Ένταση επικρατεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μεταξύ αστυνομίας και διαδηλωτών που πραγματοποιούν πορεία ενάντια στην αναγόρευση Γιούνκερ σε επίτιμο διδάκτορα του ΑΠΘ.
Οι διαδηλωτές, στους οποίους δεν επετράπη νωρίτερα να προσεγγίσουν το Μέγαρο Μουσικής όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή αναγόρευσης, κατέληξαν στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ3, στη Λεωφόρο Στρατού.
Εκεί επιχείρησαν να εισέλθουν στο κτίριο, ωστόσο, δυνάμεις της αστυνομίας τους απώθησαν, κάνοντας και πάλι χρήση χημικών.
Τελικά μια αντιπροσωπεία εισήλθε στο κτίριο για να ζητήσει να πραγματοποιήσει παρέμβαση "στον αέρα" του τρίτου δημόσιου καναλιού.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
