Ο Σπύρος Παπαθανασάκης ενημέρωσε πως παραχωρεί, σε όποιον ενδιαφέρεται, τις μετοχές της ΠΑΕ Ηρακλής έναντι 1 ευρώ, σημειώνοντας πως όποιος πάρει την ομάδα θα πρέπει να το κάνει εντός της εβδομάδας.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Σπύρος Παπαθανασάκης, τόνισε: "Παραχωρώ τις μετοχές μου με το συμβολικό ποσό του ενός ευρώ και αποχωρώ. Αυτοί που θα πάρουν την ομάδα θα πρέπει να το κάνουν εντός μίας εβδομάδας αλλιώς ο Ηρακλής θα χάσει τις προθεσμίες για τη Football League και θα αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική"
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΕΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΟΥ........;