Στις 11 το πρωί η ΠΑΕ ΑΕΚ θα παρουσιάσει τα εισιτήρια διαρκείας της για τη σεζόν 2017-18 και ήδη έχουμε την εικόνα των νέων καρτών. Σε αυτές δεσπόζει η Αγιά Σοφιά... Το νέο γήπεδο φιγουράρει πάνω στις κάρτες όπως βλέπεται και στην ένθετη φωτογραφία.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

απορω με μερικους τι γκρινια βγαζουν στα social media.. ρε παιδια αμα δεν θελετε διαρκειας γιατι νομιζεται οτι σας κοροιδευει η διοικηση μην παρετε...Διαρκειας παιρνεται για την ομαδα οχι για τον μελλισανιδη.Αν και οι περισοτεροι απο αυτους που σχολιαζουν ειναι κατι παιδακια ή αυτοι που δεν εχουν πατησει ποτε γηπεδο.
βασικά διαρκείας παίρνεις για σένα αν πηγαίνεις σε όλα τα ματς γιατί σε συμφέρει.. αλλιώς θα σου βγουν πιο ακριβά τα εισιτήρια.
διαρκειας εκτος οτι παιρνεις για σενα.. παιρνεις και για να στηριξεις την ομαδα σου..Αυτη η νοοτροπια πηγαινω γηπεδο μονο αμα παρει παιχτες η ομαδα υπαρχει μονο στην ελλαδα.
Οι ομαδες ειναι ΑΕ. Όσο μας αντιμετωπίζουν καθαρα και μονο σαν πελατες τοσο και εμεις θα κοιταμε το συμφερον μας.
Για μενα το γηπεδο είναι για ψυχαγωγια. Θελω να πηγαινω και βλεπω θεαμα. Αν κρινω οτι δεν θα μου το προσφερει αυτο η ομαδα, οχι δε θα παρω διαρκειας.
Προφανως και δεν περιμενω να παρει η ομαδα μου παιχτες για να παρω διαρκειας. Περιμενω να δω... ΣΥΝΕΧΕΙΑ προγραμμα και ενισχυσεις σημαντικες για να μπορεσει να μου προσφερει αυτο που και εγω αναζητω!
Περισυ, ας πουμε, με τον Καραφλα, ηξεραν και οι πετρες οτι μπαλα η ομαδα μας δεν επροκειτο να παιξει.
Φετος υπαρχει προοπτικη για καλυτερο θεαμα με Μανολο. Πρεπει ομως και να υποστηριχτει και με παιχτες!
Τώρα έχεις τον Χιμένεθ λοίκον . Αρα θα πάρεις διαρκείας.
Περιμένουμε και τις τιμές, να πάμε να τα πάρουμε.
για τις τιμες ταπαμε,
μειωμενες αναλογικα λογω των 3 αγωνιστικων κεκλεισμενων...
Πολυ ωραια οψη οντως! Λετε να μην ειναι τυχαιο?
Η μεγαλύτερη "μεταγραφή" στην ιστορία του τεράστιου σωματείου μας........