Την Κυριακή στις 20:30, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται την πρωτοπόρο ΑΕΚ και η αρκαδική ομάδα κάλεσε τους φίλους του Αστέρα Τρίπολης να γεμίσουν τις εξέδρες του “Θ. Κολοκοτρώνης” για να ενισχύσουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών για θετικό αποτέλεσμα.
Στο μήνυμα που “ανέβηκε” στα socialmedia της ΠΑΕ αναφέρεται το εξής: “ ΚΑΝΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟ "ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ"!
Μετά από δύο θετικά αποτελέσματα στις έδρες του Ολυμπιακού και της Ξάνθης, ο ΑΣΤΕΡΑΣ επιστρέφει στο γήπεδο του. Επιστρέφει στην έδρα του που θέλει και πάλι να τη μετατρέψει σε "κάστρο", όπως κατά το ένδοξο πρόσφατο παρελθόν όπου η ομάδα κατακτούσε στην Τρίπολη τη μία νίκη μετά την άλλη.
Ένα κατάμεστο κιτρινομπλέ "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να κάνει η Αρκαδία και η Πελοπόννησος στην προσπάθεια που με μεράκι, αγάπη και θυσίες κάνουν εδώ και δεκαπέντε χρόνια οι ιδιοκτήτες της ομάδας μας, Δημήτρης Μπάκος και Γιάννης Καϋμενάκης.
Η παρουσία του κόσμου του ΑΣΤΕΡΑ είναι αυτή που θα τους δώσει τα πιο ισχυρά κίνητρα για τη συνέχεια.
Σας περιμένουμε όλους μαζί, στον αγώνα με την ΑΕΚ την Κυριακή (01/10, 20:30), να φωνάξουμε συνθήματα για τον ΑΣΤΕΡΑ και να σταθούμε δίπλα στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας”
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
