Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο Ντένις Ρόντμαν πάει στην Βόρειο Κορέα ως... πρεσβευτής της ειρήνης


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Ντένις Ρόντμαν ταξίδεψε για ακόμα μια φορά στη Βόρεια Κορέα, την πρώτη υπό την προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ, ώστε να διατελέσει ως… πρεσβευτής ειρήνης μεταξύ των δύο χωρών!

Όπως δηλώνει θέλει να χρησιμοποιήσει την επιρροή του τόσο στον Κιμ Γιονγκ Ουν όσο και στον Ντόναλντ Τραμπ, με τον οποίον γνωρίζεται από την εποχή του ριάλιτι CelebrityApprentice στο οποίο είχε λάβει μέρος, ώστε να φέρει την ειρήνη μεταξύ ΗΠΑ και Βόρειας Κορέας.

Από την πλευρά της η κυβέρνηση των ΗΠΑ ξεκαθαρίζει ότι αυτή δεν είναι μια επίσημη επίσκεψη, ειδικά σε μια περίοδο όπου οι σχέσεις των δύο χωρών βρίσκονται «στο κόκκινο».

Ο Ρόντμαν έχει δεχθεί στο παρελθόν δριμεία κριτική για την επίσκεψή του στη Βόρεια Κορέα καθώς οι Αμερικανοί του προσάπτουν ότι δεν έχει κάνει τίποτα για να επηρεάσει τους αμφιλεγόμενους ηγέτες με τους οποίους συναντάται.

Το «κακό παιδί του ΝΒΑ» έχει άριστες σχέσεις με τον Κιμ Γιονγκ Ουν και επισκέπτεται συχνά την Βόρειο Κορέα, ενώ το 2014 είχε τραγουδήσει μέχρι και το Happy Birthday στον ηγέτη της Βόρειας Κορέας.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ