Η πρωθυπουργός της Βρετανιας Τερέζα Μέι θέλησε να επανορθώσει για την πρωινή της επίσκεψη στον πύργο Γκρένφελ στο Λονδίνο, όπου δεν συνάντησε κανέναν από τους ανθρώπους που επλήγησαν από την πυρκαγιά και ξαναπήγε το απόγευμα για να τους συναντήσει.
Ωστόσο, η πρωθυπουργός αποχώρησε με ισχυρή αστυνομική συνοδεία καθώς δέχθηκε επίθεση από το πλήθος.
Όπως ανέφερε ένας φωτορεπόρτερ του πρακτορείου ειδήσεων Reuters που βρισκόταν στο σημείο, η Μέι αποχώρησε καθώς διαδηλωτές που εξέφραζαν την δυσαρέσκειά τους για την αντίδραση της κυβέρνησης στην πυρκαγιά, έτρεξαν πίσω από το αυτοκίνητο που μετέφερε την πρωθυπουργό και της φώναζαν.
Η Μέι συναντήθηκε με θύματα της πυρκαγιάς, κατοίκους και ιθύνοντες της κοινότητας, ανακοινώνοντας μέτρα στήριξης ύψους 5 εκατομμυρίων λιρών.
«Το πακέτο στήριξης που ανακοινώνω σήμερα είναι να δοθεί στα θύματα η άμεση στήριξη που χρειάζονται για να φροντίσουν τους εαυτούς τους και τους οικείους τους. Θα συνεχίσουμε να εξετάζουμε τι περισσότερο χρειάζεται να γίνει», δήλωσε η πρωθυπουργός με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο της.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
