Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

ΑΕΚ: Κανείς δεν θα απαλλαχθεί από την ανάσα της...

Οι προβλέψεις πως το πρωτάθλημα θα είναι κούρσα για δυο μόλις διαψεύστηκαν


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Δεν υπάρχει κανένας οπαδός καμίας ομάδας που να μην το κάνει όποτε τα φέρνει έτσι η μοίρα και η ομάδα του δίνει δύο συνεχόμενα πολύ δύσκολα παιχνίδια με λίγες μέρες διαφορά. Και ειδικά όταν το ένα είναι ευρωπαϊκό. Οι οπαδοί της ΑΕΚ δεν αποτέλεσαν εξαίρεση: πριν την δυάδα αγώνων με Φιορεντίνα και Παναθηναϊκό, οι εκτιμήσεις για το ποιο από τα δυο ματς «αξίζει» να κερδηθεί και ποιο να «καεί» έδιναν και έπαιρναν. Άλλοι μιλούσαν για επιτακτικότητα όσον αφορά τη νίκη στη Φλωρεντία και το αθηναϊκό ντέρμπι ας χαθεί, δεν πειράζει: έχει δρόμο ακόμα η Ελλάδα. Άλλοι τα έλεγαν ακριβώς αντίστροφα: η ομάδα θέλει άμεσα επιστροφή στις νίκες στα ντέρμπι, δεν αντέχει άλλο το άθλιο αυτό σερί, μια ήττα στη Φλωρεντία αντέχεται, 0/3 στα ντέρμπι όχι.

Η πιθανότητα του 2 στα 2 σε αυτή τη δυάδα αγώνων έμοιαζε απίθανη όχι μόνο λόγω στατιστικής και πιθανότητων αλλά εξαιτίας και αντικειμενικών, αγωνιστικών συνθηκών. Η Ένωση πήγαινε με ένα πολύ περιορισμένο ρόστερ και στα δυο παιχνίδια, αναγκαστικά συγκεκριμένοι παίκτες θα εξαιρούνταν συνολικά από το rotation, έμοιαζε απίθανο η ομάδα του Νίκολιτς να καταφέρει να βγάλει τα απαραίτητα τρεξίματα που θα της έδιναν τη δυνατότητα να αντέξει δυο σερί 90λεπτα τόσο απαιτητικά.

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ