΑ: Ίβουσιτς, Σούλιακ, Ματίαζ (59’ Κοκόροβιτς), Μπερτόσα, Μιτρέβσκι, Κιτανόβσκι, Οφόσου, Εσκοβάλ, Πούτσλιν (72' Γκόταν), Βόινοβιτς (90+3' Γκόικοβιτς), Γκρούιεβιτς
ΡΙΕΚΑ: Σλούγκα, Βέσοβιτς, Ζούπαριτς, Ελέζ, Ζούτα, Μίσιτς, Μπρανταριτς, Γκόργκον (80’ Κβρζιτς), Σρνιτς (59’ Ματέι), Γκαβράνοβιτς, Πάβισιτς (73’ Γλελιτς)
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Δεν πειράζει, το σημαντικό είναι να φέρετε Χ με Αούστρια μεσα-εξω.
Γιατί να μην κερδίσουν την Αούστρια δηλαδή; Μια νίκη επί των αυστριακών μας συμφέρει. Μήπως θα φέρει η Ριέκα διπλό στην Αθήνα;